2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim aşkınız daim olsun her gun daha çok artsın inşaallah
Amiiiinnn canim cok sagol.hepimizin yuvasi ask huzur dolu olsun insallahen kotu günümüz boyle olsun
Evet canım 3 numaram o benim. İçinde bir prenses var onun. Hali tavrı kaprisi

Senin kız mı erkek mi?
Allahin izniyle benim de bi minnos kizim olacak canim

Ben bu takımın pembesini aldım hergün gidip şapkayı elime alıp seviyorum. Kendimden geçiyorum

Ben de bugün kıyafetleri yıkamaya başladım . lafta kokusuz tamamen doğal deterjan aldım ama sanki bebek kokuyor kıyafetler burnuma sokup koklayip duruyorum :)

Kuzum sen 36 haftalık oldun gel artık . Yolda doğuracaksın bu gidişle
Ya sorma mahsur kaldım burda gelmeye üşeniyorum resmen Erkek kardeşim bile aradı bugün normalde çok ciddi hiç konuşmaz böyle şeyleri abla sen doğurucan artık farkındamısın diyor araba tamirde canım şimdide onu bekliyoruz haftaya bugün Allah’ın izniyle Türkiye olucam 7 temmuzda kuzenimin sünnet düğünş var şöyle oynasam eğlensem akşam bir sancı doğursam süper olacak

Ben bu takımın pembesini aldım hergün gidip şapkayı elime alıp seviyorum. Kendimden geçiyorum
Yahu ben bugun seni etiketlemeye calistim olmadi bi turlu :) sonra aratim ordan bulim dedim onu da beceremedim :) sonra sessizce telefonu yere biraktim :) nasilsin Bebisin nasil umarim hersey yoluna girmistir

Döner insaaallah canım ama sakın kendini zorlama en ufak zorlanirsan bırak olur mu doğumu tetikleme sakın
Insallah canim dikkat etmeye calisiyorum zaten bende tedirgin yaptigim icin cok zorlamiyorum bakalim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben annemlere gitcegim icin bi kac gun erken giderim insallah donmus olurda benimde bu cabalarim bosa gitmez

Sen nasılsın canım tehlikeli bir durum yok dimi ?
Bugün yine kontrolümüz vardı. Su seviyemiz hala sınırın altında ama beboşu tehlikeye atacak kadar az değilmiş. Doktorumuz bugün 37. Haftayı gorebilecegimizin sinyallerini verdi. Mutlu mutlu ayrıldık hastaneden :)
Sen nasıl oldun? Yanlış hatirlamiyorsam baş ağrısı için nörolojiye gidecektin.

Yahu ben bugun seni etiketlemeye calistim olmadi bi turlu :) sonra aratim ordan bulim dedim onu da beceremedim :) sonra sessizce telefonu yere biraktim :) nasilsin Bebisin nasil umarim hersey yoluna girmistir
Çoook teşekkür ederiz teyzesi. Beboşum iyi hatta bugün ultrasonda doktorumuz solunum yaptığını söyledi. . Bu iyiye işaret dedi. Biz de çok mutlu olduk :)) Suyum da azalmamis. Hala ayni seviyede. Diğer doktoruma göre de bir hafta dayanirsak erken doğum olsa da çok büyük sorun yasamazmisiz. Hakkimizda hayırlısı diyoruz ve bekliyoruz :)

Hadi maşallah sonuna kadar gidin sorunsuz inşallah.
Yarın gideceğim inşallah nörolojiye bakalım ne diyecek..

Yaa kzlar belim tej taraflı ağrıyor üşüttüm mu acaba yoksa yolunda gitmeyen şeyler mi var acaba.. gunduz yoktu aslinda bu agri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…