2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de iştah tavan. Daha doğrusu moralim bozuldukca yedim son bir haftada :) ama ilk defa yedim yedim ve kilo almadım.
Şimdi yeniden diyete devam
dikkat etmek çok zor geliyo 8 aydır saldım çayıra mevlam gayıra olunca bugün dikkat edeyim dedim tansiyonum bence 2 falan oldu sürünüyorum

yok canım ben tek son aylarda almadım hep gümbür gümbür gidiyorum
Doğursam 100 kilo olurum derdim ben hep :) Ailede kilo problemi var. 11-12 arasındayım. Şeker diyeti kesti yolumu :):):)
80 ne varmak üzereyim. Şişko hamile kalmayaydım performansım iyi idi.:)

Sancidan kastin karninin toplanip bir yerde yukselmesi ve canının o anda yanmasi sonra yavasca gevseyip duzelmesiyse evet onun sikligi icin icin dk tutmalisin. Bel agrisi sirt agrisi vajinaya vuran degisik bir agrida eslik ediyor mu?

Canım her kasılmada mutlaka karnın yükselmesi meydana gelirmi?

Sancidan kastin karninin toplanip bir yerde yukselmesi ve canının o anda yanmasi sonra yavasca gevseyip duzelmesiyse evet onun sikligi icin icin dk tutmalisin. Bel agrisi sirt agrisi vajinaya vuran degisik bir agrida eslik ediyor mu?
Toplandığı yerde agrı var o agrı hiç kesilmiyor toplanması arada değişiyor ama toplu hali baya uzun sürdü en son elimle ovalıyorum düzelmiyor

Toplandığı yerde agrı var o agrı hiç kesilmiyor toplanması arada değişiyor ama toplu hali baya uzun sürdü en son elimle ovalıyorum düzelmiyor
Panikleme ama yakinda bir devlet hastanesi falan varsa bir gidip nst ye girsen sanirim cok iyi olacak saatte henuz erken uzman dr da bulabilirsin.

Doguma gittiğini söylemek mi ayıp oluomus yanlışmi anlıyorum? Kusura bkma ama ruh sagligini iyi koruosun kuzum Allah yardımcin olsun. Çocuk ypmaya gelince utanmiorlar doğuma gotururkenmi utaniyomuş
Aman canim beni kızdırmak için soyluypr kendisi farkında sacmaladığnın.

aaa kız bakıyorum da sen de temmuz annesisin başı çekenlerden olucaksın bizim grupta inşallah çok güzel bi doğum hikayen olur da bizle paylaşırsın
Amin canim umarım hepimizin güzel hikayemiz olur.
Burda benden daha önce doğuracaklar var, ben normal doğum bekliyorum 41-42 haftaya bile kala bilir doğumum, ama erkende gele bilir bakalım paşa gönlü ne zaman isdeycek gelmek kızımın.

Aradım şimdi doktoru geçti sayılır yatınca oda o zaman sıkıntı Yok dedi

Git o zaman bu sekilde strese girip kendini yiyecegine endiselenecegine bir nstye girersin bunun geceside var dr da zor bulursun her devlette kadin dogum acili olmuyor. Hala var mi sancin?
Geçti canım yatınca

Canim az once yaptim yedim sen diyince.gercekten tadi guzeldi.ama ben yumurtayi 2 tane kirdim biraz fazla geldi galiba.yumurta tadini cok aldim birdahakine 1 tane kirarim
Afiyet olsun canım.Evet tek yumurta daha leziz olur maksat yumurta tadını arkada bırakmak. Her gün yeniliyor böyle. Biber domates ve lor hepsi güzel oluyor. Tek basına rafadan yiyince bıkıyor insan.

Doktorum bana bunun normal olduğunu söylemişti. Yatınca dinlenince geçmez ara ara ritmik olarak devam ederse hastameye gel demişti. Dinlenince geçti mi

Bende oyleyim sol dudagimi hissetmiyorum ve konusurken agzim yamuk ama ben gecmesini bekliyorum :)))
Canim yüz felci kecirmiş ola bilirsin gözünde kapanmiyorsa dr gitmen şart 1-2 günük gecikmen cok daha kotu sonuca yol aca bilir.
Bunu tekrardan yamanın korkusu olan biriyim üstelik ben.

Evdeyim ama sabah 10 da kalıyorum çünkü bebek çok hareketleniyor bende yatamıyorum gündüz de uyumuyorum bana iyi gelmiyor gündüz uyumak herhalde alışkın olmadıgımdan
Gündüz bende hiç uyuyamıyordum şimdi çok komik bir şekilde küçük çoçuk gibi koktuk da uyuya kalıyorum ama uyanınca baş ağrısı çok yapıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…