2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gazelim_24 hyrlisiyla kucağıns almayi nasip etsin rabbim ins... Her an hersey olabiliyor ama bnmm gozum vakindev glsn kuzucum. Daha dolabi kurulmadi. Amnn bizim bocukler duymasn kıskanırlar falan

Valla hepimiz temmuz anneleri olacağız gibime geliyor hazırlıkları bitirip beklemek en güzeli. Bende mobilyalar gelir gelmez oğlumun kıyafetlerini hemen yıkayıp hazırlıcam.
Ben temmuz degilde agustos basi bekliyorum kizimi lutfen oyle gelsin :) 22 sinde sinava girecem sanki cok calismiscasina :) 29 nda da oglumun dogum gununu yapcam :) ondan sonra gelmek serbest :)

gazelim_24 canım nasılsın doğdumu Talha bebek? Doktorlar ne diyor merakla bekliyoruz inşallah sorunsuz alırsın oğlunu kucağına.

Ben temmuz degilde agustos basi bekliyorum kizimi lutfen oyle gelsin :) 22 sinde sinava girecem sanki cok calismiscasina :) 29 nda da oglumun dogum gununu yapcam :) ondan sonra gelmek serbest :)
Bu yaramazlar bizim hep tersimizi yapıyorlar ama inşallah cimcime istediğin zaman gelir ne sınavı canım üni falanmı?

Valla hepimiz temmuz anneleri olacağız gibime geliyor hazırlıkları bitirip beklemek en güzeli. Bende mobilyalar gelir gelmez oğlumun kıyafetlerini hemen yıkayıp hazırlıcam.
Aynen valla buradan agustos annesi çıkmayacak başka kapıya yazalım eylül anneleri bile bizden dah çok agustos annesidir kesin :)

Yolda sancılandık kuzum Zaten hastaneler almadı falan bir ton sıkıntı şimdide kimsem Yok burda eşimle ben Samsun’da hiç tanımadığımız bir yer
Hastaneler nasıl almıyor bende bunu anlamıyorum dışarda mi doğuracak insan o almayan hastaneleri BIMER den şikayet edin
Sağlıcakla al kucağına insallah keşke bizim olduğumuz illerde olsaydın kızlar samsunda kimse yokmu

Evet ya son bir şans kaldı valla demesi kolay da iş ciddiye binince tırsmıyorum değil. Temmuz girdiği gibi doğumlar başladı.

Aynen valla buradan agustos annesi çıkmayacak başka kapıya yazalım eylül anneleri bile bizden dah çok agustos annesidir kesin :)
Hahaha aynen temmuz anneleriyle aynı gidiyoruz :) biz zaman tasarrufu yapıyoruz kim beklicek agustosa kadar ufacık bir kıpırtıdan gurupça sabahlayıp duruyoruz fazla heyecan yaramıyo bize :)

R
Rabbim senin ve pasanin yar ve yardimcisi olsun canim hayirlisiyla dogur pasani sıkıtísįz sorunsuz kucagina al vr annenlere gidin insallah dualarim sizinle

Canım kapı susunu ben boyanmamis halini 40a yaptırdım boyanmış verniklenmis halini 60 tl.ye satıyorlar düşünürsen yaptırdığım siteyi soylim sana. Boyanmış halini 3 günde boyanmamisi 1 günde teslim ediyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…