- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #50.961
Hayırlı cumalar herkese
Dün İstanbul’dan Düzce’ye gidip döndük Allah’ım elim ayağım şişme balon gibi oldu.
Ben diğer hamileliklerimde doğurana kadar sokak sokak geziyordum
@rofleli_kedi maşallah kızına Rabbim nazardan esirgesin.
Kizzzz deme oyle deme deme :) ben neye buyuk konustuysam basima geldi ben ettim sen etme :)ayy inşallah annesi gibi fıstıkkk bir kız olur
kimi çocuğun siması hakikaten çok değişiyor bir bakıyorsun farklı her seferinde
kızlar analarına benzesinler ya :) bende göz şekli bana benzesin istiyorum
sipariş listem vardı aslında amatutacak mı bakalım doğunca yazarım size de
ama kesinlikle kv ye benzeyecek
İlk çocukta da bunu yaşamıştık. Doğduğu gün eşim hastanenin karşısındaki çiçeklilerden almış hazır bir kapı süsü. Üstüne de Hoşgeldin Miss Özdemir yazdırmıştı :) zorda kalırsan en kötü ihtimal bu olabilir :)Al bizdende o kadar eşimin kararsızlığı banada geçti en son karar vermiştik tekrar vazgeçtik yine üç seçenek oldu karar verilecek kapı süsü yaptıramıyorum geç kaldık
Canim bende de karında sertlesme artti hareketlerde sertlesince oturunca falan hissetmiyorum ama sola yatinca harala gurele girisiyor yavrucum :) bu arada benim rahim uzunlugu da 4.5 tu gecen pazartesi34+4 günlük olduk bir kaç gündür karında bir yerde toplanma başladı bende de. Bununla birlikte daha az tekme hareketler hissetmeye başladım. Sizde de var mı böyle durumlar kızlar
Muayene olurken kendini serbest bırak ve derin nefesler alıp ver. Faydası oluyor rahatlıyor insaninteriorarchitect valla dudakları da bize benzemiyor burnu da
Evet ilk
daha önce de hiç vajinal muayene olmadım o yüzden daha şimdiden gerildim
gebelik beni de acayip kararsız kaldı
isim konusunda nasıl bunalım yaşadım
tv de çıkan ünlünün adı diye bile vazgeçtiğim oldu durumu sen anla
sonra karar verdik içimize sinince olumsuz yorumlar bile rahatsız etmedi
sende bulursun içine sinen bi isim
çık dediyse çıksaydın iyi gelirdi aslında ama olsun
olağandışı görünce direk onun tepkisinden anlaşılıyor zaten içini ferah tut son zamanların tadını çıkart :)
Güzel isimmiş :) güzel ismiyle güzel yaşasın inşallahIsmiyle geliyo canim bizde bulduklarimizi etrafa begendirememistik sonra ben melek koyacaz heralde diye dùsùnùrken esim bi gece rúyasinda kizinin ismini melike koydugunu g9rmùs bana sordu koyalimmi diye bende hatta burdada sorsum hangisi diye sonra melike hosuma gitti ve insallah melike olacak
Allah allh bır benim kısalmaya basladı hrealde e dr erken doğum falan bahsetmedi yolculuğa bile izin verdiCanim bende de karında sertlesme artti hareketlerde sertlesince oturunca falan hissetmiyorum ama sola yatinca harala gurele girisiyor yavrucum :) bu arada benim rahim uzunlugu da 4.5 tu gecen pazartesi
Durumunu anliyorum.cani veren de alan da Allahtir.nasil ve ne sekilde bir inancin var bilmiyorum ama kutsal saydigin seye sigin ve dua et canim.kotu insanlarin kotuluk yapmasini engelleyemiyoruz ne yazik ki ama senin karsindakiler icin dua edip Allaha..vs guvenmen en dogrusu bence.esini iyi hissetmiycem herkes ogrenirse diye oyalamaya devam et psikolojin icin.Merhaba canlar,ben size benim icin cok önemli bi mevzuyu danışmak istiyorum.
