2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım hepimiz aynı durumdayız. korkudan karnıma ağrı girdi adet ağrısı gibi. sabaha kadar uyuyamadım bişey olacak diye bu kadar insan nasıl bu kadar silahlanmışlar aklım almıyor

Kızlar benim bu ara sabah bulantıları başladı sanki iştahsızlık çok var özellikle sabah yumurta hergun yiyemiyorum siz hergun yuyebiliyormusunuz? Yerini tutacak bisey de yok sanırım değil mi?
Yemeye calis bence canim ben hersabah 2 tane yumurta 3.4 silim kasar peyniri beyaz peynir zeytin yiyorum bunlar bebisi iyi besliyo emin olabilorsin benim kizce 2 haftada 500 gram almis bunlarin sayesinde cúnku bu aralar sicakta yemek falan yiyemiyorum gùn icinde yogurt sùt miz ceviz bunlarla gecistiriyorum

Kızlar benim bu ara sabah bulantıları başladı sanki iştahsızlık çok var özellikle sabah yumurta hergun yiyemiyorum siz hergun yuyebiliyormusunuz? Yerini tutacak bisey de yok sanırım değil mi?
Yumurta da yemiyorum, kaşar peynirinden bir süre önce bıktım, süzme peyniri de 1-2 haftadır yiyemiyorum artık yutamıyorum. Mideme bir şey girsin diye kahvaltı yapıyorum resmen. Bazen sana ekmek, bazen reçel, bazen de kek falan yiyorum, yakındır onları da bırakacağım

sanırım hepimiz aynı durumdayız. korkudan karnıma ağrı girdi adet ağrısı gibi. sabaha kadar uyuyamadım bişey olacak diye bu kadar insan nasıl bu kadar silahlanmışlar aklım almıyor
Canım dün akşam adam burnumun dibinde havaya ateş açtı eşim arabayı çıkarıyordu park yerinden yere oturdum korkudan,annemlerdeydik eve gidecektik e5 i kapattılar ağızlarından salya saça saça birde kavgaya tutuştular dibimizde ilaçlara rağmen bu kadar kasılmam olmamıştı allah bin belalarını bersin inşallah azgın köpekler

Yumurtayi kasari sabahlari yada gùn icinde yesen iyi olur canim benim òyle olduki artik annem hergyn ariyo sirf bunlari yedinmi diye soruyo kadin ordan bile takip ediyo arkadas

valla karnımdaki bebeğimden utanıp bela okumak istemedim ama görüş ne olursa olsun çevreye bu kadar zarar vermeyi anlayamıyorum. sabah buraya girerken ilk düşündüğüm inşallah doğum yapan, rahatsızlanan olmamıştır oldu. bundan sonrası güzel olsun inşallah. silahın oyuncağına bile karşıyken Allah çocuklarımızı gerçeklerinden sakınsın...

Kizlar simdi size bir soru bu bebisler erken dogdugu zaman kuveze giriyorlarya 37 haftadan ònce dogduklarindami giriyorlar yoksa 37 haftada dogsa girermi kueze merak ettim
ciğer gelişimine bağlı ama girmez diye düşünüyorum yegenım 35 haftalık doğdu girmemişti cnm

Allahım esirgesin ne zorluklar çekiyoruz zamanında doğurabilmek için tabi bunu anlayabilmek için vicdan sahibi olmak lazım o nedenle silahtan önce vicdan edinsinler inşallah arkadaşım

Allahım esirgesin ne zorluklar çekiyoruz zamanında doğurabilmek için tabi bunu anlayabilmek için vicdan sahibi olmak lazım o nedenle silahtan önce vicdan edinsinler inşallah arkadaşım
Toplum olarak ne sevinmeyi biliyoruz ne üzülmeyi ne eğlenmeyi herşeyin suyunu çıkaracağız illaki

bende aldım ılk bebekta ama sarılık olup kuveze girdiği için sonrasında çok şükğr ıkı yaşına kadar anne sütü verdım bende almadım cnm bu bebekte ılklerde ayrı bır heves oluyor galiba

Günaydınlar

dün burada da gürültü çoktu
birde benim evim hastaneye yakın kornalar falan
belli saate kadar yine anlıyorum ama ne yazık ki anlatamıyorsun

aynı kavgayı daha önce tuttuğumuz takım şampiyon olduğunda da yaşamıştım bana göre kutluyorsan da 10-11 e kadar tamam sonrası aşırı saygısızlık geliyor

Gnrcnn Allah korumuş canım
iyisin dimi şimdi evlerden uzak
böyle zamanda dışarı çıkmamak en iyisi

CocoChanelmademoiselle e bebekte iade var belli süre içinde gönderebiliyorsun
sorun yok yani

N nicki_mouse ben doğumdan kısa bi süre sonra çalışmaya başlıcam öyle ya da böyle biberona alışması lazım
çünkü ilk zamanlar alışmadığında sonrasında zor olabiliyor
birde sarılık olup hastanede yatmasındansa biberon alsın diyorum
emecek bebek genelde emiyor zaten
yoksa yırtsan da kendini olmuyor
ilk bebeğim belki sonrasında fikrim değişir ama şimdilik düşüncem bu

Milana firuze benimkiler ince penye battaniye
kat kat da sarmaya gerek yok gibi geliyor bana
2 hastane çıkışının battaniyesini de götürcem yanımda
yetmeyecek gibi olursa diğerini de üstüne örterim

Günaydın kızlar bu Demir ilacını kullanıpta rahatsız olan var mı sabah aç karına içiyorum ama 1 saat sonra midem çok kötü oluyor

Tatlım hayırlı olsun aldıkların mağazadan değişim yapabilirsin ama iade işini bilmiyorum

Ediyor 3yıldır alışveriş yapıyorum

Canım kargon geldiğinde hemen orda iade formunu dolduruyor o ürünü geri yolluyorsun , öyle yazıyor. Postacıyı durdur iade tutanağı tuttur ona.

gunaydin minnoslar,musteri temsilcisiyle görüştüm gelince iade etcem.insallah bi pürüz cikarmazlar.cok sağolun

Kizlar sabahtan beri kizcemin hareketleri baya sertlesti ve cogaldi birde hareket ettikce vajinam cok agriyo sanki kemik varmista orda kirilacakmis gibi birde heran cikacakmis gibi acaba gitsemmi bi acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…