2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi aksamlar tansiyon degerleriniz genel olarak kac cikiyor olcumlerde? Benim 110/70 falan cikiyordu ama bugün 128/78 falan anlamadim

Evet hamilelik hormonlari neden oluyor, ben de ilk defa yasadim. Haftaniz baya iyi az kalmis, bundan sonrasi cabuk gecer :)

Bnde bugün lohusasepetinden aldım gecelik sabahlik takimi fiyatı uygun geldi

Kizlar simdi size bir soru bu bebisler erken dogdugu zaman kuveze giriyorlarya 37 haftadan ònce dogduklarindami giriyorlar yoksa 37 haftada dogsa girermi kueze merak ettim

Tatlım hayırlı olsun aldıkların mağazadan değişim yapabilirsin ama iade işini bilmiyorum

Kizlar simdi size bir soru bu bebisler erken dogdugu zaman kuveze giriyorlarya 37 haftadan ònce dogduklarindami giriyorlar yoksa 37 haftada dogsa girermi kueze merak ettim
Benim kızım 37 haftada doğdu. Girmedi küveze. Normal doğumla ertesi gün çıktık hastaneden. Ama 34. Haftamda doktorum demişti bundan sonra artık her an gelebilir. Gelse de küveze girebilir de gitmeyebilir de,girse de birşey olmaz, kaldı ki 40 haftalık doğan bebek de küveze girebilir demişti.

Doğum süreci nasildi, nişan su vs gelmis miydi, açılma var mıydı, yani erken haftalarda normal doğum süreci nasil merak ediyorum da

Gitti yine uyku.. ilk önce seçim kutlamaları nedeniyle silah seslerinden aklım çıktı hatta kedi de balkondaymış korkmuş üstüme atladı, bir süre sonra da sokakta kavga çıktı bir sürü olay oldu polis geldi, gerginlikten uyku falan kalmadı. Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah

Doğum süreci nasildi, nişan su vs gelmis miydi, açılma var mıydı, yani erken haftalarda normal doğum süreci nasil merak ediyorum da
Benim hicbir sikintim belirtim sancim kasılmak yoktu. Hamilelik rahattı. Sonra bir akşam otururken suyum geldi,hiç beklemiyorduk :) nisan falan değil. Sandım da yoktu. Doktorumu aradın o da SEN hastaneye geç bakarlar birşey olursa zaten haber ederler dedi. Iyi dedik gittik. Acildeki doktor 2-3 cm kadar açıklık var doğum başlamış siz yatış yapın dedi. Su gelince mutlaka gitmek gerekiyor. Bebeği takip ediyorlar, etmeleri gerekiyor. Neyse işte detaya girmeyeyim biz akşam 10da yatış yaptık. Sabah 10a 10 kala doğdu kızım. Ama ben sadece son 2 saat şancı hissettim diyebilirim. Zor olmadı yani

Artık uyku yok bana sanırım kaç gecedir yatamıyorum dön sağa dön sola canım acıyor zaten dönerken nefesim bile kesiliyor kalkıyom evin içinde dolanıyorum geri yatyorum yok yine de uyuyamıyorum karnım acıyor yatınca bide sağ kalcamada ağrı giriyor sola yatınca kalktm şimdi TV izliyorum yatağa bile gidesim yok yatamıycam diye

Yalniz deglsin hepimiz ayniyiz emin ol

Aminnnnnn gercekten öyle

Tanriciklar cildirmis olmali

Ya gerçekten lohusa takımları çok pahalı alt üst pijama sabahlık beraber sordum 170 lira dedi. Eminonunde 80 liraya buldum aldım. Hastane çıkışını da sebi bin aldım 70 liraya iyi denk geldim ucuz ucuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…