2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boyu 48 kılosu 2620ydi canım eve geldiğimzde tabi 2400 lere düşmüştü ama kuvozde kalmadı hamdolsun. Gerci cok minikti ememiyodu 5. Gün sarılık oldu kuvozde kaldı bir gece bir gündüz
Masallah cnm ne güzel kuvoze girmemis. İnş simdikiler zamaninda sağlıkla gelirler.

Ne kadar hareketli bir grubuz :)) atağa geçti hepsi gerçekten bu bebislerin acelesi ne anlamadım havalar sıcak onlarda içerde bunaldı herhalde. O otekivenus geçmiş olsun canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeğin. gazelim_24 canım sende inşallah hayırlısıyla yolculuğunu tamamlar İstanbul'da yaparsın doğumunu dikkat et yollarda kendine.

Kızlar bu arada ben akıntı sandım ama dün tuvalette ılık bisi akti baktım beyaz mukus gibi bisi düşmüştü ama suyun içinde dağıldı akıntıda mukuslu geldigi icin ben akıntı dedim cnku nisan kanli ve daha jolemsi diye duydum ama benimkide nisandı sanirim ayrica burda sertlesme demissiniz ya ihmal etmeyin süre tutun düzensiz olduktan sonra sorun yok arkadaslar

Oyyy karışmış buralar kızlar hepiniz için hayırlısı olsun. Benim de doktor randevum vardı bugün. Dönememiş benim paşa hala. 23 temmuza sezeryan konusunda anlaştık doktorla. Benim hala eksikleri var. Kıyafetleri yıkamadim. Eve temizlikçi gelmesi lazım. Neyse son 1 haftamı da çalışayım hepsi hallolur umarım. Kızlar bu arada hastane odası süslemek için neler yaptınız yada yaptırdınız.

Canım senı şimdi okudum neyseki son durumda bekletilebiliyor.

Cok sukür 35 leri geçtiniz Allah a emanetiz hepimiz sonumuz hayırlı olur ınsallah

İlk dogummu canım
Darlıgı nasıl anlıyorlar acıklık bakınca mı anlıyorlar
Bi de bebek kaç kilo olmus

Ben hosgeldin bebegim yazili balon ve asma sús aldim baskada birsey yapmadim kapi sùsú varmis zaten baskada neler yapiliyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…