2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar demir ve d vitamini için ölçüm yaptırdınız mı? Benim ikiside yerlerde sürünüyor ikisi için de ilaç verdi. Demir için olan mide bulantısı yapar ise, kullanımı erteleyebiliriz dedi.

Kızlar demir ve d vitamini için ölçüm yaptırdınız mı? Benim ikiside yerlerde sürünüyor ikisi için de ilaç verdi. Demir için olan mide bulantısı yapar ise, kullanımı erteleyebiliriz dedi.
Bana bu hafta dktr kan idrar tahlili yaptı bir vitamine ihtiyacın varmı diye bakacağız dedi birşey vermedi gerçi değerlerim nedir hiç bilmiyorum gürcüce yazdığı için bir sorun yok dedi

Mrb hamileliğimden 1 ay önce baş dönmesi nedeniyle dr gitmiştim demir ve d vitamini ciddi boyutlardaydı ilaç kullandım hamileyken de dr söyledim ve devam ettim ancak 6+3 'te doktor kan ilacını bırakmamı söyledi organ gelişimi olduğu için... Daha sonra devam edersin dedi... Bide internette okuduğum kadarıyla hamileliğin ilk zamanlarında kan seviyesi miktarı sürekli artıyormuş ancak ne kadar doğru bilemem

Teşekkür ederim canım yanıtın için organ gelişimi ile ilgili bir şey demedi doktorum sorarım artık.

Bide Kızlar sizde kan alırken farkettinizmi bilmiyorum yada banamı öyle geldi kanım çok koyu kıvamlı gibiydi daha önceleri 1 sene bebek için her ay kan verdiğim için hiç kanımı bu renk görmemiştim:)

Hgc 2000 üstü olunca görünüyor canım endişe etme

Öncelikle çok geçmiş olsun size. Yazdıklarınızda çok haklısınız. Kimisi kilosunu, kimi bulantısını kimi kanamasını konuşacak ki, başkalarına bakıp tecrübe edinelim, yoksa 7/24 burda oturup cevaplamak kimsenin yükümlülüğünde değildir.

Ben kötü şeyleri sonuçlanınca yaziyorum ondan cevap yazilacak, birsey denilecek durum olmuyor. Yanı buraya pazar sabahi kanamam var bir sürü parca ve pıhtı geldi acaba bebegim duruyor mudur birsey olmusmudur? deseydim epey bir msjlasma trafiği olurdu ayni zamanda kanamasi olanlardada acaba bende yasarmiyim korkusu tavan yapardi. Ama bekledim birşeyler netlesince korkutmamak adina yazdim :) gecenlerde birinin yazdigi gibi ic karartmak yada korku salmak degil bu topigin amaci yada sorun yasayanlarin kumelendigi bir topluluk da degil. Yeri gelecek modayi, yeri gelecek sporu, yeri gelecek gazi poku kusmugu alisverisi konusacagiz. umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir.

Benimde dvitamini cok düşük çıktı doktor günde 15damla ic demişti ampül tavsiye etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…