2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar
Çok açık renk kahverengi akıntım geldi napcağımı bilmiyorum bu saatte.Hamilelik önceside olurdu enfeksiyon akıntısı gibi.Ama ben bugün aptallık nankörlük edip temizlik yapıp yordum kendimi.
Düşük olmuyodur dimi Allah korusun

Yok ya yormuşsun kendini. Progestan fitil olarak koy ve uzan, sana bir hafta yatak istirahatı. Ben iki kere acile gittim ondan merak etme, allah korusun kötü durum olsaydı sancın gelir kan kırmızı olurdu. Yormuşsun kendini kanama olmuş ama yara kapanmış ki kahverengi eski kandır geliyor

Dikkatimi çekti de, ben de senin haftandayken gelmişti. Yerleşme kanaması olmuş canım. Ama sana ders olsun, ne temizliği, geçen kızlar dediler sana gelelim, dedim gelip çay koyup bir bardak da bana verecekseniz gelin allah razı olsun. Yok benim çay kek yapacağımı düşünüyorsanız umutlanmayın , kendi derdime kalmışım :)

Progestan yok öyle kafadan da kullanılmaz ki yani doktor vermediydi bana hiç.
Yarın sabah gidicem doktora ama şu an kötü bir durum olsa şiddetli ağrı kanama olurdu dimi

5+4 üm ben ne yerleşmesi:)
Yerleşme kanamasını 3 hafta önce yaşamıştım.Ama dediğin gibi bu bana iyi bir ders oldu öyle temizlikmiş takıntılıkmış gözümde değil hiçbiri bu korku çok kötüymüş

Evet 5+4 de demişti bana dr. Bebek keseye düşüyor ya öyle birşeymiş. Progesteronu inan kafadan verdiklerne inanmaya başladım. Aspirini bile kafadan verenini gördüm ya., kendim mikrobiyoloji mezunu olmasam anlamazdım yani, ya anlamasaydım başka bir işin sahibi bir kadın olsaydım diye şok oldum. Progestan düşük önleyici canım kanama alanı varsa durdurur, bebişe bir tesiri yok. Zaten bu dönemde yapılacak başka ek bir yöntem de yok. Evet doğru dedin sancın gelirdi ağrıların olurdu. Hadi uzan, gerçekten ciddi anlamda bir kaç gün wc hariç kalkman yarayı tetikler

Çok teşekkür ederim.Yarın inşallah doktordan olumsuz şeyler duymam.Ne zormuş ilk süreç Allah korusun hepimizin miniklerini

Kusura bakma uzun yazdım da, bende ilk bebek değil ondan bu lekelenmeler başıma gele gele kadın doğum uzmanlığına da başvururum yakında ))))))

Geçmiş olsunn.. benim de var tirodim zaten hap kullanıyodum. Değerlerim normal seyrindeydi. Hamile olur olmaz endokrin doktorum tsh ına hemen baktır bi daha dedi. Nitekim 3.87 olmustu. Çok yuksek bi değer olmamasına rağmen dozunu arttırdı hemen. Tiroid çok önemli..ben de ilacın zararı yok di mi dediğimde aksine eger ikacı almassan bebekre ciddi sıkıntı olur dedi. Mutlaka doktorunuzun yönlendireceği hapa başlayın bence.

Anladım canım teşekkürler ilginiz için insanın içi rahatlıyor

Canım merhaba
çift boynuzlu rahmin bir farklılık olduğunu düşündüm hastalık olduğunu bilmiyordum kusura bakma çok geçmiş olsun

Günaydın güzel tatlı anneler@wintersun seninkiler üçüzdü diymi çol heyecanlı maşallah meleklere gelince dktrdan haber ver bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…