Şimdi ben 5 senelik evliyim.bu benim ikinci gebeligim.ilk bebegimi maalesef gelismedigi icin kaybetmistim.o donem hamile oldugumu hemen herkese soylemistik.eşimin ailesi beni hic sevmez.onlarin istekleri doğrultusunda hareket etmedigim icin.hatta yeni evlendigim zamanlar ya o ya biz diye eşimi tehdit ettikleri bile olmustu bosandirmak icin.evliligimin 3 senesini burnumdan getirdiler.megerse bunlar eşimin evlenmesini hic istememis.para paylasilcak diye.eşim bunlara her ay yüklü bi para vermekle yukumluymus.kayinvalidem 70 yasinda.esimin babaaannesi aslinda.esimi büyüttüğü icin anne diyoruz.kendi anneleriyle görüsmuyorlar
Nitekim,o donem benim hamile oldugumu öğrendiklerinde o kadar uzulmuslerdi ki,anlatamam size.hatta aglamislar bu kız basimiza kaldı hamile kalmis birde diye.eşim bunlari kabullenmek istemiyor,ama gercek bu.ailesi kötü insanlar.sonra bebegimi kaybetmistim,artik nazar mi degdirdiler beddua mi ettiler bilmiyorum.bütün gün elinde tesbih kadinin ne okudugu belli degil.surekli kuran okur ama arkasindan catir catir beddua da eder oyle bi tip.
Bu sefer ki hamileligimi ozellikle esime tembihlemistim bak 8 aylik oluncaya kadar kimse bilmiycek diye.ne senin ailen ne benim ailem bilsin dedim.ben sadece anneme soyledim o kadar.ama onun ailesi henüz bilmiyor.esim illaki 7 aylik olunca soyleyelim artik aileme sevinir diyor.halbuki sevinmiycekler biliyorum.hele kaynanamla gorumcem.asla istemiyorlar cocugu olmasini.ama esim illa ogrenmelerini istiyo.korkuyorum kizlar,onlarin ogrenmelerinden ve bebegime birsey olmasından cok korkuyorum.yalvaririm bi akil verin.napmaliyim.tehlike sadece 3 5 ay dolunca bitmiyor ki.esimde anlamıyor beni
Evet oluyor canim surekli camasir degistiriyorum o yuzdenKizlar sizdede beyaz kremsi akinti varmi
Kizzzz deme oyle deme deme :) ben neye buyuk konustuysam basima geldi ben ettim sen etme :)
Ama Allahim bize benzesin lutfen diyebiliriz galiba :) ben tasiyorum ben cekiyorum bulantisini agrisini ustune uykusuz kalip ben emziriyorum e her turlu deformasyon bende oluyor o zaman en cok benim hakkim bana benzesin :)
Hadi insallah bebisini saglikla kucakla. Once sonra da listene bakalim hangileri tik hangileri carpi :)
İlk çocukta da bunu yaşamıştık. Doğduğu gün eşim hastanenin karşısındaki çiçeklilerden almış hazır bir kapı süsü. Üstüne de Hoşgeldin Miss Özdemir yazdırmıştı :) zorda kalırsan en kötü ihtimal bu olabilir :)
Muayene olurken kendini serbest bırak ve derin nefesler alıp ver. Faydası oluyor rahatlıyor insan
artık bekleyeceğim. çünkü bir gram bile öyle marifetlerim yokturHımm anladım. Güvenebileceğin bir yer varsa al derim, yoksa riske gerek yok. Hatta sucuğu kendin de yapıp tüketebilirsin. Kurutmazsan 2-3 güne yersin
Kizzzz deme oyle deme deme :) ben neye buyuk konustuysam basima geldi ben ettim sen etme :)
Ama Allahim bize benzesin lutfen diyebiliriz galiba :) ben tasiyorum ben cekiyorum bulantisini agrisini ustune uykusuz kalip ben emziriyorum e her turlu deformasyon bende oluyor o zaman en cok benim hakkim bana benzesin :)
Hadi insallah bebisini saglikla kucakla. Once sonra da listene bakalim hangileri tik hangileri carpi :)
oo maşallah çok havalısınız canım ben de yeşil gözlü sarışın olsam bana benzesin diye tuttururumBen oglumu esime benzetmistim bir dogdu ki ayni annem :) sonra ben oldu :) su an esime cok benziyo :) :) ve gercekten resimlerini gorsen bebekligiyle su an yakindan uzaktan alakasi yok :)
Bu bebisimde bana benzesin istiyorum kiz sonucta :) bi de benim goz rengim yesil o yuzden yesil gozlu sarisin bir kizim olsun istiyorum yani hayalim oyle tabi Allah bilir :) saglikla gelsinlerde iste bizimki hayal dunyasi:)
Kizlarrrr Günaydınnn
Bi bugün kontrole gittik. Su seviyemiz 6.2 civarında seyrediyordu bugün 7.2 olctu doktorumuz. Belki beboşun pozisyonundan belki havuç suyundan ama ne sebeple olursa olsun bu su bize biraz daha yetecekmis. Biz bugün çok mutlu olduk. Ağustos anneleri olarak en büyük mutlulukları yaşamak ümidiyle sizi kocamannnn kucakliyoruzzzz
Kacti canim seninAllah allh bır benim kısalmaya basladı hrealde e dr erken doğum falan bahsetmedi yolculuğa bile izin verdi
Merhaba canlar,ben size benim icin cok önemli bi mevzuyu danışmak istiyorum.
