2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canlar,ben size benim icin cok önemli bi mevzuyu danışmak istiyorum.

Şimdi ben 5 senelik evliyim.bu benim ikinci gebeligim.ilk bebegimi maalesef gelismedigi icin kaybetmistim.o donem hamile oldugumu hemen herkese soylemistik.eşimin ailesi beni hic sevmez.onlarin istekleri doğrultusunda hareket etmedigim icin.hatta yeni evlendigim zamanlar ya o ya biz diye eşimi tehdit ettikleri bile olmustu bosandirmak icin.evliligimin 3 senesini burnumdan getirdiler.megerse bunlar eşimin evlenmesini hic istememis.para paylasilcak diye.eşim bunlara her ay yüklü bi para vermekle yukumluymus.kayinvalidem 70 yasinda.esimin babaaannesi aslinda.esimi büyüttüğü icin anne diyoruz.kendi anneleriyle görüsmuyorlar

Nitekim,o donem benim hamile oldugumu öğrendiklerinde o kadar uzulmuslerdi ki,anlatamam size.hatta aglamislar bu kız basimiza kaldı hamile kalmis birde diye.eşim bunlari kabullenmek istemiyor,ama gercek bu.ailesi kötü insanlar.sonra bebegimi kaybetmistim,artik nazar mi degdirdiler beddua mi ettiler bilmiyorum.bütün gün elinde tesbih kadinin ne okudugu belli degil.surekli kuran okur ama arkasindan catir catir beddua da eder oyle bi tip.

Bu sefer ki hamileligimi ozellikle esime tembihlemistim bak 8 aylik oluncaya kadar kimse bilmiycek diye.ne senin ailen ne benim ailem bilsin dedim.ben sadece anneme soyledim o kadar.ama onun ailesi henüz bilmiyor.esim illaki 7 aylik olunca soyleyelim artik aileme sevinir diyor.halbuki sevinmiycekler biliyorum.hele kaynanamla gorumcem.asla istemiyorlar cocugu olmasini.ama esim illa ogrenmelerini istiyo.korkuyorum kizlar,onlarin ogrenmelerinden ve bebegime birsey olmasından cok korkuyorum.yalvaririm bi akil verin.napmaliyim.tehlike sadece 3 5 ay dolunca bitmiyor ki.esimde anlamıyor beni

Gunaydin canim hic alakasi yok :) benim ne oglumda ne bu hamileligimde oyle camasirima sut gelmedi ama cok sukur emzirdim oglumu kendim kesene kadar olmasa benim olmazdi :)

rofleli_kedi maşallah canım, ne güzel görüntü vermiş senin minik. Kısalmaya başladı normal bu durum dedi. 33 küsürlü haftadaydık heralde o yüzden olağan karsıladı. Yolculuğa bile izin verdi ama ben yinede çıkamadım yola korktum açıkcası. Otobüsle 4 saat yolculuktu. 3 hafta sonraya yani 10 temmuza randevu verdi. 1 saat öncesinde gel nst gir somra muayene edelim dedi. İlk kez nst giricem merak ediyorum 36. Haftada olacak

Kızıma daha isim bulamadım. Herkesler sorup duruyorlar. Stres oldum, zaten kararsızın tekiyim
Al bizdende o kadar eşimin kararsızlığı banada geçti en son karar vermiştik tekrar vazgeçtik yine üç seçenek oldu karar verilecek kapı süsü yaptıramıyorum geç kaldık

Sut yani kolostrum tam anlamiyla bebek plesentadan ayrilinca gelecek suan gelip gelmemesi onemli degil bunu dusunme.

Kuzu seni ùzmeyecek canim vaktinde gelecek hergún 1 bardak havuc suyu aminiyon sivisini cogaltiyormus 9yle duymustum ama sekerine dikkat et varsa

Merhaba anneler, bir şey soracağım, karnın bir tarafı bazen dağ gibi yükselip 2-3 sn sonra eski haline dönüyor, bazen de karnımın 2-3 farklı yeri dağ gibi yükselip eski haline dönüyor bunlar kasılma mı bebek hareketi mi acaba kafam çok karıştı

interiorarchitect valla dudakları da bize benzemiyor burnu da

İlk bebiş mi? Çatı muayenesi o yüzden mi?

Evet ilk
daha önce de hiç vajinal muayene olmadım o yüzden daha şimdiden gerildim

Kızıma daha isim bulamadım. Herkesler sorup duruyorlar. Stres oldum, zaten kararsızın tekiyim

gebelik beni de acayip kararsız kaldı
isim konusunda nasıl bunalım yaşadım
tv de çıkan ünlünün adı diye bile vazgeçtiğim oldu durumu sen anla
sonra karar verdik içimize sinince olumsuz yorumlar bile rahatsız etmedi
sende bulursun içine sinen bi isim

çık dediyse çıksaydın iyi gelirdi aslında ama olsun
olağandışı görünce direk onun tepkisinden anlaşılıyor zaten içini ferah tut son zamanların tadını çıkart :)

bulasiksuyu beboş baktı annesini fazla üzdü içtiği fazla suları geri bıraktı galiba :)
hadi beklesin gününü de sende derin nefes al

CocoChanelmademoiselle bir şey olacaksa kimseye söylemesen de olur
beddua döner dolaşır edeni bulur
sonuçta annesi kardeşi söylemek paylaşmak istiyor
bırak paylaşsın
kul sebep olamaz hiç bir şeye
yaşadığımız her şey alnımızda yazılır aksini düşünme bence
kötü niyetli olabilirler ama yapacak bir şey yok herkesin yapısı

Ismiyle geliyo canim bizde bulduklarimizi etrafa begendirememistik sonra ben melek koyacaz heralde diye dùsùnùrken esim bi gece rúyasinda kizinin ismini melike koydugunu g9rmùs bana sordu koyalimmi diye bende hatta burdada sorsum hangisi diye sonra melike hosuma gitti ve insallah melike olacak

Bende bugün gidip yenisini alacagim ilacin.1haftadır farketmeden atiyorum salak gibi insalllah birsey olmaz.her gun ishalim
Aman canım dikkat et yenisini alana kadar kullanma bence bi bak ishal devam ediyormu. Eger devam ederse doktorunu ara magnezyum kullanıyorsan ondanda olabilir. Benim kabızlık sorunu olduğundan doktorum magnezyum yazmıştı ishal yapabilir öyle olursa dozunu düşür demişti

yani Allah korusun birsey olsa da onlardan değil alin yazısı diyosun dimi canim.insallah birsey olmaz.eger beddua ederlerse nazar ederlerse Allahlarindan bulsunlar insallah

evet canim magnezgum kullanmaya basladim artik her gun.doktor kasilma var falan dedi.belki o da sebep olabilir bilemiyorum.ama bu hap icime sinmedi nedense.iyisimi gidip yenisini almak.normalde ictigim ilacin icinde omega 3 var.baska zaman hic kokusu olmadan atiyordum.simdi hapi elime aldigimda bile buram buram balik kokusu geliyor.sicaktan eriyomu noluyo anlamadim.ama zehirlenme olsa da illa ki bi bulanti falan olur diyorum.yinede tedbiri elden birakmiycam tabi.gidip alip gelcem yenisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…