- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #50.001
Çok istiyorsan kendin birşeyler yapabilirsin keçeden veya tülden internette anlatımlerına bakarak kolayından şöyleKapı süsü için geç kalmışım. Kime sorsam ağustosa tarih veriyorkaç akşamdır sapık gibi ona buna yazıp duruyorum
Gecmis olsun canim dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz.. insallah durdururlar...Kizlar 32+1 resmen suyum geldi eminim, nasil bir süreç bekliyor bilemiyorum doktor üniversite hastanesine yonlendirdi en yakın yarım saat, şimdi devlet hastanesine gidiyorum acile, lutfen dua edin ayetel Kürsi Fatiha Rabb'im bebeğimi sağ selamet kavuştursun en hayirli zamanda ve şekilde
Hastane konusunda maalesef bilgim yok canım. Dua ettim sizin için yazdığın duaları okudum. Kendi doktorun erken diyemi almıyor sizi? Onun gelmesi gerekirdi. Belki de bebek bakım şartları üniv.de daha iyidir diye oraya yönlendirmiş de olabilir.Devlet hastanesine geldim suyum gelmiş nst ye bagladilar şuan, vajina muayene bile yaptiramadim kendimi kasmaktan sanki kızımı ben dogurmadim, yani bebeğin pozisyonunu bile bilmiyorum şuan, burdan üniversite hastanesine gidicem İzmir veya Manisa en yakın, hangisine gitsem fikri olan var mi?
Bende çok oluyor malesef. Aç kalmmamaya çalış çokta yeme. Baktın olmuyor soğuk süt iç iki yudum geçmezse yarım saat sonra iki yudum daha iç. Bana çok iyi geliyo süt. Çok şey denedim elma leblebi maden suyu ayva hiç bir faydası olmadı. Süt iyi geliyor baya rahatlatıyor.Midenin agza gelmesi sizdede oluyormu kizlar
çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla güzellikle alırsın kucağına. izmir ege üniversitesi hastanesi çok güzel.Devlet hastanesine geldim suyum gelmiş nst ye bagladilar şuan, vajina muayene bile yaptiramadim kendimi kasmaktan sanki kızımı ben dogurmadim, yani bebeğin pozisyonunu bile bilmiyorum şuan, burdan üniversite hastanesine gidicem İzmir veya Manisa en yakın, hangisine gitsem fikri olan var mi?
Cumartesi bunu yazmışım muhtemelen de gelen nişan idi ama ben haftası erken diye konduramadim.. iyi ki bu forum var.. aslinda ağrılarımda vardı ama ben hep rahim genisliyor, bebek yerleşiyor, kaslar açılıyor vs diyordum üzerine bir de akinti derken aynen katiliyorumAkıntı durumunuz nedir arkadaşlar? Benim az önce koyu sarı kahveye yakin gelmiş yoğun bir şekilde ilk anda nişan geldi zannettim, ilk bebegimde son hafta gelmisti bunun gibiydi ama biraz daha pembelik vardı sanki onu hatirlayinca biraz rahat nefes aldım
Son durum ne canimCumartesi bunu yazmışım muhtemelen de gelen nişan idi ama ben haftası erken diye konduramadim.. iyi ki bu forum var.. aslinda ağrılarımda vardı ama ben hep rahim genisliyor, bebek yerleşiyor, kaslar açılıyor vs diyordum üzerine bir de akinti derken aynen katiliyorumexixizimm arkadasimiz da yazmıştı, ozellikle enfeksiyonu olanlar daha dikkatli olsun
Üniversite hastanesinde nst ye bağlıyım epeydir kolumda serum burnumda oksijen, burda doktorlar var ama sabaha profesörlere mi gösterecekler bilmiyorum kan verdim nst bitince idrar tahlili de vericem aslında benim 10 15 dakikada bir sancılarim da giriyor hissediyorum ama bekliyorum vallahi insan yasadikca tecrübe ediyormusSon durum ne canim
Bende artik 15 gune 1 gideyim dimi.doktorum bisey dmedi ama 28 inci haftaya girdim nolur nolmaz