Şimdi ben 5 senelik evliyim.bu benim ikinci gebeligim.ilk bebegimi maalesef gelismedigi icin kaybetmistim.o donem hamile oldugumu hemen herkese soylemistik.eşimin ailesi beni hic sevmez.onlarin istekleri doğrultusunda hareket etmedigim icin.hatta yeni evlendigim zamanlar ya o ya biz diye eşimi tehdit ettikleri bile olmustu bosandirmak icin.evliligimin 3 senesini burnumdan getirdiler.megerse bunlar eşimin evlenmesini hic istememis.para paylasilcak diye.eşim bunlara her ay yüklü bi para vermekle yukumluymus.kayinvalidem 70 yasinda.esimin babaaannesi aslinda.esimi büyüttüğü icin anne diyoruz.kendi anneleriyle görüsmuyorlar
Nitekim,o donem benim hamile oldugumu öğrendiklerinde o kadar uzulmuslerdi ki,anlatamam size.hatta aglamislar bu kız basimiza kaldı hamile kalmis birde diye.eşim bunlari kabullenmek istemiyor,ama gercek bu.ailesi kötü insanlar.sonra bebegimi kaybetmistim,artik nazar mi degdirdiler beddua mi ettiler bilmiyorum.bütün gün elinde tesbih kadinin ne okudugu belli degil.surekli kuran okur ama arkasindan catir catir beddua da eder oyle bi tip.
Bu sefer ki hamileligimi ozellikle esime tembihlemistim bak 8 aylik oluncaya kadar kimse bilmiycek diye.ne senin ailen ne benim ailem bilsin dedim.ben sadece anneme soyledim o kadar.ama onun ailesi henüz bilmiyor.esim illaki 7 aylik olunca soyleyelim artik aileme sevinir diyor.halbuki sevinmiycekler biliyorum.hele kaynanamla gorumcem.asla istemiyorlar cocugu olmasini.ama esim illa ogrenmelerini istiyo.korkuyorum kizlar,onlarin ogrenmelerinden ve bebegime birsey olmasından cok korkuyorum.yalvaririm bi akil verin.napmaliyim.tehlike sadece 3 5 ay dolunca bitmiyor ki.esimde anlamıyor beni
Merhaba anneler, bir şey soracağım, karnın bir tarafı bazen dağ gibi yükselip 2-3 sn sonra eski haline dönüyor, bazen de karnımın 2-3 farklı yeri dağ gibi yükselip eski haline dönüyor bunlar kasılma mı bebek hareketi mi acaba kafam çok karıştı
Ben ve eşim birbirimize benziyoruz, ikimizde renkli gözlüyüz. Çocuklarım birbirinin kopyası olarak doğup büyüyorlar. İkimize de benziyorlar sonuçta. Ama biz yine de bana benziyor hayır bana daha çok benziyor kavgası yapıyoruz
oo maşallah çok havalısınız canım ben de yeşil gözlü sarışın olsam bana benzesin diye tuttururumşaka bi yana ben de hep mavi gözlü ve kıvırcık saçlı hayali kuruyorum
rofleli_kedi canım ben defalarca vajinal muayene oldum gözünde hiç büyütme bos yere germe kendini. Çatı muayenesi nasıl yapıyor bizim doktor biliyormusun canım? Elle mi usg ile mi biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?