2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birde kizceler ben hastanede giymek ic9n terlik lohusa taci ve prensesime bant takim seklinde aldim cok ciciler
Yaaa... Bebişe bantmı takacaksın. Benim mutlaka bir kız bebek daha yapmam lazım. Doyamadım kız bebiş süslemeye. Bizimki tulumunu giyecek, şapkasını eldivenini takacak haydi evine. Kızın minnoş saçlarına çiçekli süsler takmak kadar güzel şey varmı ya ?! Kızımı bir ay kreşe her gün farklı giydirip gönderirdim ben,bir ay sonra anca aynı kıyafeti tekrar giymeye sıra gelirdi toka, aksesuarların sayısını sınırını bilmezdi. Sıpa büyüdü, hala doyamadım süslemeye

Ben bugun gördüm gerkes cok memnun 295 tl biraz fazla geldi bana insallah ihtiyacımız olmaz ben su an lansinoh kullaniyorum yara olmadi ama sagmaktan aciyor artik

Ben su an surekli kullaniyorum canim avent aldim ama gece cok ses yapiuor sagimi iyi ama
Size ilk zamanlar lazim olmaz insallah ama sonra sutun arttikca kullanirsin bende almamistim kullanmam diye ebebekten gidip aldim hemen
Nasilsiniz canim kuzucuk nasil emmeye baslamasi iyi insallah en yakin zanda evinize beraber dònersiniz

Gogus pedi nemli tutmadigi icin ayni verim alamazsin canim ben aliekspressten gogus kalkani ve pedi almistim cok cok uygun fiyata bence ordan alin gogus pedini 1 kere kullandim nemsiz birakiyor kalkani da bikac defa kullandim gerci ama o daha iyi
Kizlar ben gògús kalkani almadim ebebekte baktim 2 tanesine 80 tl yazoyordu okadar para vermek mantikli gelmesi bana nasil olsa gògús pedi kullanacam diye dûsyndtm

Bide internette begendigim lohusa 6 gecelik seti ben baktigimda 180 tl di biraz ònce bi batim ya zam yapmislar yada benim baktigimda kampanyadaydi simdiki fiyati 250 lerde bende sadece 1 gecelik ve 1 sabahlik alacam
Canım, lcw den emzirme detaylı pijama 39,90, gecelik 29.90. Terlik 19.90 a aldım. Bir de süslü sabahlık hediye vermişlerdi onu alacağım yanıma. Olmasaydı para verip almazdım açıkçası. Bir kere giyeceğim şeye o parayı vermeye değmez gibime geliyor. Yada ben romantizmden uzağım))

Canim bende gecenlerde bir arkadas sogum yapti onda gòrdúm fotograflarda annis ve bebis ayni cicekli taci takmislardi cok hosuma gitmisti bende aldim biraz bana gòre kokos isi oldu ama yapacak bisey yok

Ben bòyle ònemli seyler alorken hep gòrûp kontrol etme taraftariyim canim sonrasinda iyade falan cok basim agriyo
Bulundugum ilde olsaydi bende kontrol ederek alirdim canim ama maalesef.doğunun en ücra koselerindeyiz.dogru duzgin bebek magazasi bile yok
Ben su an surekli kullaniyorum canim avent aldim ama gece cok ses yapiuor sagimi iyi ama
Size ilk zamanlar lazim olmaz insallah ama sonra sutun arttikca kullanirsin bende almamistim kullanmam diye ebebekten gidip aldim hemen
cok sagol canim,iyiki almisim o zman:)) 180 tl ye baby plus modelini aldim insallah ise yarar ❤❤

Canim benim kocis kalkanin fiyatini gòrùnce birsúrû krem aldin onlar neolacak onlari kullan dedi aetik ondan habersiz ezzaneden alicam
Gogus pedi nemli tutmadigi icin ayni verim alamazsin canim ben aliekspressten gogus kalkani ve pedi almistim cok cok uygun fiyata bence ordan alin gogus pedini 1 kere kullandim nemsiz birakiyor kalkani da bikac defa kullandim gerci ama o daha iyi

Ftm41 canim bence gogus kalkanini almalisin.o aciyla bas edemezsin.tabi senin kararin.2 tane 80 lira demissin.ben trendyoldan 55 liraya aldim aventinkini

Olsun canim sorun yok ben onu hic dúsúnmemistim zaten alisverise bi basladik benim kocisim fiyatlari gòrúnce nerdeyse kalp krizi gecirecekti o lazimmi bunu almasak olmazmi cogu seyi aventinkini almadim fiyat tuzlu diye
4 aylıktan beri her maaşta birşeyler alıyoruz sona kalıp doğum masrafı falan diye zorlamasın diye. Bir ay arabayı, bir ay beşiği, bir ay krem şampuan deterjan gibi. İnanırmısın hala bitmedi ve hala şunu almasak olurmu acaba diyor

Kizlar bana annem cantaya corap kouly dedi k
canim biz esime internetten bot aldik aldigimiz botla alakasi yoktu gelenin birde ben kendime elbise aldim elbiseyi defolu koymuslar bizim internetten yùzümúz gúlmedi birsey alacak olsam aklima onlar geliyo

Ca
Ftm41 canim bence gogus kalkanini almalisin.o aciyla bas edemezsin.tabi senin kararin.2 tane 80 lira demissin.ben trendyoldan 55 liraya aldim aventinkini
nim ebebegin magazasindan aldim ben malzemeleri kalkanda kutuda sadece 2 tane vardi 79.99 tl di ònce aldim sepete koydum sonra dedimki bunu almasamda olur cok pahali dedim yerine koydum

Guvenli sitelerden aldigin zaman problem olmaz canim.ben her alusverisimi inrernetten yaparim.trendyol,markafoni,1v1y veya markalarin kendi sitesinden falan.instagramdan mesela hic yapmadim ben alisveris.yada cok taninir olmayan sitelerden

Ben aliekspressten 4 tanesini 5 tl ye aldim en fazla cok uygun ayni malzeme ürün 3.haftadageldi
E

Valla bende senin kafadayim canim birdaha giymeyecegim birsey icin o fiyati vermek bana kalirsa evdeki pjamalarimi gòtùrecemde etrafimdakiler bebek doguracan lobusa olacan sik ol makyaj yap diyolar hatta dogum paketinde kuafòr vardi ben onu bile kabul etmedim o yúzden takim alayim diyordum ama cok pahaliya geliyorlar bir gecelik bir sabaklik 2 ggn icin yeterli bence

Canim bizim aslimda maddiyat sorunumuz yok ama erkek kafasiya elkadarcik seye o fiyat verilirmi hasgane sùsú az bisey aldim ona bile cok gereksiz seyler ben bòyle seylere karsiyim diyo tam sopalik

Kizlar elektrikli süt pompasi alan var mi??
Ben aldim e bebekten.baby plus ta karar kildim.ama bos yere mi masraf yaptim diyede aklım takildi :/ birde gogus kalkani aldim
BEnde aldım elektrikli avent gereklı dıye dusunuyorum. Gogus kalkanını kullananlar cok memnun hem yara yapmıyormus hemde sut bırıkıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…