Ilk prensesli nereden canim
Kapı süsü için geç kalmışım. Kime sorsam ağustosa tarih veriyorkaç akşamdır sapık gibi ona buna yazıp duruyorum
Canim kapi súsúny hastane veriyo yatarken evede siparis ver nezaman gelirse takarsin
Hastane ile hafta sonu görüşeceğim canım. Küçük prens temalı birşeyler istiyorum. İstiyorum ki hastaneye de yetişsin. Dur bakalım ayarlayacağım sanki
Üniversite hastanesinde nst ye bağlıyım epeydir kolumda serum burnumda oksijen, burda doktorlar var ama sabaha profesörlere mi gösterecekler bilmiyorum kan verdim nst bitince idrar tahlili de vericem aslında benim 10 15 dakikada bir sancılarim da giriyor hissediyorum ama bekliyorum vallahi insan yasadikca tecrübe ediyormus
Canim ege üniversitesi de misin?Cumartesi bunu yazmışım muhtemelen de gelen nişan idi ama ben haftası erken diye konduramadim.. iyi ki bu forum var.. aslinda ağrılarımda vardı ama ben hep rahim genisliyor, bebek yerleşiyor, kaslar açılıyor vs diyordum üzerine bir de akinti derken aynen katiliyorumexixizimm arkadasimiz da yazmıştı, ozellikle enfeksiyonu olanlar daha dikkatli olsun
Rabbim hayırlısını versin canım. Haber bekliyoruz sendenÜniversite hastanesinde nst ye bağlıyım epeydir kolumda serum burnumda oksijen, burda doktorlar var ama sabaha profesörlere mi gösterecekler bilmiyorum kan verdim nst bitince idrar tahlili de vericem aslında benim 10 15 dakikada bir sancılarim da giriyor hissediyorum ama bekliyorum vallahi insan yasadikca tecrübe ediyormus
Yok CBÜ ye geldim, suyum şuan gelmiyor ama geldi yani ilk gittigim hastanede de suyun geldi dediler, akıntı degildi bir bardak bosaliverdi gece 1de, sonra yine tekrar etti nst iyi çıktı serum ve hava verdiler bana aslında 15dk da bir sonra 10dk da bir hatta 7dk da bir agrim sancim oldu yalanci sanci dediler nstde de çıkmadı ama, eşim yatisimi istedi bu gece için nolur nolmaz diye, idrar ve kan tahlil sonucu ile sabah buradaki prof dr'lara muayane olmaya calisicam bakalım guvenemiyorum bebeğin durumu nasıl suyu nasil, enfeksiyon mu var, ayrica sabah antibiyotik de verdilerCanim ege üniversitesi de misin?
Gelmeye devam ediyor mu suyun benim yatsam da sizinti devam ediyordu
Enfeksiyon maalesef boyle birnetkisi varmis isin kötüsü enfeksiyon olduğunun farkinda bile degildim
Icini ferah tut biraz kuvezde kalabilir kalmayadabilir
40. Haftada dogan kuvezde bebekler var atlasla beraber kalan o yüzden sen kendine odaklan insallah agrisiz bir dogum gecirirsin spinal olursan cikinca agrin olmasa da kahve tuket mutlaka ayrica ciktiktan 6 7 saat sonra gogus kafesinde agrin olursa buda spinal ile ilgili üşütme falan değil üfleme toplari varmis onlardan iste
Umarim ihtiyacin olmaz dualarimiz seninle
Insallah bebegin suyu fazladir yalanci sancilarinida durdururlar bebisin birazdaha icerde kalir hayirlisini versin rabbim hepimiz ve bebislerimiz icin insallahYok CBÜ ye geldim, suyum şuan gelmiyor ama geldi yani ilk gittigim hastanede de suyun geldi dediler, akıntı degildi bir bardak bosaliverdi gece 1de, sonra yine tekrar etti nst iyi çıktı serum ve hava verdiler bana aslında 15dk da bir sonra 10dk da bir hatta 7dk da bir agrim sancim oldu yalanci sanci dediler nstde de çıkmadı ama, eşim yatisimi istedi bu gece için nolur nolmaz diye, idrar ve kan tahlil sonucu ile sabah buradaki prof dr'lara muayane olmaya calisicam bakalım guvenemiyorum bebeğin durumu nasıl suyu nasil, enfeksiyon mu var, ayrica sabah antibiyotik de verdiler
