2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim pijamam da bundan

Nasılsın canım? Bebiş nasıl?
Teşekkür ederim canım. Ara ara dibe vurup sonra toparlaniyorum :) Sanırım beboş doğana kadar ikizler ruhum da beni zorlayacak.
Beboş iyi, yarın yine kontrolümüz var. Bakalım doktorumuz ne diyecek genel durum hakkında.
Sen ve beboş da çok çok iyisinizdir umarım

Canim keşke yağda olsa yesem Ne farkeder ama
Yenmiyor iste menemen çok nadir yiyorum öğlen yemeğinde karpuzla.
Canim bende her zaman yemiyorum yani yağda yumurta haftada 1 kere falan yerim.menemeni de oyle.ama haslanmis hic yemiyorum.onun yerine sabahlari tam bugday ekmegiyle kasarli tost yapiyorum.yanina beyaz beynir salatalik domates yesillik falan yiyorum.tuzsuz yesil zeytin yiyorum bol zeytinyağlı.kekik te koyuyorum icine.yani canimin istedigini yiyorum.diğer türlü her gun haslanmis yumurta falan cekilmez yani

Kızlar merhaba. Doğum çantasına ben 2 tane hastane çikişi aldım sizce yaterli mi? Ekstra bir seyler almakta gerekebilir mi acaba

bende 3,5 aylık bıraktım işe başladım cnm inşallah sütün olursa ilk zamanlar stok yap dolaba ben yaptım cok faydasını gördüm altı aya kadar sadece işteken onu verdık sonra mecburen mama takvıyesı illakı oldu süt malum yetmedı sağlıklı olsunlarda rtek dileğimiz bu

zaten son zamanlarda doktorundan memnun değildin sanki
bazı şeyler kafanı karıştırmıştı
hakkında hayırlısı olsun
umarım içine siner seçtiğin doktor da
Aynen canım fl bi kısa çıkıyor bi normal çıkıyor bi dünya stres yaşadım kaç haftadır. Artık akışına bıraktım napayım. İnşallah siner içime

Kizlar g9nderdigim resimlere bi yorum yaparmisiniz siparis verecem sizin dúsùncelerinizxe ònemli

Kizlar g9nderdigim resimlere bi yorum yaparmisiniz siparis verecem sizin dúsùncelerinizxe ònemli
Ben pijamayı çok beğendim kuzum arkadaşım da bundan almıştı emzirme yeri için üstten düğme açılıyor daha kullanmadı bilmiyorum nasıl rahat olacak mı ama onunkide pembeydi çöl beğenmiştim o rengini

Pijama modeli cok hoşuma gitdi rengide güzel ona uğnun gecelik bulsan tam olur, gecilikleri cok fazla beğenmedim ama herkesin zevki farkli, annenin ordurduğu hırkada cok güzel geceliğin üstünden giyilir ama kalınmi ağustos için biraz.
Ne alırsan al zamanında güle güle giyersin inşallah.

Ask olsin kizlar hepinizi tek tek ayrı ayrı cümleten küstüm . N zmndir yokum insan bi merak eder. Doğum yaptim .saka saka ... Nese biz iyiyiz allaha sukjr sizler nasılsinz bi yaramazlik yok ins. Biz dun dolabimizida aldik. Nasil.sizce.?http://www.modalife.com/urun/enjoy-gardirop...

Insallah canim bu gecelik pijama alma yilan hikayesine dòndú resmen magazaya bakiyorum begenmiyorum pahali geliyo internete bakiyorum karar veremiyorum

Insallah canim bu gecelik pijama alma yilan hikayesine dòndú resmen magazaya bakiyorum begenmiyorum pahali geliyo internete bakiyorum karar veremiyorum
Bide ziyaretci durumun varsa insan kolay secemez.
Hastanende beli saat lerdemi zıyaretci alıyor yoksa süreklimi?. eyer her an biri gelme ihtimali varsa hiç rahat edemezsin sürekli baş ortünü takmak zorunda olucaksın, harat emziremiyceksin vs. En cokda bu yüzden cesemiyorsun gecelik pijama. Ama artik karar ver 3-4 haftaya burdada başlar doğumlar.
Tümmüz anneleri pit pit doğutuyor her güni 2-3 tanesi.

Be
nde diyorum kendime alacaksan al artik diye ne bebisin cantasi hazir ne benimki neyi bekliyom anlamadimki

Çok güzelmiş canın güle güle kullan Bu aralar hepimiz çok aktif değiliz ağırlaştık hepimiz ben bugün okadar yorgun hissediyorum ki halbuki gecede uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…