2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ftm41 valla çok zor gecelik pijama işi
ben 50 kere gezdim bulamadım
herkesin zevki falan farklı olduğu için
modeli güzel duruyor ben beğendim ama
üstüne ince bi sabahlıkta al bence
annenin ördüğü güzel ama kalın da gelebilir

Kızlar benim bu ara sabah bulantıları başladı sanki iştahsızlık çok var özellikle sabah yumurta hergun yiyemiyorum siz hergun yuyebiliyormusunuz? Yerini tutacak bisey de yok sanırım değil mi?
Bende artık midem kaldırmıyordu. İki gündür çok azcık yağda yeşil biberleri doprayıp birazcık kozartıyorum. Ardından bir kaç dilim domateste ilave ediyorum iki kaşıkta lor peyniri koyup hafif kızartıyorum en sonundada yumurta kırıp afiyetle yiyorum. Çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.

Çok güzelmiş canın güle güle kullan Bu aralar hepimiz çok aktif değiliz ağırlaştık hepimiz ben bugün okadar yorgun hissediyorum ki halbuki gecede uyudum
Gece en son küfrediyordum :)) evimiz islek bi yerde silah sesleri verem etti bni. Birine gelecek kotu syler olacak die korktum... Bnmde hicbirsey yapasim yok can sıkıntısndan patliyorum

Gece en son küfrediyordum :)) evimiz islek bi yerde silah sesleri verem etti bni. Birine gelecek kotu syler olacak die korktum... Bnmde hicbirsey yapasim yok can sıkıntısndan patliyorum
Benimde ağrılarım var bugün ama çözemiyorum ne aprısı olduğunu:) Kaşık bel sırt ağrısı hepsi mevcut şimdilik Ağrının geldiği zamanları tutuyorum

Benimde ağrılarım var bugün ama çözemiyorum ne aprısı olduğunu:) Kaşık bel sırt ağrısı hepsi mevcut şimdilik Ağrının geldiği zamanları tutuyorum
İns ciddi bı ağrı değildir. Bnm dun gece bi bacak ağrısı oldu dönemiyordum bile dayanamadm agri kesici ictn bitane. Smdide sicak dus aldm iyi glir die .

Bendede bi uyusukluk migde bulantisi var nedense biraz cikayim hava alayim diyorum ama totisimi kaldiramiyorum yerimden

Sanki gòzúmùn ònundede siyah siyah noktalar olusuyo dogum zamani yaklastikca kendimizi dahami cok dinliyoz ne

Be

nde diyorum kendime alacaksan al artik diye ne bebisin cantasi hazir ne benimki neyi bekliyom anlamadimki
Benimde her şey hazır bir canta alıp, canta hazırlamam kaldı ama eşim akşam canta mi götürücen diyor hastaneye, biri sorduğunda bu bavul cantaila nere gidiyorsun i? doğurmaya mi diyeceksin diyor siniri bozuldu.

Dikkat et canim aman yorma kendini bebisin hareketleri falan nasil ay buagrilar bizi bizden aliyo ne cok cektik be

Anlamadim simdi esin nedemek istedi cantayla degil bavullami git desi yoksa cantaya negerek varmi desi

Bence biz evde oldugumuz icin bukadar cok dinliyoruz kendimizi calisan arkadaslar bizim ginimi acaba

Ooooo bu iyi fikirmis canim bende deneyeyim severim boyle peynirli domatesli

Anlamadim simdi esin nedemek istedi cantayla degil bavullami git desi yoksa cantaya negerek varmi desi
Cantayada bavulada ne gerek var ayıp diyor poşete koy falan diyor.
kendide biliyor sacmaladığnı,
amac beni kızdırıp eğlenmek, sanki kizimin doğumunda canta hazırlamamışim gibi, bide ilk doğumum olsa her neyse cahilik görmemiş bilmiyor derim ama 2 doğumum olucak.
Her neyse zaten onun sözünü dinlesem evde doğururum muhtemel.

Bence biz evde oldugumuz icin bukadar cok dinliyoruz kendimizi calisan arkadaslar bizim ginimi acaba

katılıyorum buna fazla pimpiriklisiniz gibi geliyor bana
ama yapıyla da ilgili olabilir

mesela şeker problemi bende de var

ya da bugün aile hekimi tahlil sonuçlarımı aldım b12 düşmüş kansızlık var
aynı zamanda tsh yüksek çıkmış
kendi doktoru aradım doğumdaymış daha da bişi yapmadım perşembe randevuya gidince sorcam

muhtemelen başkası olsa gittiydi şimdiye dr ben genişim sanırsam

Arkadaşlarım geçen hafta doktorum bacak arasındaki çatı ağrısı için resimdeki ilacı verdi bilmiyorum neden ama kullandığımdam beri karnım taş gibi sert bu normalmi ki?

Bende oyleyim sol dudagimi hissetmiyorum ve konusurken agzim yamuk ama ben gecmesini bekliyorum :)))

Kızlar ben de son 2 aydır kilo almıyordum hep aynı kilodaydım ama geçen hafta tartıda bir kilo verdiğimi fark ettim eski iştahım hiç yok havalardan mı haftamızdan kaynaklı mide küçülmesi mi bilmiyorum tek dileğim bebişim kilo alıyor olsun inşallah gördüğüm kadarıyla hepimizde var genel bir iştah kaybı

Kafam çatlıyor, gece bir uyandım uyu uyuyabilirsen. Kesinlikle insan kendini dinledikçe daha bitkin hissediyor. Ama artık çalışmakta zor gelmeye başlamadı değil yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…