2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canim. Benim ilk gebeligimde normal idrar testinde +1 çıktı o gebeliğim 9.haftasında sonlandırıldı kalbi durduğu için. Kürtaj dan 3 ay sonra nefrolojide 24 saatlik idrar baktrdm 500 civarı çıktı. Sonra hamile kaldım tekrar ve yapılan bütün idrar testlerinde +1 ve +2 olarak çıktı doktorda hemen nefrolojiye yönlendiriyor zaten. Yani farketmemin tek sebebi hamileliklerim. Benim varmış aslında protein kaçağı. Tansiyonum ve ödem sorunum yok bu yüzden böbrekte sorun olduğu teşhisini koydular. Merak etme yapılan normal idrar testinde mutlaka çıkıyor.

Laedrii gecmis olsun, senin ve bebegin icin en hayirilisini diliyorum.

Bugun ilk defa biri karnima bakip "dogum ne zaman" diye sordu, "agustosta" deyince de "emin misin" diye usteledi. Gercekten de son 1 haftada karnim iyice buyudu ve gogus altimda bacaklari beni sikistiriyor. Sabahlari her gun 5 gibi uyaniyorum, bugun bari bosa gitmesin diye yuruyuse ciktim 1 saatten fazla. Ilk defa hamile oldugumu hissettim, yurume hizim dustu baya

Cok ilginc, rutin bakilmiyor yani? Burada ben her kontrole gittigimde idrarda bakteri, protein ve glukoz var mi diye bakiyorlar., hatta bir keresinde idrar yolu enfeksiyon cikti. Ultrason yok ama idrar, hemoglobin, tansiyon, kilo, karin olcumu rutin bakiliyor.

Yanlis anladim galiba, kontrollerde rutin olarak idrarda proteine bakiyorlar degil mi?

24 saatlik idrar protein kaçağının miktarını öğrenmek için yapılıyor canım. Dediğim gibi rutin yapılan normal idrar testinde de mutlaka çıkıyor zaten ve her kontrolde bakıyorlar dediğin gibi bana da. Artık son haftalara yaklaştığımız için daha çok üstünde duruyorlar bu protein ve tansiyonun

benım de 31. hafta da oldugumu duyanlar sasırıyo
sankı 40da gıbıyım
ozellıkle ılk hamılılıgımı bılenler sımdı karnımın büyüklüğüne sasırıyorlar
ben ılk kızımı 36 da dogrdum doguma gıderken bıle bu kadar buyuk karnım yoktu

39+4te ilk bebeğim doğmuştu, onda da suyum geldi ama az az ve doguma alındığımda bebeğin sivisi iyi ama sızıntı şeklinde geliyor dendi, acilma da vardı dogum başladı. Ama bunda resmen bacaklarımdan pijama ve yerlere akti kesin yani ama burda yine sıvısı iyi deniyor ara ara kendi sancim da var serum antibantibiyotik verdiler.. toko mu ne adını yeni duydum ağrı algilayici bir alete bağlıymisim şuan nst ye benziyor ama degil, sağolsun buradaki arkadaşlar, eşime soyleticem ciğer geliştirici yapsinlar diye

Benim de ilk oğlumda canım senin haftalarında sancılarım vardı ciğer geliştirici iğne falan yaptılar hastane de kaldım 1 2 hafta sonra daha fazla durmadı Doğum oldu ama küveze bile girmedi şimdi ciğer geliştirici iğne olsan 2 haftaya Doğum yapsan belki küveze bile girmez Belki senin haftadan daha erkendi benim

benim hala minnacık karnım büyümüş hali milletin 5-6 aylık hamile göbüşüyle aynı. ailem bile 8 ayımın nerdeyse bittiğinin farkında değil. yolda yürürken hadi hadi diye bastırıyorlar en son bi isyan ettim hamileyim herhalde farkında değilsiniz bacaklarım ağrıyo belim ağrıyo 9. ayıma geldim nerdeyse diye bi bağırdım yoldan geçenler dönüp baktı

Canım foto cekımı dogum paketınde normalde olmuyor
sızın paketın ıcerıgı mı farklı
yanı ıstersen foto cekımı ıcın ekstra ucret verıp ayarlıyosun o ayrı tabı de
Bizim dogum paketinde kuafòr haric hepsi var canim bebgin ilk albumu icin dotograf cekimi yaziyosu kagitta

ben de ılkınde aynen senın gıbıydım
oyle olmak ınan daha ıyı:)

Canim zaten heray domtorun tahlil isteyip bakiyo olmasi lazim benim soktorum bakiyo orda idrarda belli oluyo

Ne guzel iste, oyle olmasini tercih ederim. Benim boyum da kisa, kiloyu karnima aldim iyice top gibi oldum, yakinda yuvarlanicam . Hamilelik diyabeti cikmadi ama paranoyak oldum acaba seker mi yapiyor diye, parmaklarimi delip duruyorum. Kilo almiyorum ama karnim hizla buyumeye devam ediyor.. Bir de ise geliyorum, motivasyon sifir. Izne cikmayi dort gozle bekliyorum ama 12 temmuza daha cok var.

Ne cok sikayet ettim, buna da sukur diyerek bitireyim :)

cnm bende aynı sorunları yaşıyorum bırebır ne yaptın doktora gittin mı ben haftaya perşembe gidecem çalışanılır raporu almak için ancak onda görünecem

Bizim dogum paketinde kuafòr haric hepsi var canim bebgin ilk albumu icin dotograf cekimi yaziyosu kagitta

benımkınde de sadece kuaför var:)

cuknku foto olayı daha malıyetlı bısey kuafor dedıgı bı fön
sasırdım anlasmalı paketın ıcınde olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…