2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sabahtan beri kizcemin hareketleri baya sertlesti ve cogaldi birde hareket ettikce vajinam cok agriyo sanki kemik varmista orda kirilacakmis gibi birde heran cikacakmis gibi acaba gitsemmi bi acile
Biraz bekle istersen canım ağrın artarsa gidersin

Benim sezeryan zorluğu muydu neydi kuzum bilmiyorum ki ?? Yürüyemedim oturamadım ama sanki yaşadıklarımın hepsi uzun süre yatmamadan kaynaklandı
Bebişlerim iyi küvezdeler hala emme çalışmalarına başlamadık henüz ama dün akşam demir elini ağzına götürüyor aranıyor gibi yapıyor sonra yaygarayı basıyordu emme refleksi gelmiş oğluma çok mutlu oldum
Berkinim biraz rahatına düşkün nasıl olsa olacak bunlar der gibi yavaştan alıyor ama sağlıkları iyi çok şükür beklemedeyim hala

Al benden de o kadar tüm gece gaviscon diktim kafaya.. güzel haberlerle gel inşallah doktordan

Kızlar benim bu ara sabah bulantıları başladı sanki iştahsızlık çok var özellikle sabah yumurta hergun yiyemiyorum siz hergun yuyebiliyormusunuz? Yerini tutacak bisey de yok sanırım değil mi?
Her gün iki tane yiyordum geçen haftaya kadar ama artık çok tiksiniyorum, canım meyveden başka hiçbirşey yemek istemiyor ne yapıcam bilmiyorum

Valla tugba daha önce orda doğum ypti ya bilio neler verildiğini falan @TubaSude bende yeni ogreniorum canım :)) sezeryan genel anestezi 7.500 fiyat verdiler cnm. EpidUral 8000 TL
Ben genel anestezi artı bir gece fazladan kalmaya birazda indirim yapılmış bi de sigorta vardı %50 sini ödeyen 7.500 e çıktım hastaneden

Yeter bence 2-3 batanıye, hem seninde dediğin gibi ince gelirse ust uste orteriz.

sanırım hepimiz aynı durumdayız. korkudan karnıma ağrı girdi adet ağrısı gibi. sabaha kadar uyuyamadım bişey olacak diye bu kadar insan nasıl bu kadar silahlanmışlar aklım almıyor
Aynısı bende de oldu canım , ilk önce nasıl kastıysam kendimi kaskatı kaldı bir süre karnım sonra da sabaha kadar adet olacakmışım gibi ağrı girdi , sabaha karşı uyumuşum çok şükür yok şimdi,
içimden bir ses de diyor ki çocuğu tut içinde hiç doğurma bu maganda tipli silahlı insanların arasına

Kuzularım benim maşallah onlara

Günaydın kızlar bu Demir ilacını kullanıpta rahatsız olan var mı sabah aç karına içiyorum ama 1 saat sonra midem çok kötü oluyor
Çok rahatsız ederse gece yatarken bol suyla iç hatta suyuna azıcık limon da damlatabilirsin rahatsız olmazsan etkisi daha çok olur

rofleli_kedi
Ah canım valla hiç akıl edemedik eşimimi sakinleştireyim kendimimi bilemedim 6 saatte bir alıyorum ilacımı ama banamısın demiyor şuan akşamdan beri kasılmalarım baya agresifleşti

Baharat zeytinyağı dene istersen canım ben baştan beri daha yeni yiyorum oda başkası pişirirse ancak öyle peyniri sütü ihmal etmezsen bişey olmaz inşallah

Benim şeker diyetinde müdür gevreği var canım içine muz meyve doğrayıp öyle yiyorum sütle farklı oluyor sıkıldıysan deneyebilirsin

Canım benim çok geçmiş olsun ya vahşilik yani olanlar ben cam bile açmadım sen nasıl korktun kimbilir

Haberler iyi çok şükür kızlar 1900 kilo olmuşuz keyfi çok yerinde bunun dedi doktor 72 kilo olmuşum bende kan idrar aldılar her şey normal nts de agrın var mı girermisin dedi bende YÖK bi agrım hareketleri canımı acıtıyor sadece diyince vermedi nts rennie verdi kaynamalar için iyiyiz çok şükür :)

Günaydın kızlar bu Demir ilacını kullanıpta rahatsız olan var mı sabah aç karına içiyorum ama 1 saat sonra midem çok kötü oluyor
Ben öyle olunca doktora dedim yeter ki iç aç tok farketmez dedi ben tokken içiyorum canım

rofleli_kedi
Ah canım valla hiç akıl edemedik eşimimi sakinleştireyim kendimimi bilemedim 6 saatte bir alıyorum ilacımı ama banamısın demiyor şuan akşamdan beri kasılmalarım baya agresifleşti

bence bir hastaneye git sen
çünkü stres de doğumu tetikleyici neden sayılabiliyor
sanmıyorum ama
böyle kasıldıkça daha çok üzülüp gerileceksin

cnm ben öyleyım aç karnına içmiyorum acıkcası tok karnına alıyorum doktora sormadım bu şekılde aldımı ama bende mıde bulantısı yapıyor geri çıkarıyorum fena olmuyorum tok karnına alınca sıkıntı olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…