2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Talha bayağı inliyor ama inşllah önemli birşey olmaz Bende uyuşuk bir haldeyim spinal sezaryen yaptılar bu uyuşukluk biran evvel geçsin istiyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün talha oğlan içinde sürpriz olmuştur canım düzelir sende oda biran önce toparlanıp evinize dönersiniz inşallah küveze gerek kalmadı deilmi canım

Ayy gazelim_24 harikasın çok şükür iyimişsiniz bebişinle.Hayırlı, uğurlu musmutlu olun ailecek İNŞALLAH. Bende spinal sezeryan olmak istiyorum sıcağı sıcağına söylermisin tavsiye edermisin ve kaç dakika sürdü?

gazelim_24 anam olmuş bitmiş bile geç kalmışım maşalllahhhh size Allah analaı babalı büyütsün canım benim
1 paşamız daha geldi desene :))
Erkekler hamileliğimizin başında olduğu gibi doğumdada başı çekiyorlar ilk kız kimden gelecek acaba ikiz prenseslerimiz başı çeker belki.

Bu bebek.yastıgı ve kuvez cibinligi ne oluyor
Bebek yastigi isimli takı minderi gibi bişey kuvoz un içine koyuyorlar kapı süsü yle birlikte satiliodu onuda aldım . Kuvoz cibinligi hastanedeki kuvozé gecirilen tüllü fiyonklu etek tütü resmini plastim kapı süsü mindeede modeli bu sadece isim farkli

Eklentiler

• 2018-07-01 16.03.48.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 2018-06-11 13.17.34.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 104
13 hazirandi canim dr tekrar 18 temmuza verdi suyu da bebekte gelisimide iyiydi o yuzden sıkınti etme

Kizlar sag kasigimla bacagim arasina bi agri giriyo igne batmasi seklinde neden olabilir acaba yoksa benim kiz gene annesine bi oyunmu oynuyo anlamadim

Tmm cnm özelden yaziorum

İcon yalnış olmuş heyecandan.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Talha bayağı inliyor ama inşllah önemli birşey olmaz Bende uyuşuk bir haldeyim spinal sezaryen yaptılar bu uyuşukluk biran evvel geçsin istiyorum
Canım benim allah yardımcın olsun oğlunun yaşı uzun olsun inşallah çok mutlu oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…