2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra süt vereceğimiz için yapmazlar deilmi öyle birşey ben çok özledim meyveyi falan böyle doya doya yesem meyve zamanı bitmeden
Bilmiyorum canim yaparlarmi ama olçum yapiyorlarmis dogumdan sonra seker durumu nasil diye bende diyorum esime bunasil hamilelik diye istesigim hicbir seyi doya doya yiyemiyorum

Gazelim - 24 neyapti acaba kizlar haberi olan varmi birde bu isimde etiketleme isini nasil yapiyorsunuz ben beceremesim gitti
Canım @ işaretini yaz hiç aralık koymadan istediğin ismi yaz otomatik çıkıyo beni etiketle istersen denemek için

Bu yaramazlar canları sağolsun hiç laf dinlemiyorlar:) benimde ayaklarımın altı çok yanıyo ateş var sanki içinde birde karnımın içi yırtılıyo gibi oluyor bazen çok yanıyo
Senin ic karnin yirtiliyordur pasan yer aciyordur canim erkek bebislerde genelde daha cok 9yle seyler oluyormus erkek bebisler kiz bebislerden daha kilolu ve uzun oluyorlarmis annem hep 9yle diyo onu kiler òyle olmus ben dogdugumda cok kibar bi veletmisim fizik olarak

Daha bebişler eve gelmedi ama koşturmaca geçiyor nedense
Uyan bebekleri Görmeye git onları seviyoruz orada eve gel kahvaltı süt sağ ortalık topla süt sağ bebeklere git hayat böyle geçiyor şimdilik

Canım benim inşaallah en kısa sürede hep beraber eve döneceksiniz. Eve gelmemiş olsalar da annelik başladı desene :) inşaallah her gün bir öncekinden daha güzel olur dualarımız sizinle kuzum

Bilmiyorum canim yaparlarmi ama olçum yapiyorlarmis dogumdan sonra seker durumu nasil diye bende diyorum esime bunasil hamilelik diye istesigim hicbir seyi doya doya yiyemiyorum
Doğumdan sonra uzak olsun bu şeker ya

Bu yaramazlar canları sağolsun hiç laf dinlemiyorlar:) benimde ayaklarımın altı çok yanıyo ateş var sanki içinde birde karnımın içi yırtılıyo gibi oluyor bazen çok yanıyo

O ayak yanması bende de var az kaldı 1 ay daha sabredersek bitecek insaallah

ONTK senin bu sipanin yaptigi hareketler eger kasilmaysa bende genelde oluyo onlar simdi 2 gyndúr sipa hep yapiyo
Yok canım kasılma değilmiş yumuşak oldugu için birde oğlum hareket ediyor avucuma geliyo. Kasılmada buna benziyo ama taş gibi ediyo karnını ve ağrı yapıyor pozisyon değiştirdiğimde geçiyo kısa sürüyor ama ağrılı birde adet sancısı oluyor.

Iyi ozaman canim benim genelde kasilmalarim agrisiz oluyo gynde sadece 1 kere oda hergyn degil ageili kasilma gerci gecen gittigimde nesetede de fazla cikmadi cikanlarda normalmis dogum yaklastikca korkularim cogaliyo sanki

gazelim_24 sezeryana alınıyor kızlar. Durumlar değişti. Dualarınızı Talhadan ve annesinden eksik etmeyin Rabbim bir avazda kurtarsın.
Hadi hayırlısı inşallah 1 iki saate mücdeli haberi alırız. Sen böyle mücde vermeye devam et canım dediğim çıktı gazelim senden önce doğuruyor :) Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Iyi ozaman canim benim genelde kasilmalarim agrisiz oluyo gynde sadece 1 kere oda hergyn degil ageili kasilma gerci gecen gittigimde nesetede de fazla cikmadi cikanlarda normalmis dogum yaklastikca korkularim cogaliyo sanki
Benimde öyle birde tecrübesiz oldugumuz için neyin ne olduğunu bilemediğimizden hep bu acabalar. Doktorum o sertleşmelerin yani kasılmaların şiddetine aralığına dikkat et günde 10 tane olursa hemen gel dedi ama bende günde 2 veya 3 kere oluyor korkulacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…