2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim bende farkli kalınlıkda 3-4 bataniye götürsem iyi olucak.
Her ihtimale karsı

Canım kargon geldiğinde hemen orda iade formunu dolduruyor o ürünü geri yolluyorsun , öyle yazıyor. Postacıyı durdur iade tutanağı tuttur ona.

Ben de korktum. Oturma odasına gürültüsü, ışıkları geliyordu silahların. Eşim cam kenarında kanepede.oturmuştu korkumdan onu kaldırdım zorla öbür tarafa oturttum kazaya kurban gitmeyelim diye bursada bu kadar silah olduğunu hiç düşünmezdim

Kizlar simdi size bir soru bu bebisler erken dogdugu zaman kuveze giriyorlarya 37 haftadan ònce dogduklarindami giriyorlar yoksa 37 haftada dogsa girermi kueze merak ettim
34 haftadan donrada 37 pramature sayılıyor ama küveze girmeyen cok o haftalarda, birde 40 haftada doğup küvrze alınan bebekler var onlarım durumu ayrı tabi, umarım herkez sorunsuz bir şekilde bebişni doğar doğmaz hemen kucağna alır.

Berbat bi geceydi midem o kadar yandı ki metpamid bile içtim iki tane soda içtim hiç fayda etmedi yastığımı dik koymuştum uyumuş kalmışım beş dk bi uyandım kasıklarımda agrı baskı olmuş belime korktum bide ogluş hareket etmedi iki saat onu uyandırmaya çalıştım sonrada koşturmalı aksiyonlu rüyalar başladı çok uykusuzum doktora gidiyoruz kızlar ve ev berbat halde eve gelince toparlamam bir sürü iş yapmam lazım ay annelik çok zor

Kızlar benim bu ara sabah bulantıları başladı sanki iştahsızlık çok var özellikle sabah yumurta hergun yiyemiyorum siz hergun yuyebiliyormusunuz? Yerini tutacak bisey de yok sanırım değil mi?
Benim iştahım çok kötü hiç birşey yemek istemiyorum yumurtdayı inanki gözümü kapatıp yiyorum okadar isteksiz yiyorum nasıl fayda edicek onuda bilmiyorum Doğumdan sonra uzun bir süre yumurta görmek istemiyorum

Geçmiş olsun canım. Oğluş hareket etmeyince de korkmuşsundur. Neyse ki nir şeyi yokmuş. Ev berbat kalsın hiçbirşeycik olmaz. Siz iyi olun önemli olan. Gelince haber verirsin canım.

Geçmiş olsun canım. Oğluş hareket etmeyince de korkmuşsundur. Neyse ki nir şeyi yokmuş. Ev berbat kalsın hiçbirşeycik olmaz. Siz iyi olun önemli olan. Gelince haber verirsin canım.
Canım sen nasılsın ağrın sızın varmı benim dünden belli hafif adet gibi sancılarım ama be hikmetse 3 gibi uyudum bu sabaha kadar deliksiz şimdi hafifden var sancı dakika tutuyorum şimdi düzenli mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…