2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende seker sorunu var canim dikkat ediyorum 3 hafta diyet yaptim neler cektim halada dikkat etmem lazim ama ben biraz esnetiyorum gerci bugyn doktorumlada gòrustum idrar testim temiz cikmis 3 aylik seker testimde iyiymis rahatim yani
Oh ne güzel canim :) benim de sınırda çıkmıştı sekerim ama ben hiç diyet yapmadım yapamadım, geçen hafta bende hem idrar hem uç aylık şeker testi yaptırdım şükür temiz çıktı o yüzden bende dikkat etmiyorum canim yiyorum :)

Kızlar, kizimda kullandığım ateş olcerim bozuldu o yüzden yenisini alıcam kullanan memnun olan yada yeni alanlar öneride bulunabilir mi?

Guzel anneler, malum hamilelikte çok inişli çıkışlı yasıyoruz duyguları ben bu ara çok ağlamaklıyım, en ufak şeylerde kendimi ağlarken buluyorum, düşünmek istemediğim bazı seyler var ama yapamıyorum ? Size sormam saçma gibi gelebilir kusura bakmayın ama paylasacak kimse de yok. Düşünmek istemediğiniz olay yada kişileri hafızadan nasıl sileriz? Nasıl başarabilirim? Kendimi yıprattığımi farkettim ve duygusal anlamda çöküş yasıyorum depresyona doğru gidiyorum. Akıl verin, lütfen, ihtiyacım var ..

Tzadkiel Biz bunu aldık canım kullanıcı yorumları olumluydu

Eklentiler

• F17638AF-840E-4C57-881B-1CF4791160DA.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 0FA8DF9E-7FEA-475E-9C2B-6AB55C560ABE.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 59
Maşallah prensese benimkide genelde yüzünü kapatıyor çok esrarengiz bu çocuklar :) Baş ağrısı migrenin varsa hamilelik atakları tetikliyor canım bende mevcut oyuzden olabilir

Bı baktır canım inş bişey çıkmaz. Ben iyi olmaya calisiorum ama bu sıra kasik baskısı arttı ayakta çok duramiorum Deniz Beyin keyfi yerinde hareketli ama harektleri biraz sertleşti kizim şu sıralar sıkılgan tatile gitmek istio, bu dönemde genelde giderdik ama maglum gidecek halim yok az kaldi doguma, gönlünü ypmaya calisioruz ama memnun edemiyoruz Hira hanımı. Kardesi biran once dogsun istio bakalım dogsun neler beklio bizi inş çok kiskanmaz

Çok geçmiş olsun yarın git muhakkak ilaç veriri düzelir merak etme

Kızlar, kizimda kullandığım ateş olcerim bozuldu o yüzden yenisini alıcam kullanan memnun olan yada yeni alanlar öneride bulunabilir mi?
Canim ben ilk oğlumdada klasik koltuk altı ateş ölçer kullandım, şimdi kızım icin de koltuk altı ölçer aldım en güvenilir onlar geldi bana, raks marka uzaktan ölçer aldım ama maelsef doğru olcmedigi icin kullanmiyorum

Kitap oku canım muhakkak kitap oku çok iyi gelecek mümkünse kişisel gelişim kitapları oku Roman bile okusan bulunduğun Hatay’dan sorunlardan çıkıp o romanın içine giriyorsun ama kişisel gelişim kitapları tabi ruhsal olarak daha iyi gelecektir

En son sağlık ocağına kontrole gittiğimde bana bu tarz soruları sordular. Depresyon belirtisiymiş. Acaba lohusa depresyonunun temeli mi oluyor bu tarz duygular?

Alabiliyorsan uzman yardımı al canım bence.

Benım onceki kulaktan olcer di ama bozuldu bende yine kulaktan olcermi alsam bilemedim temassizlar çok güvenilir olmuyo galiba

Canim sevdiğin yazarlarin kitaplarini okusan inan kitap okumak direk insani dış dünyadan uzaklastiriyor, bence en güzel terapi

En son sağlık ocağına kontrole gittiğimde bana bu tarz soruları sordular. Depresyon belirtisiymiş. Acaba lohusa depresyonunun temeli mi oluyor bu tarz duygular?

Alabiliyorsan uzman yardımı al canım bence.
Bilemiyorum Canim insallah değildir, ama çok çabuk moralim bozulabiliyor ağladıkça rahatlıyorum ama
Bu sefer kendimi toparlamakta zorluk cekiyorum

Kizlar hamilelikte disarda surekli olarak yemek yiyen var mi? Veya sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz? Ben az once bamya pisirdim de,tam yikayabildim mi emin degilim.bir kere sudan gecirdim herhalde bagirsak paraziti olmam insallah
Disarda yemekmyedimm ama bildigim yerlerden ayrica yeşillikleri surekli sirkeli suda bekleyip yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…