2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılma geldi yine bize gece gece sinirlenmeyeyim diyorum bişeye

Kizlar 32+1 resmen suyum geldi eminim, nasil bir süreç bekliyor bilemiyorum doktor üniversite hastanesine yonlendirdi en yakın yarım saat, şimdi devlet hastanesine gidiyorum acile, lutfen dua edin ayetel Kürsi Fatiha Rabb'im bebeğimi sağ selamet kavuştursun en hayirli zamanda ve şekilde

Rabbim yardım etsin iyi haberler alırsın İNŞALLAH.

Rabbim senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsun insallah korktugun gibi birsey yoktur bebegini sana bagislar rabbim insallah

Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Kötü birşey olmayacak Allah’ın izniyle ferah tut içini.
Canım inşallah sağlıklı haberlerini alırız habersiz bırakma, uyku tutmaz şimdi.

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin caniim. Haberlerini bekliyoruz

canim dualarımızdasın sen o konuda hiç suphe etme..Rabbim ikinizide korusun..hayırlı haberlerini bekliyoruz burada.

Canım dualarımız seninle inşallah sagsaglim alırsın yavrunu hayırlı zamanda

Canim dr genel.kontrolunu yapacak kesede acilma varsa yarin ogleden sonra yada ertesi gun seni doguma alacaklar ciger geliştiriciIgne yapacaklar 2 doz

Merak.etme sag saglim alirsin insallah lucagina rahat ol bende tam o zaman dogum yaptim

Canım. Rabbim en hayırlısını nasip etsin sana ve bebeğine. Korkacak bir süreçte değiliz çok şükür. Exixizm de senle aynı zamandaydı bebiş emmeye başladı bile. Dua okuyacağım şimdi sizin için.

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm Allah yardımcın olsun
Bende dün akşam eve geldim kotum felan ıslak baya bian korktum ama kıyafet değiştirip rahatlayınca gelmedi terden oldu sanırım

Devlet hastanesine geldim suyum gelmiş nst ye bagladilar şuan, vajina muayene bile yaptiramadim kendimi kasmaktan sanki kızımı ben dogurmadim, yani bebeğin pozisyonunu bile bilmiyorum şuan, burdan üniversite hastanesine gidicem İzmir veya Manisa en yakın, hangisine gitsem fikri olan var mi?

Allah yardımcın olsun sen tecrübeli bir annesin, panik yapma.
Ben hastanelerle ilgili birşey söyleyemeyeceğim bilmiyorum
Senin kendi doktorun nerde neden kendi hastanene gitmiyorsun?

Sakin olmaya çalış cnm çok geçmiş olsun hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına inşallah o tarafları bilmiyorum hiç ama nerde rahat edeceksen yol, hastane vs orayı tercih et hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Bebeğe göre değişiyor sanırım benimde bu çok hareketli hıçkırıklı gibi geliyor kızımda bu kadar değildi diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…