2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yolda sancılandık kuzum Zaten hastaneler almadı falan bir ton sıkıntı şimdide kimsem Yok burda eşimle ben Samsun’da hiç tanımadığımız bir yer
Aayy cnm ya az kaldı hadi hayırlısı nasılsın şimdi? Anladığım istanbula geçiyorsun karabüke kadar gelseydin ben gelirdim yanına kıyamam yaaa neyse sonu güzel olacak hadi bekliyoruz. Seni o haftada nasıl uçağa aldılar ayol anlamadımyiki uçakta doğurmadın

Yemeği hazır alıcam ama tatlı çorba salata yapılacak illa ki bide ev hali bi süpürge toz alma istiyor ben bi odayı süpürünce iki saat dinleniyorum ter basıyor çok fena nefes nefese kalıyorum işte
Tatlıyıda hazır al hiiiç uğraşma salatada gelince yapsınlar bi evini toparla sen

Günaydın güzel anneler ben bekliyorum 3 cm de kaldı bu açıklık daha doğuramadım:)
Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Meficalpark samsunun en iyi hastanesi.Yeni dogan yogum bakimi bile en iyilerinden ki haftan cok iyi sıkıntı olmaz.unyeliyim ama diğer doktorum o hastanede cok mutlu oldum senin adına

Ayy gozun aydin sag salim kucagina alirsin insallah biz ucak macerasi bekliyorduk ama buda guzel atraksiyonlu oldu

Ay bunu getirdiler çok heyecanlıyım azıcık da korkuyor olabilirim:)
Canım çok şükür gelmişsiniz Türkiyeye. Hayırlısıyla sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına az kaldı. Cesaretin içinde ayrıca kutlarım seni :)) güzel haberlerini bekliyoruz

Hayır canım girmedim rahim boyu ölçüldü 4 cmdi oğlumda dönmemiş. Gelecek haftaya kontrolümüz var dönmezse eger anesteziyi sezeryan tarihini falan konuşacaz.
Canım bu fotoyu doktoruna göster,bendede olmuştu ya bebek hareketi zannederken baya baya kasılmam çıktı

Ya bunun aynısı bendede oluyor hafifte ağrı veriyor saniyelik ben bunu kasılma sanıyordum ya ben şok çok MAŞALLAH.
Yumuşak vede hareketli ise bebektir canım kasılmada karnın sertleşir. Teşekkürler canım.

Canım bu fotoyu doktoruna göster,bendede olmuştu ya bebek hareketi zannederken baya baya kasılmam çıktı
Kontroldede yapıyo canım benim oğlan gizlemiyo ayagını agzına sokmak istediğini :) kasılmamda var canım ama az oluyor günde 10 kasılmanın üstüne çıkarsa ara dedi.

Ne bileyim geçiyorlar beni sürekli

Gazelimle otekivenüs, pazartesi de Emiyldrm sezeryan olacak canım.
Sen gel yanımda dur bacım bunlar yarışa girmiş gibiler sen atlayıp duruyosun doğurcam diye ezcekler bak seni kabul et artık sana var daha 2 hafta

Amin canim insallah :) bende dun gazelim_24 den sonra gaza geldim :) aynen hali değisti sadece o da cinarin alerjisinden dolayi değişti mecburen
Valla hepimiz temmuz anneleri olacağız gibime geliyor hazırlıkları bitirip beklemek en güzeli. Bende mobilyalar gelir gelmez oğlumun kıyafetlerini hemen yıkayıp hazırlıcam.

gazelim_24 atraksiyon diye diye valla atraksiyonun kralını yaptın helal olsun sana
Dualarımız seninle hayırlısıyla al Talha beyi kucağına
Trabzon’da uçağa binseydin keşke İstanbul’a varırdınız hemen

@Nesrinay86 ohhh 3. Olamadın :) 4 de olamayacaksın gözünü seveyim baska atraksiyon yapma gününü bekle bünyeler kaldırmıyor bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…