- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #49.581
begin karin cevresimi canim sinirda olunca neoluyormus acabaMerhaba arkadaslar benım de bugun doktor kontrolüm vardı karın cevresi ölçüsüne sınırda dedi karbonhidrat ve tatlıya dikkat et dedi, ciddi söylıyorum cok önemli dedi
Ben de bunda sezeryan olacagım ve şekerimde cıkmadıgım için acıkcası hiç diklat etmedm. Hatta şöyle bi düşündüm neredeyse her gün tatlı yiyorum bazen iki kere
Insallah dikkat edecegim iki hafta sonra kontrolum var bakalım
Canim şeker sıkıntın yoksa eger ye ne olcak ki? Kilo alırsın belki ama Suan zaten alıyoruz her turlu :)Ca
Canim cokta gùzel besleniyorum diyemem kahvaltimi gùzel yapiyorum ara ògúnlerimi yiyorum ògleni gecistiriyorum aksam sadece corba icebiliyorum sıcakta birsey yiyemiyorum benimde tek derdim tatli yiyorum hergún tatlisiz yapamiyorum serbetli olmasada yiyorum dayanamiyorum
Canim şeker sıkıntın yoksa eger ye ne olcak ki? Kilo alırsın belki ama Suan zaten alıyoruz her turlu :)[/QUOTE
Güzel haberlerle gel inşllah canım kızçen yesin yüzsün beklesin :)
Hadi kizceni gòr sana gúlúcùkler atsin hayirli ve gùzel haberlerle gelin insallah
atlet yeter aslında canım ama alıyosan da süngerli südyen al diğerleri atletle aynı işlevBen dun ebebekten alisveris yapmisfim kizlar bir tane emzirme sútyeni bir tanede emzirme atleti almistim ama eve gelince bir baktim 2 side emzirme atleti sanirim bedenlere bakarken sùdyen yerine atlet almisim ben simdi tekrar sutyen alayimmi yoksa atlet yetermi
Canim noroloji bas agrisi icin emar istiyo emara bende migde bulantisi bas dònmesi icin gitmistim norolojiye hemen emar desi bem viedim emara benim hanimefendide son 2 kontrolde hic yùzúnu gostermediGayette keyfi yerindeydi hanımefendinin. Ne yaptıysa doktor elini yüzünden çekmediYan döndüm biraz karnımı salladım filan elini ağzına indirdi o kadar Yeter size şimdilik bu kadar dedi galiba .
Kilosu boyu olması gerektiği gibi dedi bir sorun elhamdulillah.
Şiddetlenen baş ağrılarımı anlattım nörolojiye yönlendirdi. İhmal etmeye gelmez dedi. Çarşamba da oraya gideceğim.
Şu an yine başım ağrıyor duşa gireyim inşallah geçer.
Òyle almistim aslinda ama bedenini ararken sutyen yerine atlet almisimatlet yeter aslında canım ama alıyosan da süngerli südyen al diğerleri atletle aynı işlev
Ben de hergun 2.5 yasindaki kızımla oglen uykusuna yatıyorum bir aydır, günler uzadi gece de iki üç kere WC ye fln da kalkınca uykumu alamiyorum, bir de biliyorum basima gelecekleri, ilk zamanlar tedirgin olup Bebek küçük olduğu için uyuyamıyorum ama sonrasında geceleri yatarak emzirerek uyuyorum, iki sene boyunca dayanamazdim çünkü, simdi 2sene icin tekrar enerji toplamam lazimNiye boyle olduk ki normal mi bu zamanlarda acaba
Katılıyorum aynenatlet yeter aslında canım ama alıyosan da süngerli südyen al diğerleri atletle aynı işlev
Ben o baş ağrılarını 11. haftadan 18. haftaya kadar yaşadım dayanılmazdıGayette keyfi yerindeydi hanımefendinin. Ne yaptıysa doktor elini yüzünden çekmediYan döndüm biraz karnımı salladım filan elini ağzına indirdi o kadar Yeter size şimdilik bu kadar dedi galiba .
Şiddetlenen baş ağrılarımı anlattım nörolojiye yönlendirdi. İhmal etmeye gelmez dedi. Çarşamba da oraya gideceğim.
Canim maşallah prensese sağlıkla dogsun inş. Tansiyon prblm in varmydi cnm bas agrisiyla ilgili yada migren falan dönemsel haftanla ilgilide agriyo olabilir. Benim gebeligin ilk haftalarinda bir agriodu hayatımdan bezmistim kafamda buz torbalariyla geziodum bi sure sonra geçti. Sen yinede dr git dediyse nörolojiye bi görün istersenGayette keyfi yerindeydi hanımefendinin. Ne yaptıysa doktor elini yüzünden çekmediYan döndüm biraz karnımı salladım filan elini ağzına indirdi o kadar Yeter size şimdilik bu kadar dedi galiba .
