2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz.. insallah durdururlar...

Hastane konusunda maalesef bilgim yok canım. Dua ettim sizin için yazdığın duaları okudum. Kendi doktorun erken diyemi almıyor sizi? Onun gelmesi gerekirdi. Belki de bebek bakım şartları üniv.de daha iyidir diye oraya yönlendirmiş de olabilir.

Midenin agza gelmesi sizdede oluyormu kizlar
Bende çok oluyor malesef. Aç kalmmamaya çalış çokta yeme. Baktın olmuyor soğuk süt iç iki yudum geçmezse yarım saat sonra iki yudum daha iç. Bana çok iyi geliyo süt. Çok şey denedim elma leblebi maden suyu ayva hiç bir faydası olmadı. Süt iyi geliyor baya rahatlatıyor.

çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla güzellikle alırsın kucağına. izmir ege üniversitesi hastanesi çok güzel.

Cumartesi bunu yazmışım muhtemelen de gelen nişan idi ama ben haftası erken diye konduramadim.. iyi ki bu forum var.. aslinda ağrılarımda vardı ama ben hep rahim genisliyor, bebek yerleşiyor, kaslar açılıyor vs diyordum üzerine bir de akinti derken aynen katiliyorum exixizimm arkadasimiz da yazmıştı, ozellikle enfeksiyonu olanlar daha dikkatli olsun

Son durum ne canim

Son durum ne canim
Üniversite hastanesinde nst ye bağlıyım epeydir kolumda serum burnumda oksijen, burda doktorlar var ama sabaha profesörlere mi gösterecekler bilmiyorum kan verdim nst bitince idrar tahlili de vericem aslında benim 10 15 dakikada bir sancılarim da giriyor hissediyorum ama bekliyorum vallahi insan yasadikca tecrübe ediyormus

Saat 5 den beri uyanigim ne oldu anlamadım uyku tutmuyor bir turlu sinir oldum kendime iyice

Bende artik 15 gune 1 gideyim dimi.doktorum bisey dmedi ama 28 inci haftaya girdim nolur nolmaz

Doktorun çağırır bir sıkıntı görürse biraz daha rahat olmaya çalış fazla evgamlisin sanki
Ben 28 de gittim bi de yarın gidicem
Çalışabilir raporu almak icin gidiyorum yoksa haftaya giderdim sanırım

Ilk prensesli nereden canim

Miniworld markası Bursa’da carsidan aldım ama internette tüm sitelerde var bizim hastane çıkışımız ve 5 li Takımlar ayni marka hep instagramda satanlar var onlar pahalıya satıyor ama :)

Kapı süsü için geç kalmışım. Kime sorsam ağustosa tarih veriyor kaç akşamdır sapık gibi ona buna yazıp duruyorum

Benimde gündem ayni ben fiyat sormaktan teslim sormaya geçemedim henüz
Cok uçuyor rakamlar sinir oldum

Canim kapi súsúny hastane veriyo yatarken evede siparis ver nezaman gelirse takarsin

Her hastane vermiyor ama
Sen sanırım Acıbadem’e gidiyordun orası medical falan veriyor
Hosgedin bebeğim yazıyor yalnızca

Hastane ile hafta sonu görüşeceğim canım. Küçük prens temalı birşeyler istiyorum. İstiyorum ki hastaneye de yetişsin. Dur bakalım ayarlayacağım sanki

Ayarlarsın mutlaka :) Facebook da birkaç sayfa var oraya da bak gg ye de

Alah yardımcın olsun
Bizim sayfada 2. Bebekler daha nazlı çıktı annelerini zorluyorlar epey
İnsallah iyi haberlerini aliriz
Fırsatın oldukça haberdar edersin

Canim ege üniversitesi de misin?
Gelmeye devam ediyor mu suyun benim yatsam da sizinti devam ediyordu
Enfeksiyon maalesef boyle birnetkisi varmis isin kötüsü enfeksiyon olduğunun farkinda bile degildim
Icini ferah tut biraz kuvezde kalabilir kalmayadabilir
40. Haftada dogan kuvezde bebekler var atlasla beraber kalan o yüzden sen kendine odaklan insallah agrisiz bir dogum gecirirsin spinal olursan cikinca agrin olmasa da kahve tuket mutlaka ayrica ciktiktan 6 7 saat sonra gogus kafesinde agrin olursa buda spinal ile ilgili üşütme falan değil üfleme toplari varmis onlardan iste
Umarim ihtiyacin olmaz dualarimiz seninle

Rabbim hayırlısını versin canım. Haber bekliyoruz senden

Yok CBÜ ye geldim, suyum şuan gelmiyor ama geldi yani ilk gittigim hastanede de suyun geldi dediler, akıntı degildi bir bardak bosaliverdi gece 1de, sonra yine tekrar etti nst iyi çıktı serum ve hava verdiler bana aslında 15dk da bir sonra 10dk da bir hatta 7dk da bir agrim sancim oldu yalanci sanci dediler nstde de çıkmadı ama, eşim yatisimi istedi bu gece için nolur nolmaz diye, idrar ve kan tahlil sonucu ile sabah buradaki prof dr'lara muayane olmaya calisicam bakalım guvenemiyorum bebeğin durumu nasıl suyu nasil, enfeksiyon mu var, ayrica sabah antibiyotik de verdiler

Insallah bebegin suyu fazladir yalanci sancilarinida durdururlar bebisin birazdaha icerde kalir hayirlisini versin rabbim hepimiz ve bebislerimiz icin insallah

Ciğer geliştirici vurdur bence, şimdiye yapmış olmaları lazımdı. Madem sancılar da var daha neyi bekliyorlar ki

Benim gelen idrar veya akinti degildi bundan eminim bardak bardak boşaldı birden üzerine hatta yerler ıslandı ve su gelince de artık doğumu durduramazsin ama benim nasıl oluyor annanadim, ilk doğumumda da suyum geldi ama iki üç gunboyuncag sızıntı şeklinde
Ciğer geliştirici vurdur bence, şimdiye yapmış olmaları lazımdı. Madem sancılar da var daha neyi bekliyorlar ki
Evet dogru soyluyorsunuz ama üniversite hastanesinde su geldiğinin takibini yapamıyoruz dediler haklilarda ama öncesinde yarim kilo geldi en az, şuan suyun geldiğini hesaba katarak davranıyoruz desiker bı antibiyotik serum verdikler bebeğin suyu iyiymis valla bekliyoruz

Wintersunda da öyleydi, hatta dr eve yolladı, akıntı fazlalaşınca tekrar gitti, suyu iyi diye bir gün bekletebildiler o arada da iki kere ciğer geliştirici oldu. Ardından sancı gelince doğuma aldılar. Israr edin ciğer geliştiriciye hem iki hafta etkisi oluyor.

Canim keseye bakarlar sabah ne durumda diye beni de ertesi gun aldilar doguma su geldi ilk gece ikinci gece yattaim sabaha kardia doguma girdim sanciyla

Allahim hayirli sonuclar versin sag salim evladini kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…