2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzücü bir durum gerçekten kötülük yapıp ellerine ne geçiyor sanki. Bence bu zamana kadar söylememişsiniz bundan sonrada doğuma kadar bilmesinler hiç. Öyle namaz kılıp dua okuyup her turlu kötülük yapan insanlardan nefret ediyorum kocan nezaman geliyordu canım?

CocoChanelmademoiselle aynen öyle diyorum kendi eden kendi bulur
sen bunları düşünüp de bebeğini üzme

Aynen canim valla ben gunluk pedde kullanamiyorum ic camasiri almaktan gina geldi :)

aynen günlük ped sevmiyorum fazla kaç kere çamaşır değişiyorum
birde ön tarafa doğru geliyor sanki onu da anlamadım

Genlerden birine cekmis :) ama tam bal olmus masallah :)

Evet aynen on tarafa geliyor nasil geliyorsa valla ya gideyimde yine alayim yikanmaktan kotu olup cope gidiyorlar

bu ara canım çok fazla çekti çünkü. hiç cesaret edip yiyemedim ben. yiyen var mı diye merak ettim.
Hımm anladım. Güvenebileceğin bir yer varsa al derim, yoksa riske gerek yok. Hatta sucuğu kendin de yapıp tüketebilirsin. Kurutmazsan 2-3 güne yersin

Genlerden birine cekmis :) ama tam bal olmus masallah :)

doğunca bakalım kime benzicek merak ediyorum

Evet aynen on tarafa geliyor nasil geliyorsa valla ya gideyimde yine alayim yikanmaktan kotu olup cope gidiyorlar

ya gebeliğin başında dedim ki
kullanılmamış bir sürü çamaşırım var doğumda da bunlar beni idare eder
ben elim erdikçe çamaşır alıyordum toptan paket paket
çarşamba günü bavulu hazırlarken farkettim ki hiç kalmamış
şimdi bi daha alcam
12 li falan ancak idare eder

bir de rengi falan gidiyor siyahların ya atıyorum hemen fazla mı müsrifim ne

A

Maşallah sirf dudak duruyor ne imrendim benimkilerin dudaklari cizgiden ibaret hos analarina benziyorlar o kadar olur

bak bol bol belki kenardan köşeden benzer

bizde eşimin ağzı küçüktür dudakları yoktur
benimde öyle bi dudak şeklim yok aslında ancak makyaj hilesiyle kalınlaşıyor
herhalde hareketini ilk hissettiğimde angelina jolie falan baktım

Bende daha hiç öyle bir belirti olmadı bile. Hiç üzme kendini, geleceği varsa da kafana takarsan gecikir

Ben oglumu esime benzetmistim bir dogdu ki ayni annem :) sonra ben oldu :) su an esime cok benziyo :) :) ve gercekten resimlerini gorsen bebekligiyle su an yakindan uzaktan alakasi yok :)
Bu bebisimde bana benzesin istiyorum kiz sonucta :) bi de benim goz rengim yesil o yuzden yesil gozlu sarisin bir kizim olsun istiyorum yani hayalim oyle tabi Allah bilir :) saglikla gelsinlerde iste bizimki hayal dunyasi:)

benim hiç gelmedi
doğumdan sonra salgılanan hormonla süt geliyor bence şu anda gelenin bir faydası yok kimseye

ayy inşallah annesi gibi fıstıkkk bir kız olur
kimi çocuğun siması hakikaten çok değişiyor bir bakıyorsun farklı her seferinde

kızlar analarına benzesinler ya :) bende göz şekli bana benzesin istiyorum
sipariş listem vardı aslında ama tutacak mı bakalım doğunca yazarım size de

ama kesinlikle kv ye benzeyecek

Hayırlı cumalar herkese

Dün İstanbul’dan Düzce’ye gidip döndük Allah’ım elim ayağım şişme balon gibi oldu.
Ben diğer hamileliklerimde doğurana kadar sokak sokak geziyordum

@rofleli_kedi maşallah kızına Rabbim nazardan esirgesin.

Bende de oluyor nette baktım kasılma diyor. Ne alaka dedim. Bebek geriniyor uzanıyor şekil değiştiriyor anlamadım gitti. Doktorumda demişti olur öyle şeyler sancı volursa dinlenerek geçmezse o zaman gelirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…