2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hastane çantası dışında bir yedek çanta daha hazırlayıp arabada bırakacağım aman bez 5 mi alayım 10 mu diye düşünmektense alırım yanıma 5 tane geri kalan paketi atarım arabanın bagajına, kıyafette öyle bu çocuk işi bellimi olur alırız birer hastane çıkışı bir kaç badi hadi yetmedi sıkıntı

Bravo sana canım böyle devam et inşallah prensesin sağlıkla dünyaya gelecek sonrasındada hiçbişey çıkmayacak Allahın izniyle

Doğumdan sonra hastane odasında doğum fotoğrafı çekilip albüm yaptıracaklar var mı? İlk kızımda yaptırdım ama özellikle doğum anında ilk video foto çektırdıklerı içindi, şimdi sadece ertesi güne izin veriyor hastane

Şekerden dolayı mı 8.ayda doğum yaptınız
Kesin şeker diyemeyiz ama etkisi vardı yani korkutmak istemem ama şeker tehlikeli bir durum benim ozaman yaşım 17 18 işte yani o yaşta bile çok yükselmişti bebeğin kalp atışını etkiliyordu yani 300 lere çıkmıştı

Iyigeceler kizlar simdi benim yarim.saattir makata vuran agrim oluyo ama siddetli degil.sanki benim sipa oraya tepiyo gibi ama bilemedim bòyle olan varmi gece gece gene sorun

Kizlar bu magnezyumu kasilmalar icin iciyoruz ya,ama bu sekerli bisey.gebelik sekeri olanlarda icmeli mi yani :)
Ben doktoruma sormuştum onu testten sonra magnezyumu iç demişti birde akşam yemeklerini neredeyse hiç şeker yukselmeyecek şekilde yiyorumki magnezyum fırlatmasın şekerimi işede yarıyo.

Bu konu hakkinda birseyler bilen yokmu kizlar ben neyapayim dimdi acile gideyimmi sabak on bucukta randevum var bekleyeyimmi ay gene evhamlarim geldi

Iyigeceler kizlar simdi benim yarim.saattir makata vuran agrim oluyo ama siddetli degil.sanki benim sipa oraya tepiyo gibi ama bilemedim bòyle olan varmi gece gece gene sorun
Kabızmısın canım bide hemoroid başlamış olabilir kabızlık ve aşağı baskıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…