2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş bebiş glmeden butun hazırlıkların biter canım.

Hastane susleme icin internetten siparis verdim cnm bi kaç güne gelir. Hastane odası için isimli kapı süsü, bebek yastigi, 20
Tane hediyelik magnet, kuvoz cibinlik , lohusa terlik taç ,isimli kanatli bebek tulumu bunların hepsini aynı yerden sipariş verdim gelince resim pylasirım. Ekstra çikolata siparisi vericem birde uçan balon alcam bu kadar yeterli .

Bugün nerdeyse 7 yada 8 kere karnım kasildi ya offf gün içinde hiç bu kadar olmuodu gerçi son haftalar artık olcak ama bi yandanda korkuorum. Var mı bu kadar kasılması olan?

Canım çok sevinirim paylaşırsan :)

Daha ne yapacaksın zaten kuzum

Yenice yolladım misafiri milletin bana gelesi tuttu valla ya kvde eltimlerde öyle evdemisiniz diye bugün için aramışlar yarında onlar gelecek galiba yemeğe sıfır düşünce yardım ederler tamam ama ben çok ayakta kalınca agrım oluyor diye bildikleri halde gelmek istiyorlar zaten bebek doğduktan sonra her gün bizde olacaklar anlamıyorum bu insanları ben onlara misafirliğe gittiğimde bile zor oturuyorum socakta eşarpla kapalı halde

Bende öyleyim bugün tam 31 hafta oldu ve o vurunca baskı olduğu için yatamıyorum evin içinde geziyorum dün gece de 3 de falan uyudum
Canım benim muayenem vardı bugün doktor baktı bebek ters ve dönmeye çalışıyor dönene kadar o baskıyı yaşarsın dedi normalmiş yani bide bana sor dün sabaha kadar uyutmadi beni senin bebisinde başı yukardami

Sonunda kizimin camasirlarini yikadim :) ustteki resim ogluma hamileyken :) o zamanlar deselerdi ki 2 sene sonra yine hamile kalacaksin hoooooh beeeee daha neler derdim :) ama simdi yeniden ayni heycani yasiyorum:)
Darısı benim başıma inşallah. Çok güzel ya aynı oda halı deişmiş sadece galiba aynı hisleri yaşamışsındır tekrardan

Canım sen sabahtan sözde sancın tutsun odandan çıkma kusura bakmayın belimi kaldıramıyorum havalarına gir yemin ederim kimse kıymet bilmeyecek. Ben yıllarca onlara neler yaptığımı anlatsam şaşarsın. Kendi ihtiyaçlarımdsn kısıp onlara yaptım. Tek kelime hiçbir şeye karşılık vermedim gelinliğimi , küçüklüğümü bildim ama bugün yatıyorum ya kalkamıyorum. Sabah ve öğlen yemeğimi komşu teyze getirip yediriyor. Aramız da 30-40 adım kv lerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…