2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilemiyorum Canim insallah değildir, ama çok çabuk moralim bozulabiliyor ağladıkça rahatlıyorum ama
Bu sefer kendimi toparlamakta zorluk cekiyorum

Hormonlar hormonlar

Geçen gün araba kullanırken bir şarkı çıktı ama Slow filan değil yarı oynak bir şarkı. Ay bir ağlayasım geldi manyak manyak deliriyorum dedim kendi kendime

Nasıl kan? Kan hiç bir haftada normal değil ama mesela ben alıştım fazla olmadıkça .
Bayramdan önce geldi ilk kırmızıydı cnm. Dün gecede geldi pembe peçeteye. Ama keyfim kaçıyo. Progestan içiyorum günde 3 kere 2 haftada iğne vuruldum bu hafta vermedi iğne.

Canım doktorun ne diyor normal miymiş?
Akşamki gelen için sıkıntı değil dedi. Ama neden olduğuda belli değil. Cumartesi prensesimin dolabı geldi onun için biraz ayakta kaldım. Ondan oldu diye düşünüyorum. 28. Haftama kadar hiç bir şikayetim yol çok güzel bi hamilelik geçiriyodum şimdi çok tedirginim nerdeyse wc den çıkmıcam acaba yine geldimi diye kontrol etmekten. Bugün alttan muayene de etti açılma yok rahim sıkı dedi.

Hormonlar hormonlar

Geçen gün araba kullanırken bir şarkı çıktı ama Slow filan değil yarı oynak bir şarkı. Ay bir ağlayasım geldi manyak manyak deliriyorum dedim kendi kendime
O bisey mi ? Ben arka sokakları izlerken bile Hüsnü ameliyata giriyor bi yandan Asiye doguruyor diye hüngür hüngür ağladım

Kizlar kilolara dikkat edin bence
Ben malum daha kilo alamadan doguma girdim diyet yaptigim icin 4.5 kilo aldim sadece
cikinca ah dedim iyiki almamisim kendimi nasil tasiyacaktim
Ilk hafta karnim sisti hic dogum yapmamis gibi sonra yavastan inmeye basladi bugun tartildim 61.5 ile hamile kalmistim 59 kiloya dusmusum ki hareket bile etmiyorum su an dikişlerim sizladigi icin oglusa gitmesem evden cikmiyorum
Sekerimi de arada olcuyorum sanirim kalmadi cunku sut sagdikca doymuyorum beyaz ekmege sardim reçel kaymak götürüyorum valla

Gogus ucu kremlerinizzi yavastan kullanmaua başlayın lansinoh kullaniyorum yara olmadi

Anladım çok geçmiş olsun. Muayenede sıkıntı çıkmamış inşallah birşey olmaz canını sıkıp moralini bozma. Çok fazla da ayakta kalıp yorulmamaya çalış. Az kaldı biraz daha sıkacağız dişimizi

Kumaslari gúzel daha kullanmadim canim siyah beyaz ten rengi var canim ben 1 atlet 1 sutyen alacagima 2 sinide atlet almisim onu vermeyim nasil olsa emzirdigim surece giyecem diyorum sûtyen kesin almalimiyim sence
Atlet bence yeterli canim.sutyenin uzerine atlet ve kiyafet giyince sasiriyorsun memeyi nasil bulacagini. :)

Tşk ederim cnm. Ama evde olupta bişey yapmadan olmuyo süpürüp silmesem bile kahvaltı akşam yemği çamaşır ütü yine engel olamıyorum kendime. İyiki alış verişimi bitirmişim.

Doktorum bana bunun normal olduğunu söylemişti. Yatınca dinlenince geçmez ara ara ritmik olarak devam ederse hastameye gel demişti. Dinlenince geçti mi
Ever canım aradım sordum zaten biraz geçince dinlenince geçtiyse gelme dedi ama bugün bu kasılma akşam boyunca beş altı defa oldu ben tabi çok dinlenmedim yemeğe falan çıktım dışarı

75lik mı yapilmisti test? Sinir derken 1. Ve 2. Saat tokluk kaç çıkmıştı?

Kızlar yine herzaman ki gibi uyku tutmadı nasil olcak bole son zamanları hiç düşünemiyorum sizde durumlar nasil
Benim uykum var ama uyuyasım yok biraz korktum bugün kasılmalardan Doktorum da cuma izne giriyor bi haftalığına ve şehir dıöında olacak şu 15 günü kazasız belasız atlatmaktan başka bişey düşünemiyorum şu an

Nts ye girdin mi yada evde dakika falan tuttun mu yarın bir nts ye görün istersen kasılma olduğuna eminsen tabii bazen bebek de duruşundan ole sert olabiliyor ya

Bende 1.yarim saat uyumusum wc ye kalktim simdide hanim efendinin hickirigi tuttu benimde uyku kacti uyumaya calisiyom

Vajinal akıntın kırmızı değilse, idrar sonrası geliyorsa, böbrek kumundan, enfeksiyondan da oluyor o. Sistit olurken bende oluyor idrar sonrası 2-3 damla kan geliyor. Antibiyotik kullanınca geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…