2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@sevdanolmasaaa biz Batum’da değiliz oyuzden öyle uzak şimdi batuma vardık çok şükür az kaldı kapıya Nesrinay86 canım benim çok sağol sancılarım şimdilik 45 dakikada bir geliyor

Haydi bir an evvel ulasirsjn yerine insallah... hayirli haberlerinizi bekliyoruz

Sizin icin de hayirlisi oksun cnm. Saglikla en hayirli zamanda gelsin

Ben de bir tek hediyelik birseyler siparis ettim konseptimize gore. Kapi susleri cok pahali gibi ama ne yapcam.bimiyorum belki kendkm yaparim... cikolata da aklimda modeli falan. Vercem siparisini. Sen nereden yaptirdin isim paylasir misin

Benim de kac gundur ozellikle geceleri gec saatlerde cok fena. Neredeyse doguruyorum sanicam o derece oluyor. Bazen korkup kaliyorum ayaga dolaniyorum. Benimki de tersti acaba donmeye mi calisiyor cidden. Ben de oyle diyordum ama doktor da dwyince simdi acaba dogru mu dedim

Aka gibi allah vicdan merhamet versin çok zor bi hamilelik geçirdim aylarca kendi evime gidemedim hamileyken daha yeni taşındım düzenim yeni oturdu bide yeni evli sayılırdık ona rağmen daha bişey görmeden eve kabul etmiyorum muamelesi görüyorum laftada biz çok anlayışlıyız siz bize gelin oluyor

Kizlar neyapiyorsunuz herkes nasil bebisleri nasil gamzelimden haber alan varmi acaba

Kizlar neyapiyorsunuz herkes nasil bebisleri nasil gamzelimden haber alan varmi acaba
Dinlenmeye geçtim az önce eşim karnımın üzerine başını koymuştu benim paşa bastı babasına tekmeyi çok komikti hiç hareket etmezken geldi vurdu adama :)

CAnım kötü oldugunu kendini pek iyi hissetmediğini söyle. Yarın hatta sabahtan git saglık ocagına tansiyom çıkmıs de. Kabul edemeyeceğini güzellikle dile getir. Anlasınlar.
unu

Ay inanmıyorum ya ne buuuu şok oldum allah yardımcın olsun benimki yapınca kızardım ben anneye yapılmaz diye seninki tam bir zıp çıktı :) aman maşallah maşallah diyin kızlar :)
Maşallah benim oğluma anasının karnını oyuncak sanıyo bazen kare yapıyo üçgen yapıyo sağol canım neyseki az kaldı karnımla oynasın azıcık daha :)

B

Bende bugun temizlik yaptiriyorum gercekten cok zormus son ana kalmasi daha besik gelecek kiyafetler yikanip útulenecek canta hazirlanacak erken falan gelmeye kalkarsa prensesim hapi yuttum demektir
Aynen canım bide eskisi gibi hareket edemiyoruz ağırlaştık fazla eğilip kalkamıyoruz çok zorrrr. Allahın izniyle herseyleri hazır olunca gelirler inşallah. Benimde hiç hazırlığım yok gelecek haftadan sonra anca başlarım

Benimde doğumdan sonra sıraya dizilmiş biiiisürüüüüü yiyecek var canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…