2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebisin seni ve anneni atlayarak fark yaratmis :) masallah yavruna :)

Erk

Erken dogumu tetikliyormu bilemem ama benim bi arkadasima doktoru çòmelme basdas kurma egilme tuvalete bile kîlozete gir demis bende òyle yapiyorum zaten bagdas falan kurup oturamiyorum
Niye bagdas kurulmasin ki. Bence cok da rahat bir oturus. Yoga yapar gibi dusun. Millet neler yapiyo yaa biraz aabrtmis gibi geldi...

Ohhh beee :) guzel haber cok sukur canim :) aferin kuzucuga guzel guzel beklesin vaktini :)

Cnm evdeyim hep surejli yatiyorum tv karşısında. Kasiklarimds bi agri yok sadeve belimde var.
Valla ben doktoruma soruyorum hep normal siyo canim gùn ic8nde oturma sekli yatarken belimizi bosta birakmayacakmisiz siet ùstú yatmak bile beli agritiyormus gecenlerdede benim tek tarafli sizi seklinde oldu gecti dinlenince seninde gecer

canım sen çalışıyo musun eşin gelicek mi yakında doğumda tek mı olucaksın memlekete falan gitsen dicektim hamilelik zor tek başına

kızlarrr dönmeden yana ben de kederliyim hala dönmemiş bide evde hıçkırıklarını taa en altta hissediyodum doktor ultrasonda ayaklarını gösterdi aşağıda şok oldum
Valla ben de bugun kontrolden ciktim. Tersmis henuz. Ama benimkinin popo asagida, ikiye katli vaziyette vucudu yani kafa yukarda yuzunun onunde de bacalari ayakları kollari kordonu allah ne verdiyse. Ben de dedim ama hickiriklari heo en altta neredeyse vajinada. Onlar hareketleridir dedi. Hareketlerini biliyorum yani aonucta. Bikdigin hickiriklari ama heralde hickirinca boyle sarsilma hareketi oluyor ya hani attiriyorlar vücutlarını, o yuzden heralde popo vueuyor alta. Ben de anlamadim gitti. Asagida cok fazla harekrt hissediyorum bunlari nasil popoyla yapar. Bazen nerrdeyse kaziyor beni yani

Valla ben doktoruma soruyorum hep normal siyo canim gùn ic8nde oturma sekli yatarken belimizi bosta birakmayacakmisiz siet ùstú yatmak bile beli agritiyormus gecenlerdede benim tek tarafli sizi seklinde oldu gecti dinlenince seninde gecer
Amann Kotu bisey çıkmasında . İns gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…