2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANİm bende geçen gün bir kase kayısı yedim senin gibi ertesi gün farkettim ki o kaysıların hepsi kurtlu çok sinir oldum kendime bakmadım diye ama
Olan oldu bisey olmaz Allah’ın izniyle bu arada doğal olan meyvede kurt olurmus bi tanıdık bahçesinden toplayıp getirmişti

Anneler bebek sekeri aldınız mi ? Ne tarz Bisey dağıtmayı düşünüyorsunuz? Ben hastanede çikolata evde Mevlüt’e dağıtmak icin hatıra kalacak bisey istiyorum? Kokulu tespih vs ? Sizin fikirleriniz neler

Öğretmen olan arkadaşlarım nerdesiniz? Ücretsiz izin almayı düşünen var mı? Biliyorsunuz ücretsiz izin alınca emeklilik, sağlık, vs işlemlerimiz devam ettiği için para ödememiz gerekiyor. Para ödemeyip çalışma yıllarımızı artırsak olur mu acaba bilen var mıdır??

Sezaryen olacaksan çok fazla terliyorsun narkoz atarken ,bir de ilk gecelik giydirildiğinde hasta bakıcı pedi koyuyor ama çamaşır giydirmiyor sonda çıkana kadar ,o zaman da geceliğe kan bulaşabiliyor. Ben iki pijama bir gecelik koydum bir de sabahlıkları var. Lohusa takımı denince fiyatlar artıyor normal birşey alabilirsin yanına yedek bence. Ama normal doğum olacaksa zaten bir gece o zaman bir takım yeter.

ben aldım 3 ay ücretsiz canım nasıl para ödemek gerekiyo hiç bilmiyorum o konuları doğunca da alırım heralde hazirana kadar bakalım kesin değil

BEnde aldım elektrikli avent gereklı dıye dusunuyorum. Gogus kalkanını kullananlar cok memnun hem yara yapmıyormus hemde sut bırıkıyormus
Bencede canim gogus kalkani sart
aayy sorma yaa benim kirazin icinde kurtlar hareket ediyodu resmen hepsi kurtluydu.ayyy aklima geldikce kotu oluyorum bundan sonra her meyvenin sebzenin icine bakicam bakiyorum da sen de bak canim

ben geniş ağızlı olayını yeni keşfettiğim için seni hemen anladım canım kızlar daha bebekleri doğmadan kefşedip almış ben hep dar ağızlı almışım işin yoksa temizle dur
Aynen canim bana da genis agizli al dediler sonra ucunu degistirirsin dediler :))) dar olanlarin temizlemesi zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…