2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uykumdan resmen midem bulanarak uyandım yemek yiyorumdum çünkü sanırım tostdanda tiksindim
Ya benimde oyle geceleri hic uyuyamiyorum mide bulantisindan.market onunden gecince bile tiksiniyorum yemekle alakali bisey gormeye ve duymaya tahammul edemiyorum.

Günaydın
Dün tebrik etmeye fırsat bulamadım lina ve anasınınkızı daha iyi haberlerinizi de duyalım inşallah güzel bir gün olsun
Bende bugün bebelerime bakmaya gidicem bakalım ne yapıyorlar
Amin canm çok teşekkürler senden de güzel haber bekliyoruz haber ver bize

Günaydın annişler. Dün sağlık ocağımızdakı hemşire bana diyor ki, her gün 4 ceviz, badem, kayısı kurusu, incir kurusu, bir parça peynir, süt, en az 100-150 gr et, baklagillerden bir porsiyon, bir elma bir muz bir portakal, yeşillik ve s.listenin geri kalanını unuttum. Dinledim dedim ki, tabi ben onların hepsini yerim ama haftalık

Evet hepsini birden nasıl yiyeceğiz her meyveden ben hergün bir tane yiyorum hergün başka meyve yani insanız bizde canavar değiliz ya

Günaydın
Dün tebrik etmeye fırsat bulamadım lina ve anasınınkızı daha iyi haberlerinizi de duyalım inşallah güzel bir gün olsun
Bende bugün bebelerime bakmaya gidicem bakalım ne yapıyorlar
Günaydınn Senin güzel kalbini severim fırsat bulamamış ama bugünde yazmayı ihmal etmiyor canım benimm Allah razı olsun umarım senin içinde güzel bir gün olur herşey yolundadır, bebişlere kucak dolusu sevgi götür bizden yaramazlık yapıp seni yormasınlar malum bir değil iki değiller :)

Kızlar cok hastayim bademciklerim aciyor heryerim agriyor batiyor basimi kaldiramiyorum.kasiklarimda agrimaya başladı onerileriniz nedir doktor sadece parol kullanabilirsin demişti
Ay canm bende ayniyim çok kötü boğazım ağrıyor hiç halim yok ne yapsak iyi gelir ki zencefil limon bal karstrdm yedim biraz ama iste

Endise etme parlak kirmizi kanama olmadigi bir pedi doldurmadigi surece kanama onemli degil yani önemlide normal sayiliyor. Progestan kullaniyorsan kulan kullanmiuorsanda uzanip dinlen gelen durmus kirli kan benim surekli var zaten. Doktorum oluk oluk gelip pedi dolurmadigi surece gelmene gerek yok demisti.

Banada 9 damla verdi ekmeğe damlatıp tatlı bişeyle hupletiyorum yoksa yağ içiyo gibi oluyo

Kiloya göre veriliyormuş damla miktarı, ben de krem peynir sürüyorum ekmeğe damlatıp yiyorum tadı yok gibi bana gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…