2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, hastaneye götüreceğniz bataniyenin fotosnu atarmisiniz kalınliği vs nasıl bakıcam bu gün birini aldım en incesi oydu ama yine kalın geldi bana.
Biraz tuylu gibi sanki sıcak tutucak gibi ama yaz olduğu için biraz soru işareti kaldı aklımda.

ozaman ben bide dar agizli 20 ml alayim
canım onun dediği geniş ağızlı dar ağızlı meselesi değil başlığını yenidoğan alın diyo numara numara oluyo emzik uçları 0,1,2,3 diye gidiyo mesela aventte ilk doğduğunda 0 numara başlıkla kullanın diyo sonra istersen iğneyle deliği büyütürsün demiş hem bebekte emerken delikler büyüyo zamanla

Aynen canım, aklımda delik, dilimde ağız

Bende bugún alisveris yapacam diye 2 saatten fazla yùrúdúm simdi uzandim yatiyorum ama belim ve bacalarim sizliyo ne zormus bu alisveris bide son aya kalsaydim halim harapti
Valla ben hep internetten aldim canim. E bebek alisverislerimi hep internetten yaptim.bulundugum sehirde e bebek magazasi yok.sizde oyle yapin yormayin kendinizi

Hastane odasi sùslemesi olarakta hosgeldin bebegim sùslú yazi hosgeldin bebegim pembe balon aldim baskada birsey almadim baska birsey alan varsa ònerilere acigim canlar

Temizleme dircasi var ama meme basligi birtane biberonunki var yedekte yok canim
Şimdi farkettim placebo effect söyleyince. Kafanızı karıştırdım kusura bakmayın kızlar. Aklımda olan biberon deliğini diyorum dar alın, tutturmuşum dar ağız diye. Küçük delikli başlık takın diyeceğim yerde

Valla ben hep internetten aldim canim. E bebek alisverislerimi hep internetten yaptim.bulundugum sehirde e bebek magazasi yok.sizde oyle yapin yormayin kendinizi
Ben bòyle ònemli seyler alorken hep gòrûp kontrol etme taraftariyim canim sonrasinda iyade falan cok basim agriyo

Olsun canim sorun yok ben onu hic dúsúnmemistim zaten alisverise bi basladik benim kocisim fiyatlari gòrúnce nerdeyse kalp krizi gecirecekti o lazimmi bunu almasak olmazmi cogu seyi aventinkini almadim fiyat tuzlu diye

Kizlar elektrikli süt pompasi alan var mi??
Ben aldim e bebekten.baby plus ta karar kildim.ama bos yere mi masraf yaptim diyede aklım takildi :/ birde gogus kalkani aldim
Ben su an surekli kullaniyorum canim avent aldim ama gece cok ses yapiuor sagimi iyi ama
Size ilk zamanlar lazim olmaz insallah ama sonra sutun arttikca kullanirsin bende almamistim kullanmam diye ebebekten gidip aldim hemen

Bide internette begendigim lohusa 6 gecelik seti ben baktigimda 180 tl di biraz ònce bi batim ya zam yapmislar yada benim baktigimda kampanyadaydi simdiki fiyati 250 lerde bende sadece 1 gecelik ve 1 sabahlik alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…