2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle olucam bakalim yapabilecekmiyiz :)))

Yıllarca çalışınca evde oturmak kafayı yedirtebilir bakalım kaç hafta yalnıziz ) tek hayalim istediğim an yatıp uyumak doğuma kadar :))

Çok küçük almasınız mı kızlar ya bende hep küçük almışım ancak kırk gün giyer

Ben annemi dinledim hiç küçük almamisim hep 3 ay falan kollari kiviricam mecbur. Şimdiden baslasin büyüyünce de giyer lafına alışmaya:))

Yerim onları bennnn :)

Bencede ya iyice sıyırırız sonra :)

Aynen zaten endişe müdürü olduk boşver sayma gün içinde hareket ediyorsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle . hic hareket etmese zaten fark ederiz canım

Şeker icerdigi icin herhalde yasakliyorlar meyveleri canim.bana doktor bi diyet listrsi vermişti diyet icin degil de zayıflamak icin sanki.ac kalirsin.ekmek olmadan doyamayanlardanim bende tam tahilli ekmek yiyorum
Ben çok zor yiyordum tam uyduğumda menülere midemin kaynaması geçmiyordu resmen gerçi ekmek alışkanlığım yoktı da

Bunu ben de merak ediyorum cevaba etiketlerseniz sevinirim, size diyet listesi mı verdiler yoksa insülin ilaç vs kullanıyo msnz, benim meyve ile basim dertte, as eriyorum resmen ya
CocoChanelmademoiselle
Kızlar bende ilk kalsiyuma başladığımda felaket tatlı gelmişti doktoruma sordum şekerim var etkisi olur mu diye hiç bir etkisi yok sulandırıp içemiyosan hap olanı var demişti ama alıştığım için değiştirmedim.

Evet bakalim denicem nasil hissedicem kendimi tek alinca hapi doktor sana dedimi ilaci kesicegi haftayi
Sezeryan olacagim icin keseceğini sanmiyorum bende dikiste oldugu icin kasilma istenmeyen birsey. Normal dogum olsa 36-37 gibi keserdi diye dusunuyorum dogumun baslamasina firsat verebilmeak adina

Diyetimi bozdummmm yenilmemesi gereken ne varsa yedimmmm sonuç akşam şekerim 167. Tövbe ettim yarın diyete aynen devam
Ben artik diyet falan yapmiyom canima tak etti bugún tatliydi hamur isiydi nevarsa yedim biraz ònce òlctúm sekerimi 117 hayret ettim okadar yemeye gece sekeri 117 cikti ben sok ben iptal

+5kiloyla doguma girdim su an 1 kilo fazlam var hamile kalmadan onceyle
Ama karnim sis hala sönük balon gibi
Rahim dogumdan sonra 1 kg olurmus 40 cikinca 60 gr dusermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…