Merhaba canlar,ben size benim icin cok önemli bi mevzuyu danışmak istiyorum.
Şimdi ben 5 senelik evliyim.bu benim ikinci gebeligim.ilk bebegimi maalesef gelismedigi icin kaybetmistim.o donem hamile oldugumu hemen herkese soylemistik.eşimin ailesi beni hic sevmez.onlarin istekleri doğrultusunda hareket etmedigim icin.hatta yeni evlendigim zamanlar ya o ya biz diye eşimi tehdit ettikleri bile olmustu bosandirmak icin.evliligimin 3 senesini burnumdan getirdiler.megerse bunlar eşimin evlenmesini hic istememis.para paylasilcak diye.eşim bunlara her ay yüklü bi para vermekle yukumluymus.kayinvalidem 70 yasinda.esimin babaaannesi aslinda.esimi büyüttüğü icin anne diyoruz.kendi anneleriyle görüsmuyorlar
Nitekim,o donem benim hamile oldugumu öğrendiklerinde o kadar uzulmuslerdi ki,anlatamam size.hatta aglamislar bu kız basimiza kaldı hamile kalmis birde diye.eşim bunlari kabullenmek istemiyor,ama gercek bu.ailesi kötü insanlar.sonra bebegimi kaybetmistim,artik nazar mi degdirdiler beddua mi ettiler bilmiyorum.bütün gün elinde tesbih kadinin ne okudugu belli degil.surekli kuran okur ama arkasindan catir catir beddua da eder oyle bi tip.
Bu sefer ki hamileligimi ozellikle esime tembihlemistim bak 8 aylik oluncaya kadar kimse bilmiycek diye.ne senin ailen ne benim ailem bilsin dedim.ben sadece anneme soyledim o kadar.ama onun ailesi henüz bilmiyor.esim illaki 7 aylik olunca soyleyelim artik aileme sevinir diyor.halbuki sevinmiycekler biliyorum.hele kaynanamla gorumcem.asla istemiyorlar cocugu olmasini.ama esim illa ogrenmelerini istiyo.korkuyorum kizlar,onlarin ogrenmelerinden ve bebegime birsey olmasından cok korkuyorum.yalvaririm bi akil verin.napmaliyim.tehlike sadece 3 5 ay dolunca bitmiyor ki.esimde anlamıyor beni