2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gùnaydin canim sende uyuyamadinmi hala bende gece parca parca uyusum simdide uyandim uyu uyuya bilirsen
Günaydın canım benim. Yaklaşık 3-3,5 saat uyuyabildim. Wc kalktım , ardından eşimin kahvaltısını hazır edeyim derken zaman geçti. Aklım da Laedrii de bir yandan
Sıramı kapacak gibi

Sen bòyle siralari kaptira kaptira acaba en sonmu dogum yapacan ne canim
Günaydın canım benim. Yaklaşık 3-3,5 saat uyuyabildim. Wc kalktım , ardından eşimin kahvaltısını hazır edeyim derken zaman geçti. Aklım da Laedrii de bir yandan
Sıramı kapacak gibi

Sıramı kapacak gibi
Simdi sana birsey soracam benim bu takvimse 45 gún yaziyorya doktor bana ogustosun ilk haftasi aliriz desi ona gòre benim kacgún kalmis oluyo canim

Sen bòyle siralari kaptira kaptira acaba en sonmu dogum yapacan ne canim

İlk dörtlü demiştim ama bu durumda Laedrii 3. Oluyor. Bir ihtimal daha var
Bu gece bebiş delik açıp çıkacak gibiydi, video kayıt aldım sabah eşime göstermek için meğerse sabaha karşı eşim uyanmış gözüyle görmüş, bana diyor iyiki uyuyabiliyorsun karnında taklalar atarken

Günaydın gerekirse hastanede kalsan evinede uzak anladığım ne kadar beklersen kar eve git gel seni yıpratırsa. Ciğer geliştiriciyide riskli durumlarda yapıyorlar benimde bildiğim benim 38+2 de bile yapmışlardı sancısız erken alıyoruz riske atmayalım diye

Senin zıpırdamı çok hareketli maşallah bu demekki geceleri uyku yok bize uyku rutinleri oluşuyor çünkü

Senin zıpırdamı çok hareketli maşallah bu demekki geceleri uyku yok bize uyku rutinleri oluşuyor çünkü

Yandım o zaman. Aynen gün içinde bu kadar kudurmuyor , özellikle geceleri saat 12 oldumu bir enerji patlaması yaşıyor. Kızım da öyleydi, sonra geceleri canıma okudu. Şimdi bu da öyle alıştıysa vay halime benim

Bende òyleyim geceleri benim minnosa bi kuvvet geliyo hic durmuyo dun esimde bana diyo uyutmuyo demi diye sanada bi doktorun kizmasi lazim benim gibi sanirim doktorcugum bana dogmayacak cocufu zamanindan ònce doguracan benim doktor sanada aynisini derdi eminim

Gece uyanik degilsem hic hareketlerini hissetmiyorum hep diyorum anasi gibi uykuyu sevsin

Aynen öyle benim kızımda da saat başı uyanırdım son aylarda bi doğdu saat başı uyanıyor neyse hayırlısıyla olsunlarda bu sakin bi bebek olur geceleri uyur inşallah diyorum bakalım artık kısmet

Benim Dr da kızıyor hatta kulağımı çekiyor yediklerimi sorduğunda . Şırıngaylamı besleyeceğim o bebeği diyor yemek zorundasın. En son kontrolümde gözünü sevem dikkat et, 4 hafta daha tutalım bu bebeği içeride, eve bebekle seni beraber yollayayım dedi. Ama galiba sekretere diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…