2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım bende çok küçük almışım bizim koca danalar büyüdü acaba bana ondan mı küçük geliyor bilemedim ki ya

Sanırım bende çok küçük almışım bizim koca danalar büyüdü acaba bana ondan mı küçük geliyor bilemedim ki ya
50 cmlik cok mu aldin canim
aynen evdeki kuzular dana oldu ya ondan kucuk geliyor bize :) annemlerdeyken bi kac bibsey daha aldim annem diyor ki kizim bu neee dedim ne ne :) 5li takimin sapkasini gosteriyor :) diyor bu kafasına kucuk gelir :) dedim yok anne cinar dana oldugu icin bu sana kucuk geliyor

Kizlar gece sokaktan 4 el silah sesi geldi ki mahallemiz sakindir boyle bi sey ilk defa duydum saat 3 tu korkarak uyandım zipladim bildigin esim sakinlestirdi neyse tuvaletimde var tabi:) ama korktum ya gidemiyorum da esime de demeye utandim :) neyse uyudum oyle o da sanci yapti galiba ruyamda doguma gidiyordum o sanciyla halbuki cis sancisi o :) :)

Cm bakmadım ama zıbın aldım 5 tane 5 li set 3-6 aylar da aldım ama sanki onlarla aynı gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya doğsun yine alırız olmadı napalım kime çalışıyoz

Bebeğe zıbınları falan hep annem aldığı için ilk aylarda giyebileceği şekilde aldı baya kıyafeti var sağolsun bana pek birşey bırakmadı yelekleri de büyük küçük ördü hep yaşında da giyebilsin diye battaniye almama gerek bile kalmadı 5 tane battaniyesi oldu maşallah :)

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 30+4 günlüğüz, doktor 32. Haftada gel kemik yapının normal doğuma uygun olup olmadığına bakacaz dedi. Nasıl bakıliyor ki, bakıldı mı sizlere de?

Cm bakmadım ama zıbın aldım 5 tane 5 li set 3-6 aylar da aldım ama sanki onlarla aynı gibi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya doğsun yine alırız olmadı napalım kime çalışıyoz
Yok canm fazla degil bi de sık degistiriliyor kiyafet lazim oluyor normal ama cabuk kuculecek o yani yoksa kullanirsin hepsini de bi de erkek çocuğu cok batiriyo :) bezi acinca fiskiye devreye giriyor :)

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 30+4 günlüğüz, doktor 32. Haftada gel kemik yapının normal doğuma uygun olup olmadığına bakacaz dedi. Nasıl bakıliyor ki, bakıldı mı sizlere de?
Canim cati muayenesiyle bakiliyor benim bildigim kadariyla baska bi yontem varsa bilmiyorum ama cati muayenesi icinde 32*. Hafta erken gibi

Tutma çişini bak sonra enfeksiyon yapar ben enfeksiyon dam çekiuorım korkuyorum kimse olmasın istiyorum:)

Yanlis biliyor olabilirim ama cati miaynesi yapiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…