2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sut sagma makinesi almadiysaniz çift başlı olandan alin gece 2 defa sut sagiyorum 20 dakikadan 40 dakika sürüyor ikili olanla yari surede biter
Direkt emzirmeye baslarsaniz gerek olmaz belki ama her ihtimale karsi yazayim dedim
Sen ve bebisin nasilsiniz canim emme isleri nasil gidiyo hastaneden ciktinizmi allahin izniyle

Dogumu yaptigim allah nasip ederse kocaman bir kavun karpuz úzgm yiyecem kafaya koydum arkadas
Yanında peynirde olsun benim sadece meyve değil ziyafet yapmayı planlıyorum hastane çantama doldurmak istiyorum sezeryandan sonra hemen parti için

gazelim_24 canım Allah yar ve yardimcin olsun . eğer samsunda doğum yapmak zorunda kalırsan merkezde Liman Hastanesi hem kaliteli hizmet verir hem de fiyatları uygundur haberin olsun .

Gelem dimi. Geleyim bari 3.sıra da gitti.
Gel fıstıkım ezilme 5. sırada gidecek daha yalnız varya sezeryan tarihini biran önce al agustos annesi bi sen çıkarsan çok fena olur :) her doğumda hop oturup hop kalkıyoruz ama farkındaysan saglamlar önden doğuruyo bu işte bir terslik var bizim gurubun farkı

Evet ya riskliler kalmış kenarda beklenmeyenler sıra kapıyor. Benimki gün vermiyor bebiş ne zaman gelmek isterse buradayız diyor ))

Yanında peynirde olsun benim sadece meyve değil ziyafet yapmayı planlıyorum hastane çantama doldurmak istiyorum sezeryandan sonra hemen parti için
Ay sorma canim ozamanda bizim sansimiza seker kontrolú yaparlar kesin gene hayallar gercekler olur

35 haftanin ilk sabahindan prensesimle ben gúnaydinlar diliyoruz ontk 2 gyndúr senin o sipanin hareketlerini benim sipada yapmaya basladi resmen karnimin icinde dònúyo artik tekme seklinde degilde bòyle hareketler yapiyo dyn diyorumki kizim annen cok yorgun ve halsiz aci biraz velet ben 9yle dedikce kuduruyo dun gece ayaklarimin yanmasindan uyuyamadim

Meyvelerden ve kizartmadan ve tatlidan istedigim kadar yiyemiyoeum yemeklerde okadar sıkıntı cekmiyorum

Kızlar benim bu sıpam beni sol tarafima yatirmiyo artik sanki kafaai orda gibime geliyo hep bi dúrtùyo bende saga yatmamak icin bazen sırt ústy yatiyorum bunun ne gibi sakincalari var

Gazelim - 24 neyapti acaba kizlar haberi olan varmi birde bu isimde etiketleme isini nasil yapiyorsunuz ben beceremesim gitti

Canım bebekleriniz nasıl siz nasılsınız hayat nasıl gidiyor wintersun exixizimm ?
Daha bebişler eve gelmedi ama koşturmaca geçiyor nedense
Uyan bebekleri Görmeye git onları seviyoruz orada eve gel kahvaltı süt sağ ortalık topla süt sağ bebeklere git hayat böyle geçiyor şimdilik

Simsi kizlar benim ben gyn icerisinde nekadar cok su icersem kasilma olmuyo onu farkettim normal zanda 4 5 gecmiyo bunlarda agrisiz oluyo siz bu kasilma islerini nasil yapiyorsunuz anlamiyorum

Ay sorma canim ozamanda bizim sansimiza seker kontrolú yaparlar kesin gene hayallar gercekler olur
Doğumdan sonra süt vereceğimiz için yapmazlar deilmi öyle birşey ben çok özledim meyveyi falan böyle doya doya yesem meyve zamanı bitmeden

Bu yaramazlar canları sağolsun hiç laf dinlemiyorlar:) benimde ayaklarımın altı çok yanıyo ateş var sanki içinde birde karnımın içi yırtılıyo gibi oluyor bazen çok yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…