2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o riski ne hamileyken ne de emzirirken alamam. Saçlarımı topluyorum, beyazların yoğun olduğu bölgelere de saç rimeli sürüyorum.
Bebek bakım çantası aldınız mı hanımlar ben hala karar veremedim
Tecrübeli anne olarak sırt çantası almanı tavsiye ederim. Bol gözlü herhangi bir çanta olabilir.

Oh ben bol bol içeyim o zaman kociş getirsin götürsün çayları kahveleri hep ben mi götütecektim ona geri dönüşü olsum

Benim bi kaç gündür iyi ayaklarım hafif şişlik oluyor ama terlik falan giyebiliyorum sandaletlerimide giyebiliyorum. Ayaklarımı uzatıyorum surekli
Bende tüm gün uzatıyorum,mesela bugün daha iyiydi ama bazı günler kocaman oluyor anlayamadım bende

Şimdi aldığım kıyafetlere bakıyordum annem yenidogan alma çocuk çabuk büyüyor dedi diye hep 1-3 3-6 almışım. Bir kaç tane tulum falan alayım da yeni dogan bari hastanede giysin yavrum güzel güzel:d
Annen dogru diyor ama gercekten hizli buyuyor ilk ay:) tabi sen kucukte al 3 tane buyuk olunca da cuval gibi duruyor :) hele o patikli altlar sallaniyor alttan ayaklari ice cekince :) oyle komik oyle seker oluyorlar ki o halleriyle minik palyacolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…