2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bunun aynısı bendede oluyor hafifte ağrı veriyor saniyelik ben bunu kasılma sanıyordum ya ben şok çok MAŞALLAH.

Yok canım bebeğin başı aşağıda ayakları sol tarafımda yukarda kalıyor ayağıyla vurunca fena oluyor bide elleri hem kafasında orda hareket halinde olunca bu sefer kasıklarıma baskı oluyo bende yatamıyorum bu saat oldu yine uyuyamadım

Siz böyle yazınca benim de aklıma geldi benim kv. De çok yakın oturuyor bize oturduğum yerde de komşum falan yok akşama kadar aç kaldığım günler oldu bir gelipte nasılsın diyen olmadı o kadar zor günlerim oldu ki anlatamam ağrılarım oluyodu ayağa zor kalkıyodum o halimle kalkıp ağlaya ağlaya iş yaptıgım yemek yaptığım gunlerim oldu aç kaldığım için ilaclarımı alamıyodum bazen ve şunu gördüm insanlar da gram merhamet yok herşeyi kendilerine bekliyorlar ama senin zor gününde kimse olmuyor yanında ve iyileşip ayağa kalktığında da utanmadan yüzüne bakıp senden iş bekliyorlar ben bu duruma çok sinir oluyorum. İnsanlar çok bencil ve merhametsiz ay bide sorunca millete o benim kızım demezler mi ona ayrı bir sinir oluyorum

Bu bebek.yastıgı ve kuvez cibinligi ne oluyor

Ben kapı süsü aldım tül aldım kapıya sus baglıycaz birde çikolata alcam o kadar başka birşey düşünmüyorum şu an tabi sonradan fikrim değişmezse :)

@Sia mia ve onun gibi diğer kızlar son ayında insana misafirmi gelir anlamıyorum gelsede sen bişey yapma biz erken gelir yaparız sende yersin bizde demesi gerekir ki onun yerine kendilerine çağırmaları gerekir ben mi yanlış düşünüyorum anlamıyorum. Bide karnı burnunda hizmet bekliyorlar gelenlere bi kahve verin gönderin yada hazır kurupasta yatıyorum fenayım kusura bakmayın deyin onlar utanır belki

Ayy cnm birim o duyguyu yalnızlık çok zor Allah kimseye muhtaç etmesin hoş benim herkes uzakta ondan yalnızım ama srnin yakınında yalnızsın o daha kötü kv geldi ama haftay gidecek bakalım son zamanlarım nasıl olacak dr 28 temmuz gibi büyük ihtimal alırız erken birşey olmazsa dedi

Fatih bebekten çekmece almıştık dün geldi ama içinde eksik var kaç saat uğraşyı eşim kulpları bile çıkmadı pazartesi arıycaz artık inşallah iyi bir sitedir yardımcı olurlar yoksa napıcaz bilmiyorum

Kızlar kusura bakmayın sizleri merakta bıraktım malum Türk hattım takılı değildi saat 12 de Trabzon da olduk orda dktr gittim herşey iyi bir sıkıntı Yok yola devam edebilirsin dedi bizde devam ettik sonra 1 saat sonra suyum gelmeye başladı şimdi samsundayız en sonun özel bir hastane kabul etti 3 cm açıklığım var sabaha ancak doğurırum sanırım

Ellah yardımcınız olsun. En kolay bi şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallah

Ben demiştim elinde bebekle annenin kapısını çalacaksın diye

Sağlıkla al kucağına , bir avazda kurtulursun inşallah .
3. lüğü de kaptın hadi bakalım

Coknsukur canim valla.yolda sancilanacaksin diye korktum
Insallahnikinizde sag saglim kurtulursunuz

Hoşgeldin umarım herşey yolunda gider kuzucunla sağlıcakla kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…