2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yarin git gòr prensesini icin rahatlar canim

Kızlaaar hıçkırık nasıl bşey normal hareketin ritmik halimi yoksa daha mı hafif karnım aralıklarla atıyor ritmik şekilde ama hareket mi hıçkırık mı çözemedim :)

Benimkine ta 20. Haftadan beri uzun boylu diyor doktor bide şaşırıyor kız senin nasıl uzun oğlun olur sen kısasın diyor bizimde baba tarafı çok uzun benim babam tarafı da çok uzun ve iriler evde tek minyon bendim evlenmeden önce bide annem :)

Bende senin gibiydim gòremeyince bisey olunca evham yapiyordum ayda 1 giderken simdi 15 gùnde gidiyorum ara yakin olunca iyi oluyo ama benim sipam yúzúnu gòstermiyo
İnsallah canim 20 gundur goremedim ozledim minnosu:)))) çok sagol canim benim

Canım bende dünden beri öyleyim normal değil toplanma hele agrı Doğum agrısı sandım bi ara gözümün önü karardı ama doktoru aradım dinlenince geçtiyse bişey olmaz dedi annemde ona ay gün agrısı derler bişey olmaz arada yoklayacak bundan sonra dedi öyle biraz rahatladım sıradaki kasılmayı bekliyorum bugün gündüz çok az oldu bakalım belli olmuyor dün gece bastırdı bide tekrar

Bende senin gibiydim gòremeyince bisey olunca evham yapiyordum ayda 1 giderken simdi 15 gùnde gidiyorum ara yakin olunca iyi oluyo ama benim sipam yúzúnu gòstermiyo
Bende daha dogru düzgün goremedim kızımın yüzünü burdaki ultrason görüntüleri kötü cikiyo.imreniyorum valla burda arkadaslarin bebislerinin yüzü masallah o kadar net cikmis ki.kime benzedigi bile belli.ben daha nasıl olduğunu bile bilmiyorum

Birde birsey sorcam canim.ben yemeklerimi hep yerde bağdaş kurarak yiyorum.bu erken doğumu tetikler mi acaba:)) sizler nasil yiyorsunuz mesela?masada falan mi

Senin kac haftalık canim? Ben daha 28 inci haftaya yeni girdigim icin korkuyorum erken dogum olur diye.seninki haftana göre normaldir belki

Evet bi yerde taş gibi toplaniyo cocuk.sonra inerken bi agri oluyo.o agri kasiklarima ve belime vuruyo.korktum acikcasi.eger kasilma varsa ne yapar ki acaba doktor?kasilmayi neyle durduruyorlar?
Canım ben erken Doğum riskine karşı ilaç kullanıyorum Protestan o ilaca rağmen oluyor bende kasılma o yüzden ben ona güveniyorum galiba normal ama tabi sor doktoruna

Erk
Erken dogumu tetikliyormu bilemem ama benim bi arkadasima doktoru çòmelme basdas kurma egilme tuvalete bile kîlozete gir demis bende òyle yapiyorum zaten bagdas falan kurup oturamiyorum

Canım ben erken Doğum riskine karşı ilaç kullanıyorum Protestan o ilaca rağmen oluyor bende kasılma o yüzden ben ona güveniyorum galiba normal ama tabi sor doktoruna
Allah razi olsun canim,yarin bi gideyim de,insallah herşey yolundadir.insan tek basina olunca ister istemez evham yapiyo.eşim yanimda olsaydi daha güçlü hissederdim kendimi.6 aydir yalniziz biz bebisimle:)) vardir bunda da bi hayir

Erk

Erken dogumu tetikliyormu bilemem ama benim bi arkadasima doktoru çòmelme basdas kurma egilme tuvalete bile kîlozete gir demis bende òyle yapiyorum zaten bagdas falan kurup oturamiyorum
Desene ayvayi yedim,ben hep yerde bagdas kurarak yedim yemegimi.hala daha oyle yiyorum :))) mutfakta bi masam var orda yiyeyim bari bende.tv ye bakmadan yemek yemeye canim sıkılıyoda:))

Allah razi olsun canim,yarin bi gideyim de,insallah herşey yolundadir.insan tek basina olunca ister istemez evham yapiyo.eşim yanimda olsaydi daha güçlü hissederdim kendimi.6 aydir yalniziz biz bebisimle:)) vardir bunda da bi hayir
Aynen canim vardir bir hayir birde ben kendimi gòzlemledim nekadar cok evham yaparsam kendimi uzersem minnagimda geriliyo hareketleri bile degisiyo doktordanda azari yiyince evham yapmamaya karar verdim insallah becerebilirim

Ben esim yokken televizyon izleyecegim zaman tepsiye koyup kucagima alip òyle yiyorum sende òyle yap
Desene ayvayi yedim,ben hep yerde bagdas kurarak yedim yemegimi.hala daha oyle yiyorum :))) mutfakta bi masam var orda yiyeyim bari bende.tv ye bakmadan yemek yemeye canim sıkılıyoda:))

Aynen canim vardir bir hayir birde ben kendimi gòzlemledim nekadar cok evham yaparsam kendimi uzersem minnagimda geriliyo hareketleri bile degisiyo doktordanda azari yiyince evham yapmamaya karar verdim insallah becerebilirim
Ay canim benim yaa güldürdun beni ilahi :)) cok hoşsun.niye azarladi doktor ne dedi bende cok korkuyordum doktor azarliycak diye.hamileligimin baslarinda 4 aylik olana kadar 10 gune bir giderdim.her seferinde bu sefer kovcak diye korkardim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…