2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doguma gittiğini söylemek mi ayıp oluomus yanlışmi anlıyorum? Kusura bkma ama ruh sagligini iyi koruosun kuzum Allah yardımcin olsun. Çocuk ypmaya gelince utanmiorlar doğuma gotururkenmi utaniyomuş

aaa kız bakıyorum da sen de temmuz annesisin başı çekenlerden olucaksın bizim grupta inşallah çok güzel bi doğum hikayen olur da bizle paylaşırsın

Gerçekten lezzetli oluyor. Yunurtanın tadı geri planda kalıyor ama yemiş oluyorsun
Canim az once yaptim yedim sen diyince.gercekten tadi guzeldi.ama ben yumurtayi 2 tane kirdim biraz fazla geldi galiba.yumurta tadini cok aldim birdahakine 1 tane kirarim

Bı tanidigimda gebelikte yüzfelci geçirdi oda ilaç fazla kullanmak istemedi ama yüzü düzeldi cnm ama onun abartı yamulmustu ki suan eski haline döndü. Geçmiş olsun
Saol canim yok ben gulunce belli oluyor baska belli olmuyor bende kullanmak istemiyorum.kortizonla tedavi ediliyor cunku

Kızlar çok fenayım ya bildiginiz karnım agrıyor bi yere toplandı kaldı oğlum on beş dk uzaklıkta markete gitmiştim yolda çok fena şancı girdi karnımın sağına derin nefes aldım biraz geçti gibi dönerken daha beter oldum evde oturuyorum şimdi ayağa kalkamıyorum kalktıkça çok fena agrı oluyor karnım sipsivri arada bi hareket edip yine toplanıyor

Bahsettigin sey kasilma. Kalkmaya, hareket etmeye zorlama kendini yat sagina yada soluna olmadi sirt ustu uzan dinlenmeye calis. Bu aradada eger hala gecmediyse dk tutman ve not alman iyi olur. Devam ederse dr unla iletisime gecmeni yada dr a gitmeni tavsiye ederim.

Ara ara değil sürekli oluyor ayağa kalktığımda otururken çok az arada şancı giriyor karnıma onu mu sayayım

Ara ara değil sürekli oluyor ayağa kalktığımda otururken çok az arada şancı giriyor karnıma onu mu sayayım
Sancidan kastin karninin toplanip bir yerde yukselmesi ve canının o anda yanmasi sonra yavasca gevseyip duzelmesiyse evet onun sikligi icin icin dk tutmalisin. Bel agrisi sirt agrisi vajinaya vuran degisik bir agrida eslik ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…