Evet ilk kızımda çalışmadım üç sene ama düzgün bi işte bulamadım. Şimdi işimden memnunken ayrılıp sonra işsiz kalmak istemiyorum. İstediğin gibi iş bulmak zorCanim o bebeğe bakman için calişman gerek, cocuk buyutmek cok zor gercekden, ben calişmiyorum misal 1 kızımız var onun ihtiyaclarını eşim ve kp calişiyor yine evi zor gecindiriyoruz, işsizlik cok zor keşke benimde bir işim olsaydı evin butcesine katkim olurdu ama yok senin yerinde olsam işimi burakmam.
Evet bırakırsam çocuk okula başlayınca iş bulamazsam çok bunalırım oda kesin. Başka şehirdeyiz o yüzden kimse yok burda bakacak büyüklerde geliriz ama bize güvenme dediler malesef o yüzden onlarda dahil baskı varÇalışma hayatına alıştığımız için çalışmamak banada zor geliyor bizim kendi işimiz ama bende ilk 6 ay 3 saatlik falan bakıcı tutucan öyle gidicem işe ama ilk oğlumda mecburdum çalışmaya çoğu zaman annem baktı zaten annemlerle yaşadım kreşle destledim bakıcı dışında bakabilcek büyük biri varsa anne veya kv bir süre sonra kreşe de göndeririseniz belki çözüm olabilir
Süreklinolmasada arada yedim ama salata tüketmedim. Çiğ yeşillikleri sirkeye yatırıyorum çünkü toksom negatif. Eğer pozitifse çok kasma ama negatifse dikkat et pişen yiyeceklerde sıkıntı olacağını sanmam amaKizlar hamilelikte disarda surekli olarak yemek yiyen var mi? Veya sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz? Ben az once bamya pisirdim de,tam yikayabildim mi emin degilim.bir kere sudan gecirdim herhaldebagirsak paraziti olmam insallah
Canim noroloji bas agrisi icin emar istiyo emara bende migde bulantisi bas dònmesi icin gitmistim norolojiye hemen emar desi bem viedim emara benim hanimefendide son 2 kontrolde hic yùzúnu gostermedi
Ben o baş ağrılarını 11. haftadan 18. haftaya kadar yaşadım dayanılmazdınörolojiye yönlendirdi beni de doktorum emar çekildi ama birşey çıkmadı. Ağrıdıkça parol kullandım çok az da olsa faydası oluyodu. Seni çok çok iyi anlıyorum.
Hamileyken MR a giriliyor mu?
Gidiyorum canım bebekte sıkıntı yok açılma veya daralmada yok ama neden olduğu belli değil kendini yorma dinlen diyoBen yaşamadım ama önemli olabilir eğer kabız değilsen yani makattan gelmediğine eminsen bence mutlaka dr una danış veya acile git
Canim maşallah prensese sağlıkla dogsun inş. Tansiyon prblm in varmydi cnm bas agrisiyla ilgili yada migren falan dönemsel haftanla ilgilide agriyo olabilir. Benim gebeligin ilk haftalarinda bir agriodu hayatımdan bezmistim kafamda buz torbalariyla geziodum bi sure sonra geçti. Sen yinede dr git dediyse nörolojiye bi görün istersen
kızlar 3-4 gün önce idrar tahlili yaptırdım akıntım artmıştı enfeksiyon çıktı monurol verdi bi tane
bugün de bi şiddetli ishal ve mide bulantısı aman aman zor attım kendimi hastaneye hemen serum bağlattım acilden kan tahlili yaptılar kanda da enfeksiyon çıktı acildeki doktor yarın uzman doktor görüp ilaç başlasın ben bişey yazmıyım hamilesiniz dedi ama serumlar iyi geldi şimdilik iyiyim
Gecmis olsun cnmmkızlar 3-4 gün önce idrar tahlili yaptırdım akıntım artmıştı enfeksiyon çıktı monurol verdi bi tane
bugün de bi şiddetli ishal ve mide bulantısı aman aman zor attım kendimi hastaneye hemen serum bağlattım acilden kan tahlili yaptılar kanda da enfeksiyon çıktı acildeki doktor yarın uzman doktor görüp ilaç başlasın ben bişey yazmıyım hamilesiniz dedi ama serumlar iyi geldi şimdilik iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?