2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim benimde normal dogum olsaydi agustosun 11 dogum tarihimdi sezeryanda agustoun ilk haftasi aliriz diyo erken dogum riski bendede yok ama baksana bu agustos bebeleri beklemiyo sankim insallah bizimkilerde bize bisúpriz yapmazlar
Bir aksilik olmazsa 16 Ağustos sezaryen tarihim. Erken doğum riskim de yok aman maşallah diyeyim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Talha bayağı inliyor ama inşllah önemli birşey olmaz Bende uyuşuk bir haldeyim spinal sezaryen yaptılar bu uyuşukluk biran evvel geçsin istiyorum
Gözünüz aydın canımm Allah'ım hayırlı evlat eylesin tez zamanda toparlayın insAllah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Talha bayağı inliyor ama inşllah önemli birşey olmaz Bende uyuşuk bir haldeyim spinal sezaryen yaptılar bu uyuşukluk biran evvel geçsin istiyorum
Canim hayirli olsun talha bebekte saglikli sihatli kucagina gelsin insallah dualarin sizinle

Geçecek canım inşallah. Güzelce dinlenmeye çalış. Bebeğine kavuştun, zor olan geçti allahın izniyle. Sen çok güçlüsün yaparsın

Hayirli ugurlu olsun canim benimmmm cok sevindim insallah bebis sorunsuz yaninda durur küvöze gerek kalmaz. hosgeldin talha bebekkkkkk

gözünaydın canım hepsi geçer inşallah Talha ne yapsın uzak yollardan geldi çocuk yorulmuştur, Rabbim sağlık versin ikinize de dualarımız sizinle

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlanırsınız inşallah

Bu sezeryanda sipinal dediginiz nasil oluyo canim genel anestrziyle farki ve dez avantajlari ne bir sezeryanla dogum yapacak olarak merak ediyorum

gazelim_24 hayırlı uğurlu olsun çok şükür kavuştun bebeğine , bir an önce ikiniz de toparlanın inşallah , Allah minnağımıza sağlıklı uzun ömür versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…