2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim benim doktorum nezaman bi sorun hissedersen gel diyo o konuda rahatim ben buaralar erken doguracagima takmistim ona kizdi ben sana saglikli hersey yolunda diyorum sen kiza yanlis mesaj gònderiyorsun diye kizdi adamcagiz

Allah razi olsun canim,yarin bi gideyim de,insallah herşey yolundadir.insan tek basina olunca ister istemez evham yapiyo.eşim yanimda olsaydi daha güçlü hissederdim kendimi.6 aydir yalniziz biz bebisimle:)) vardir bunda da bi hayir
Evet canım çok normal evhamın ben hissediyorum bide insan evde tek başına olunca bile ani bişey için komşuya vs güven duymak istiyor senin kimsede YÖK galiba yanında normal o yüzden allah yardımcın olsun senin eşin gibi askerler sayesinde sizin sayenizde biz evlatlarımızı güvenle büyütebilicegiz

Yok canim benim doktorum nezaman bi sorun hissedersen gel diyo o konuda rahatim ben buaralar erken doguracagima takmistim ona kizdi ben sana saglikli hersey yolunda diyorum sen kiza yanlis mesaj gònderiyorsun diye kizdi adamcagiz
kiyamam yaa canim benim

Yazarken dedim ama erken dofuma neden olurmu bilmem diye bunuda takma kafana sadece dikkatli ol masada ye yemegini sehbada ye
tamam canjm oyle yapcam

Allah razi olsun canim benim,cok sagol destegin içinrabbim tüm askerlerimizi korusun,eslerimizi korusun insaAllah

Insallah canim.suan bile karin kasik agrim var.yarin doktora gidicem randevu aldim

Canım bebeğin ters dönmüş ve kasığa baskı yapıyor olabilir benim de ilk döndüğünde inanılmaz ağrım vardı doktora gittim bir sorun görmedi. Nst'ye bağlıyor çok ağrın varsa .Bir sey çıkmayacaktır sen içini ferah tut

Canım beğendiysen güzel tabi ama ben şahsen çok böyl tüllü süslü şeyleri sevmiyorum bide sanki bebek de yeni doğunca sıkılıcakmış gibi geliyor
Sayfada gezerken begenmistim ama biraz búyúyúnce giyebilir diye dusundum simdide neyapiyorsun nasil oldun pasa nasil

Insallah lokumum.❤❤

Insallah lokumum.❤❤

Yaaa senin esin asker miii benim eşim de hamileligimin ilk 5 ayı askerdeydi (bizimki meslek olarak değil normal vatani görev olarak askerdi) çok zor bilirim. Allah tez zamanda kavuştursun zeval vermesin ayağınıza tas değmesin kuzum

Amiiiiiinnnn canimin ici cok tesekkur ederiz Allah razi olsuncok sagol kuzum.evlendigimden beri esime hasret yasiyorum,her kavusmamizda elim ayagim titriyor.sanki ilk bulusma gibi heyecanlaniyorum.sabretmek cok zor olsa da sonu guZel bitiyo sukurler olsun

Canım benim aşkınız daim olsun her gun daha çok artsın inşaallah

Geçmis olsun canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…