2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim dikkat etmeye calisiyorum zaten bende tedirgin yaptigim icin cok zorlamiyorum bakalim doktor 2 hafta sonra gel dedi ama ben annemlere gitcegim icin bi kac gun erken giderim insallah donmus olurda benimde bu cabalarim bosa gitmez

Olumlama yapın diyor döneceğini düşünün bebeginizle konusun diyorlar bunları da dene. Gaz ver donersin sen de çocuğa

Cok gecmis olsun. Suyun geldigini hesaba katarak hareket etseler ilk etapta ciger gelistirici igneyi yapmalari lazim evet suan su gelmeye devam etmiyor ama surec basladi bir sekilde belkide bu seni son haftaya goturur ama onlem alinmasi lazim. Sen kendin talep et lutfen. Olmadi bugun cikis verirlerse hemen kendi dr una git o recete etsin canim. Ben bugun ilk dozumu olacagim aksamda ikinci dozu. Bu 34+ ya kadar bize yeterli olacak. Haftamiz hatta gunumuz ayni seninle bir gun ondeyim senden.

Canım foto cekımı dogum paketınde normalde olmuyor
sızın paketın ıcerıgı mı farklı
yanı ıstersen foto cekımı ıcın ekstra ucret verıp ayarlıyosun o ayrı tabı de

Eki Görüntüle 2161918 kızlar bu takim mecitin 220 tl bunu almaya karar verdim internetten naail sizce hapsi takim

canım görunus olarak cok guzel ama bı arkadasımda netten almstı cok ınce ıc bellı edıyor demıstı
ben de kendıme ılk kızımda buna benzer almstım bı tek hastanede gıydım duruyo nasıpse onu gıyecegım
ıcı kısa kollu uzerı sabahlık boyu da uzun
ama penye kuması kalın ıcını bellı etmıyo

ıade de sorun cıkarmıyolarsa al bence cok ınceyse gonderırsın

canım hayırlı haberlerını beklıyuoruz
ılk cocugun kacıncı hafta dogmustu

bı yerde okumustum bı kadının suyu gun gun azalmıs sureklı kontrolle bebegı ıcerıde bıkac hafta daha tutmuslar

ama tabı cok dıkkat etmek lazım onun haftası yanls hatrlamıyosam senden de erkendı

Canım Allah yardımcın olsun, bebeğini sıkıntısız sağ salim kucağına alacaksın inşallah, hayırlı haberlerle gel..

Laedrii canım çok geçmiş olsun. Sancıları durdurabilirlerse doğumu antibiyotik vs takviyesiyle durdurabilirler. Bugün belli olur sürecin nasıl olacağı , arkadaşlara katılıyorum ciğer geliştirici vurulmasını talep et. Kendi dr işe görüştün mi?

Elizay canım geçmiş olsun. Nasıl bu durumu farkedip 24 saatlik idrar toplattın. Bende çok pimpirikliyiö bu konu ile ilgili allahım korusun hepimizi. Ama idrarda falan çıkmadı tansiyon veya ödem gibi bir sorunumda yok şükür. Senin tansiyonun galan mı yükseltmişti de baktırdın

Tmm canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…