2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğinizin hareket durumları nasıl ya? İlk bebeğim ile kıyas edince bu çok sakin gün içinde çok az hissediyorum hareketlerini? Kızımda karnım sağa sola devrilirdi devamlı hareket edrdi sağolsun hala da kıpır kıpır.. Sanki bugün bir kere yakaladım hareketli zamanını Yarın sabah randevumuz var sorucam doktora hem aç karnına gidicem bakalım kan idrar tsh en son bir ay önce bakılmıştı, iki hafta önce sadece bebege bakmıştı ve biraz iri gidiyor dikkat et demişti.. Aslında şeker için dahiliye de bir hafta boyunca şekeri ölçüp gel demişti ama bayram vs derken yapamadım 32+1 olduk acaba pozisyondan mı böyle hareketsiz

Ben aynı soruyu dün gittiğimde sordum . Hareket oranın yüksektir o yüzden hissetmezsin dedi. Dinlendiğin zaman hissedersin dedi. Hatta kendi çok hareketli bir doktor ben kendi hamileliğimde 38. Haftada çok net hissettim hareketten dolayı dedi.

Haklısın 2.5yasındaki kızımın peşinden koşarken kendimi dinlemeye vaktim bile olmuyor, sadece baskı ve ağırlık hissediyorum o kadar, hiç hareketli halini göremiyorum kendi hareketliliğimden, şimdi daha yeni yattım da aklıma geldi bugün ne zaman hareket etti acaba diye

canım elinden gelebilicek bi hobi bulsan dikiş nakış uğraştıkça kafan dağılır
canim ben kullanıyorum ilk oğlumda 9 ay kullandım şimdide ayni iğne kullanıyorum ilk iğneyi sağlık ocağında falan yaptır hem öğrenirsin zaten zor bisey yok atini gerdirip 90 derece açıyla yapıyorsun yanlız morarma yapiyor korkma, bu yüzden ben bacaklarımdan yapıyorum iğneyi yaptıktan sonra bi müddet pamukla
Bastır sana tavsiyem morarmayi kısmen önlüyor geçmiş olsun

Bende artik 15 gune 1 gideyim dimi.doktorum bisey dmedi ama 28 inci haftaya girdim nolur nolmaz
Canim senin için erken daha 33 den sonra falan 15 günde bir çağirmaya baslio nstye sokuo 28. Haftada falan sorun yoksa nstye ztn sokmaz. Senin haftalarinda ayda 1 kere cagiriyorlar doktorun seni ileriki haftalarda bilgilendirir.

Ne kadar çok hareket edersem kendisi hareket etmiyor, tüm Cumartesi beni rahat bırakmadı, pazar ütüye filan sardım, hareketler azaldı. Bence o günlük vücut hareketlerine uyum sağladığı için farketmiyorsun tatlım

Benim sıpam izin verse gòzúmden uyku akiyo ama heraksam oldugu gibi buaksamda anneyi dùrtúyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…