2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında ben de ondan korkuyorum toplu yerlerde kışın çok sıcak oluyo yazın da buz gibi yapıyolar hastane avm vs o yüzden müslin battaniye penye battaniye bi tane de penyeden daha kalın satenli arkası astarlı kurdele süslü mevlitte falan örtülücek gibi bişey götürücem

Dikkat et canım , artık risk alacak dönemi geçtik , rahim ağzı kısalıyor giderek. İnşallah bir şey olmaz daha en az bir ay

Merhaba, kıyafetler zaten temiz sadece tozu gitsin diye yıkıyoruz. 30 derecede çift durulama yapsanız yeterli olur. Burada kaç dereceden ziyade çift durulama yapmak önemli.
aynen ben de 15 dkka da 30 derecede yıkayıp ütüledim bitti gitti sudan geçse yeter zaten o kadar aşırı kaliteli olmayanlar yer bezine döner 60 derecede 2 saatten fazla yıkarsam

Olabilir canım inçe olursa Onur’da sararsın

Canim bemde tesetturluyum bende uzun istiyorum
Dolfin dagi de indirim vardı canım bugün sondu sanırım ama. Bir bakarsın yine. Ben bulamadım ama küçük defoları olan gecelikler filan 60 TL idi. Ben sezon aldım biraz pahalıya geldi ama çok rahat yumuşacık oluyor daginin pijama Ve gecelikleri

Canim sen hastane icin pijama yada gecelik falan aldinmi internettenmi aldin burada bi magazadanmi aldin ben bugun carsiya gittim cok pahalilardi neyapacam bilmiyorum
Tam yazdım sana sende sormuşsun. Kalbimiz birmiş :) ben bir pijama takımı aldım sabahlıklı filan lohusasepetinden fotoğraflar için ama sabahlığını beğenmedim. Rahat değil. 150 TL ye aldım. Dolfin Dagiden 240 TL ye sabahlık Ve gecelik aldım. Aynı ürünün pijama takımı 150 TL idi. Ama dediğim gibi defolu ürünler var (ki çok küçük defosu olanlarda var) onlar ucuz. Ve kız bebek için alternatif çok. Bir bak istersen. Ben Pınar'a filan da baktım bişey beğenemedim. Baktın mı oraya?

Baktim canimda hem bisey yok olanlarda cok pahali

Şeker tüketmiyorum. Günde 4 lt su içiyorum, soğan, sarımsak vs sürekli yediklerime dikkat ediyorum ancak tekrarlıyor. Kronikleşti maalesef. 2 aydır iyileşmeden devam ediyor.

Siz herseyi dogru yapiyorsunuz, buna ragmen bazi insanlarda tekrarlayabiliyormus. Antibiotigi de bakteri kulturune gore veriyorlardir zaten. Sanirim doktorunuzla konusmaniz en dogrusu, tekrarlamasindan rahatsizlik duydugunuzu soyleyip, baska neler yapilabilecegini ogrenmek istediginizi belirtebilirsiniz. Insan tedirgin oluyor ama bu asamada kendinizi fazla uzmemeye calisin, bebek icin fazla riski yok sanirim, belki dogumdan sonra kendiniz icin daha detayli arastirilmasini isyeyebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Kendim araştırdım doktorla da konuştum bazı bünyelerde tekrarlıyor dedi. Bebek neden olduğu için de doğumdan sonra bu sıkıntı biter diye ümit ediyorum. Doğumdan önce böyle problemlerim hiç olmamıştı. Umarım erken doğuma neden olmaz tek düşüncem ve çekincem bu yoksa ağrıyla yaşamaya alıştık malum. :)

Canim ben e bebek ten cok fonksiyonlu yatis yastigi almistim reflu yastigi ayni zamanda.kiraz cekirdekliymis.yanliz bunu bi kac arkadasim almisti cok kötü kimyasal kokuyormus havalandirsan da yikasan da cikmiyormus.internette de yorumları okudum herkes ayni seyi soyluyor o yatak hakkinda.almaktan da vazgectim zaten.e bebek web sitesinden biberon süt sagma makinesi alt acma bezi falan hepsini toptan siparis etmistim.ama bu reflu yataginu istemiyorum.gelse iade etmek istesem sorun cikarirlar mi bunu merak ediyorum.sikayet var.com da iade olmadigina dair cok yorum okudum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…