2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hava değişimi de tetiklemiştir belki şişmeyi falan
birde bu mevsim kendi havasını yaşamıyor ki hiç
bi an serin bi yağmurlu bi çok sıcak
dengesizlikten şişiyor

dün kuzenimle görüştük hamiel falan değil yüzükleri bile çıkmıyor elinden havadan şiştim iyice dedi

Kizzzz deme oyle deme deme :) ben neye buyuk konustuysam basima geldi ben ettim sen etme :)
Ama Allahim bize benzesin lutfen diyebiliriz galiba :) ben tasiyorum ben cekiyorum bulantisini agrisini ustune uykusuz kalip ben emziriyorum e her turlu deformasyon bende oluyor o zaman en cok benim hakkim bana benzesin :)
Hadi insallah bebisini saglikla kucakla. Once sonra da listene bakalim hangileri tik hangileri carpi :)

Al bizdende o kadar eşimin kararsızlığı banada geçti en son karar vermiştik tekrar vazgeçtik yine üç seçenek oldu karar verilecek kapı süsü yaptıramıyorum geç kaldık
İlk çocukta da bunu yaşamıştık. Doğduğu gün eşim hastanenin karşısındaki çiçeklilerden almış hazır bir kapı süsü. Üstüne de Hoşgeldin Miss Özdemir yazdırmıştı :) zorda kalırsan en kötü ihtimal bu olabilir :)

34+4 günlük olduk bir kaç gündür karında bir yerde toplanma başladı bende de. Bununla birlikte daha az tekme hareketler hissetmeye başladım. Sizde de var mı böyle durumlar kızlar
Canim bende de karında sertlesme artti hareketlerde sertlesince oturunca falan hissetmiyorum ama sola yatinca harala gurele girisiyor yavrucum :) bu arada benim rahim uzunlugu da 4.5 tu gecen pazartesi

Muayene olurken kendini serbest bırak ve derin nefesler alıp ver. Faydası oluyor rahatlıyor insan

Güzel isimmiş :) güzel ismiyle güzel yaşasın inşallah

Canim bende de karında sertlesme artti hareketlerde sertlesince oturunca falan hissetmiyorum ama sola yatinca harala gurele girisiyor yavrucum :) bu arada benim rahim uzunlugu da 4.5 tu gecen pazartesi
Allah allh bır benim kısalmaya basladı hrealde e dr erken doğum falan bahsetmedi yolculuğa bile izin verdi

Durumunu anliyorum.cani veren de alan da Allahtir.nasil ve ne sekilde bir inancin var bilmiyorum ama kutsal saydigin seye sigin ve dua et canim.kotu insanlarin kotuluk yapmasini engelleyemiyoruz ne yazik ki ama senin karsindakiler icin dua edip Allaha..vs guvenmen en dogrusu bence.esini iyi hissetmiycem herkes ogrenirse diye oyalamaya devam et psikolojin icin.

yaa benim kv de bir gen var nasıl baskın nasıl baskın eltimin 2 kızı da ufakken aynı oydu
Ama duana amin deyip aynı duayı ediyorum
Allahım bize benzesin aminnn

büyük konuşma demee
hala sevimsiz çocuk görünce ay çocuğa bak ya bu mu sevimli diyorum çok fena elimde patlayacak Allahtan ,insana kendi çocuğu güzel görünürmüş öyle idare edicem

helall olsun düşünmüş akıl etmiş almış
benimkisinin kafası hayatta basmaz buketle çiçek alır gelirdi
yine değiştirmezsem buna karar verdim bende 10 gün içinde sipariş edicem inşallah

Muayene olurken kendini serbest bırak ve derin nefesler alıp ver. Faydası oluyor rahatlıyor insan

ay inşallah normal doğum istiyorum ama vajinal muayeneden korkuyorum ne çelişki ama

Ben ve eşim birbirimize benziyoruz, ikimizde renkli gözlüyüz. Çocuklarım birbirinin kopyası olarak doğup büyüyorlar. İkimize de benziyorlar sonuçta. Ama biz yine de bana benziyor hayır bana daha çok benziyor kavgası yapıyoruz

oo maşallah çok havalısınız canım ben de yeşil gözlü sarışın olsam bana benzesin diye tuttururum şaka bi yana ben de hep mavi gözlü ve kıvırcık saçlı hayali kuruyorum

Masallah canım cok sevındım
ben bı proftan dınlemıstım su ıcmekle bebegın suyu artmaz bebegın suyu dedıgın bebegın çişi sonucta dıye
ama artıyomus demekkı havuç suyu vs ile de :) bu bilgiyi deneyimlemıs bırınden ögrenmek ıyı oldu:)

canım onların bedduasıyla bısey olcak dıye bırseyy yok
hem beddua döner dolasır sahıbını bulur hepımız Allah a emanetız
esınde bırak söylesın kac aylık oldu soncta onlara karsı kendı bu anlamda sorumlu hıssedıyordur

acaba poposunu mu kaldırıyo
yanı ben de de oluyo ama kasılma olabılecegını hıc dusunmedım acıkcası

ayy ne güzel maşallahh
birbiirne benzeyen eşlere her zaman imrenmişimdir
çok sevdiklerinden benzediklerini düşünürüm hep

ama bence kızlar sana benziyordur tabii ki babaya ne den benzesinler

oo maşallah çok havalısınız canım ben de yeşil gözlü sarışın olsam bana benzesin diye tuttururum şaka bi yana ben de hep mavi gözlü ve kıvırcık saçlı hayali kuruyorum

bende de aynı hayal var
ben siyah ve düz saçlıyım eşimde keza öyle
gözler desen benim ela onun kahve

en renkli gözlü annemle kv onların da yeşil ama

yine de mavi göz sarı saç ve kıvırcık saç hayalim var

rofleli_kedi canım ben defalarca vajinal muayene oldum gözünde hiç büyütme bos yere germe kendini. Çatı muayenesi nasıl yapıyor bizim doktor biliyormusun canım? Elle mi usg ile mi biliyormusun?

hiç bilmiyorum ki
dünkü muayenede kendi dedi 36 da çatı muayenesi yaparız diye
sonra 37 de gel hem rapor yazarım dedi detay hiç sormadım böyle kalakaldım çatıyı duyunca

ama dünden sonra daha da ısındım
inşallah benim zilli bayramı beklemez gelir de kendi doktorumuz doğurtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…