2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben biberonu doktorbrown aldim dogrumu yazsim bilmiyoeum ama kelebek gògús ucu alsim avent aventim emzigini aldim bebedorun tirnak makasi ve burun pompasini aldim sebamedin sampuani ve pisik kremini aldim ebebekte mustela yoktu bez olarak molfiksin yeni bezi vardi yenidogan onu aldim kullan at ebebekte alt acma bezi aldim bûyúk boy lohusa bezi aldim temizleme bezi aldim deterjan karar veremedigim ic8n almadim birde depender kilot diye birsey varmis o kalmamis ondan alacam

Depend külot şok markette gördüm canım 21küsür tl, eczanede 28 tl, ebebekte bilmiyorum canım. Aynı şey , markette daha uygun bence

Canim genis agizli mi dar agiz mi bi fotosunu atar misin biberonun.1 tane aldin diymi? Kac ml aldin?

Bende aynı böyle düşünmüştüm 60 dereceyi görünce şaşırdım. Bir kaç yazı okudum 45-60 derece önerilmiş tabi giysilerde yazan yıkama önerilerini dikkate alın diye de yazmışlar

Bende aynı böyle düşünmüştüm 60 dereceyi görünce şaşırdım. Bir kaç yazı okudum 45-60 derece önerilmiş tabi giysilerde yazan yıkama önerilerini dikkate alın diye de yazmışlar
aynen kizlar,sizler daha iyi bilirsiniz ama 60 derecede yikamayin bencede.baya sicak oluyor 60 derece.daha bebisleriniz giyemeden hooop küçülür valla 40 derece ideal gibi sanki.birde ek durulama tamamdir

O inşallah kirlenince lekeleri olunca yıkarız leke çıksın diye İnşallah

Genismi darmi ucundaki deligemi bakiliyo canim benimkinin deligi kúcùk

E
CocoChanelmademoiselle ,kızlar, biberonun deliği geniş olunca bebeğe mama bol bol geliyor. Zahmetsiz olunca da memeyi istemeyecekler onun için ilk önce dar delikliyi verin. Bir de ilk bir hafta 10 gün 30-40 ml, sonra 60 ml öğünleri olacak, 100 ml ye ulaşana kadar aylar geçecek, bir küçük dar ağızlı biberon daha el altında bulundurun isterseniz.

Canim bu genis agizli biberonda baslangic icin dogal akis baslik cikiyormus icinden.ayı ilerledikce o meme ucunu drgistirebiliyomusuz.bana temizlemesi daha kolay ve daha iyi genis agizli dediler

Benimki alttaki resimdekine benziyo ama simdi dikkat ettimde ven plastik olandan almisim ya bisey olurmu cam degil
Canim bende plastik aldim cam almadim bilerek.zaten ağır oluyomus baya.camlar akitma falan yapiyomus ne kadar dogru bilmiyorum.birde ben biraz sakarim kirarim düşürurum falan diye plastik aldim

ozaman ben bide dar agizli 20 ml alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…