2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de boyum kısa üstelik kilom da fazlasıyla var. valla bu hafta ayrılcam izne artık iki hafta daha dayanamayacağım. sabahları uyanamıyorum baya yoruluyorum artık. birazcık da dinlenelim doğumdan önce

Bizim dogum paketinde kuafòr haric hepsi var canim bebgin ilk albumu icin dotograf cekimi yaziyosu kagitta
BadeAk34 Ftm41 sanırım 4-5 poz cekıyorlar ben kocaelı acıbademın fotografcısıyla konusmustum oyle dedı album gıbı degıl. kuafor yok, lohusa serbetı ve bebek bakım cantası ve hastane cıkısı verıyorlar. ben dogumu orda yapmaktan vazgectıgım ıcın sormadım bır daha

Merhaba kızlar, benim gibi kilolu hamile kalıp cok kilo alan varmi, dr bu durum nasıl rısklere yol aca bileceği hakında bir bilgi verdimi.

İçerideki hemsirelere telefonumuzu versek cekmezler mı kı bır iki poz:)

yorumları okulmadan yazamıyorum dün de cok kötü düm işe geldım aksamı zor ettim dedım ben doğururum buğün neysekı buğün iyiyim daha haftaya calısabılır raporu alcam inşallah dayanabılırım kızlar hepimizin daha da dıkkatlı olması gerekn aylar galıba inşallah kolay atlatırız

Günaydın
BadeAk34 foroğraf çekimi Doğum paketinin içinde ama doğum paketi ücretin dışında ek paket yani.
Fotoğraf bir sürü çekiliyor. Doğuma girmeden başlıyor çıkacağın güne kadar sürekli ara ara çekiyor.
Bir büyük albüm iki küçük albüm birkaç tane de magneti var.
Albümde 50 resim var canım.

Laedrii geçmiş olsun cnm inşallah güzel haberlerını alırız motivasyonunu hep yüksek tut cnm inşallah bebeğin ve sen daha da iyi olucaksınız

Bana verdikleri listede profosyonel bebek albúm cekimi yaziyo lohusa serbeti bebek kullanilacak malzemeleri hastane cikisi òzel oda indirimi anne baba icin hosgeldin yemegi dogumdan sonra bebegin yapilacak bùgún muayeneleri anneye diyetisyen muayenesi bebege òmúr boyu indirim biz acibadem sigortaliyiz pakerin hepsini òdemiyoruz canim oyuzden iyi geldi bize

buna ne kadar ıstıyorlar canım?

Dua eden guzel temennide bulunan herkese cok tesekkur ederim, suan için sancım yok nstde ve tokoda çıkmadı zaten, bebegin suyu iyiymiş gelen sular muhtemelen yogun idrar yolu enfeksiyonundan kaynakliymis, muhtemelen taburcu edecekler, dün geceden beri herşeyi nst ultrason kan idrar vs sonuçlari üniversitedeki hocaya sunacaklar o bizi yönlendirecek sanirim, 2.5yasindaki kızım hep benim üzerimde esim serbest meslek gece geç geliyor, belki de biraz yoruldum onun da etkisi var zaten buraya da yazmıştim dün gece, bebegin hareketli anina gün için de en fazla iki üç kez şahit oluyorum, kısa sureli o da..

Iste banada òyle dediler profosyonel fotograf cekimi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…