Ciğer geliştirici vurdur bence, şimdiye yapmış olmaları lazımdı. Madem sancılar da var daha neyi bekliyorlar kiYok CBÜ ye geldim, suyum şuan gelmiyor ama geldi yani ilk gittigim hastanede de suyun geldi dediler, akıntı degildi bir bardak bosaliverdi gece 1de, sonra yine tekrar etti nst iyi çıktı serum ve hava verdiler bana aslında 15dk da bir sonra 10dk da bir hatta 7dk da bir agrim sancim oldu yalanci sanci dediler nstde de çıkmadı ama, eşim yatisimi istedi bu gece için nolur nolmaz diye, idrar ve kan tahlil sonucu ile sabah buradaki prof dr'lara muayane olmaya calisicam bakalım guvenemiyorum bebeğin durumu nasıl suyu nasil, enfeksiyon mu var, ayrica sabah antibiyotik de verdiler
Gùnaydin canim sende uyuyamadinmi hala bende gece parca parca uyusum simdide uyandim uyu uyuya bilirsenCiğer geliştirici vurdur bence, şimdiye yapmış olmaları lazımdı. Madem sancılar da var daha neyi bekliyorlar ki
Evet dogru soyluyorsunuz ama üniversite hastanesinde su geldiğinin takibini yapamıyoruz dediler haklilarda ama öncesinde yarim kilo geldi en az, şuan suyun geldiğini hesaba katarak davranıyoruz desiker bı antibiyotik serum verdikler bebeğin suyu iyiymis valla bekliyoruzCiğer geliştirici vurdur bence, şimdiye yapmış olmaları lazımdı. Madem sancılar da var daha neyi bekliyorlar ki
Wintersunda da öyleydi, hatta dr eve yolladı, akıntı fazlalaşınca tekrar gitti, suyu iyi diye bir gün bekletebildiler o arada da iki kere ciğer geliştirici oldu. Ardından sancı gelince doğuma aldılar. Israr edin ciğer geliştiriciye hem iki hafta etkisi oluyor.Benim gelen idrar veya akinti degildi bundan eminim bardak bardak boşaldı birden üzerine hatta yerler ıslandı ve su gelince de artık doğumu durduramazsin ama benim nasıl oluyor annanadim, ilk doğumumda da suyum geldi ama iki üç gunboyuncag sızıntı şeklinde
Evet dogru soyluyorsunuz ama üniversite hastanesinde su geldiğinin takibini yapamıyoruz dediler haklilarda ama öncesinde yarim kilo geldi en az, şuan suyun geldiğini hesaba katarak davranıyoruz desiker bı antibiyotik serum verdikler bebeğin suyu iyiymis valla bekliyoruz
Canim keseye bakarlar sabah ne durumda diye beni de ertesi gun aldilar doguma su geldi ilk gece ikinci gece yattaim sabaha kardia doguma girdim sanciylaBenim gelen idrar veya akinti degildi bundan eminim bardak bardak boşaldı birden üzerine hatta yerler ıslandı ve su gelince de artık doğumu durduramazsin ama benim nasıl oluyor annanadim, ilk doğumumda da suyum geldi ama iki üç gunboyuncag sızıntı şeklinde
Evet dogru soyluyorsunuz ama üniversite hastanesinde su geldiğinin takibini yapamıyoruz dediler haklilarda ama öncesinde yarim kilo geldi en az, şuan suyun geldiğini hesaba katarak davranıyoruz desiker bı antibiyotik serum verdikler bebeğin suyu iyiymis valla bekliyoruz
Allahim hayirli sonuclar versin sag salim evladini kucagina al insallahKizlar 32+1 resmen suyum geldi eminim, nasil bir süreç bekliyor bilemiyorum doktor üniversite hastanesine yonlendirdi en yakın yarım saat, şimdi devlet hastanesine gidiyorum acile, lutfen dua edin ayetel Kürsi Fatiha Rabb'im bebeğimi sağ selamet kavuştursun en hayirli zamanda ve şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?