2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan sulandırıcı ignr başka bir marka kullandm ama kolumdan vuruyordum ben. Gobekten yapamamstm.

Çok normal canım çocuk büyüdüğü için artık dan dun vuramayacak bu şekilde hareket edecek zamanla alisirsin ama catlamaya cok musait bir durum bu yüzden karnını sürekli nemlendir

interiorarchitect canım internette bulmuştum kopyaliyorum buraya .Doktorlar beni dövecek
Kalça kaldırma egzersizi
10-15 dakika süren bu egzersizi günde 2-3 kere tekrarlayın. Bebeğinizin hareketli olduğu zamanlarda yapmaya çalışın. Egzersiz sırasında bebeğinize odaklanın ve vücudunuzu gevşetin. Özellikle karın kaslarınızı gevşetmeniz bebeğinizin dönmesini kolaylaştırır.
Kalçanızın altına sert birkaç yastık koyarak yerden 30 cm yukarı kaldırın. Kanepe minderi bu egzersiz için kullanılabilir.
Ütü masası ile yapılan egzersiz
Ütü masasınının bir kenarını 30 cm yükseklğindeki kanepenin ucuna veya bir sandalyeye koyun. Yer ile masa arasında 45 derece açı bulunmalıdır. Sağlam olduğuna ve devrilmeyeceğine emin olun. Günde 2-3 kere 10-15 dakika sure ile başınız aşağıda ayaklarınız yukarıda olacak şekilde uzanın.
Bu iki egzersiz de aynı prensip ile etki eder. Başınız vücudunuzun daha altında kalmasının etkisi ile oluşan yer çekimi etkisi ile bebeğin başı sizin rahminize baskı yapacak ve bebeğin çenesi bebeğin göğsüne baskı yaparak bebeğin dönmesine yardımcı olacaktır. Bebeğin kafasının arkasında basınç oluştukça bebek önce yatay pozisyona gelecek ve sonrada baş aşağı pozisyona dönecektir.

Kız bebek cicileri hep çok güzel güle güle giysin canım bende aldım bi tane ama erkeklerin cicileri kızlarınkiyle yarışamaz

Ben de hamile kalmadan öyle diyordum ama erkekler icin de o kadar çok seçenek varmış ki .hele az daha büyüsün papyonlar kravatlar siz de cosarsiniz :)

Evet bende bunu bulmustum demek ki dogru yoldaymisim :) :) doner insallah benim kizimda :)

Çok normal canım çocuk büyüdüğü için artık dan dun vuramayacak bu şekilde hareket edecek zamanla alisirsin ama catlamaya cok musait bir durum bu yüzden karnını sürekli nemlendir
Insallah canim.suan bile karin kasik agrim var.yarin doktora gidicem randevu aldim

Insallah canim.suan bile karin kasik agrim var.yarin doktora gidicem randevu aldim
Bende de oluyor bebek bi tarafa kendini dayıyor kasılıyorum kasıklarıma baskı oluyor nasıl bir pozisyonda duruyorsa artık ben biraz karnımı ovuyorum yerini değiştiriyor rahatlıyorum

Valla ben lc waikiki den bi tane sabahlik veya pijama alicam tamam.cocuga o kadar masraf ettim ki bu ay,sadece 1000 lira tuttu.daha cok birsey de alamadim.bebek arabasi var puset var beşik var alınacak cok sey var.zaten gelenim gidenimde yok.o yüzden bi sabahlik pijama falan yeter bana.tabi sizin akrabalariniz arkadaslariniz falan gelir foto cekersiniz alin kizlar lohusa takimi.ama cok ta pahali almayin mesela.lohusa pijamalari cok gereksiz pahali bence

Bende de oluyor bebek bi tarafa kendini dayıyor kasılıyorum kasıklarıma baskı oluyor nasıl bir pozisyonda duruyorsa artık ben biraz karnımı ovuyorum yerini değiştiriyor rahatlıyorum
Bende de oluyor ama toplandigi yerden inerken bir agri bi kramp giriyo.aksama kadar agrim durmadi.yarin doktorun yanina gidicem

Kizlar ilk resimdeki takimin sadece s bedeni kalmisti bende 2 attigim reaimdeki takimi aldim insallah iyidir

Üsûtmûs olabilirmisin acaba canim dinlendiginde falan gecmiyomu siddeti cokmu
Valla geceleri sicaktan vantilatorun karsisinda yatiyorum canim ama üşümüyorum bilemedim ki noldu bugun bana yarin doktora gidip bebisimi bi göreyim rahatliycam.doğu da dogru düzgün ultrason da yok.ayrıntılı ultrasona bile giremedim.burdaki hastanelerin ayrintili ultrasondan haberleri bile yok.soruyorum o ne diye soruyorlar.gelismemis bi sehir.anca her yere ev yapıyorlar bol bol.hastane zaten steril degil.yani anlayacagin dogumda napicam bilmiyorum ayvayi yedim ben:))

Annenlerin falan yaninda dogum yapma gibi bisansin yokmu canim yanliz basina zor olmayacakmi

Annenlerin falan yaninda dogum yapma gibi bisansin yokmu canim yanliz basina zor olmayacakmi
Annem buraya gelecek canim.sadece annem ve esim olacak.aslinda memlekette yapmayi düşünüyordum doğumu.ama 30 saatlik yol.uÇakla gitsen aktarmali sabahtan aksama anca ordasin.annemlerin evi sobali ve yeterince oda yok.isparta cok soguk biyer.birde ordan çocukla donmesi var.korkuyorum o yuzden.mecbur burda yapmam gerekiyo dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…