2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Talha bayağı inliyor ama inşllah önemli birşey olmaz Bende uyuşuk bir haldeyim spinal sezaryen yaptılar bu uyuşukluk biran evvel geçsin istiyorum
Gozun aydin hayirli, bahti, ömrü guzelolsun oglunun. O uyusukluk bir kac saate kalmaz gecer merak etme. Darisi basimiza :)

Darısı sizlerin başına güzel anneler sağlıkla zamanında mümkünse benim oğlum 1güncük dayanmadı :)Nasıl karnın nasıl aç nasıl :) Ameliyet yerim ağrımaya başladı ama uyuştuk devam
Çok geçmiş olsun. Senin ve eşinin gözünüz aydın olsun. Ellah hayırlı evlat etsin.

Darısı sizlerin başına güzel anneler sağlıkla zamanında mümkünse benim oğlum 1güncük dayanmadı :)Nasıl karnın nasıl aç nasıl :) Ameliyet yerim ağrımaya başladı ama uyuştuk devam

Ikimizinkide aynı anda coştu seninki benden once davrandı bende heran tetikte bekliyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Talha bayağı inliyor ama inşllah önemli birşey olmaz Bende uyuşuk bir haldeyim spinal sezaryen yaptılar bu uyuşukluk biran evvel geçsin istiyorum

canım gözün aydın, allah saglık sıhhat uzun ömürler versin inşallah... darısı bizlerin başına...

Hayir canim 18 temmuzda randevum

senin bir önceki randevun ne zamandı? bebişin durumu nasıldı? ben de 17sinde gideceğim doktoruma ama 25inde olan randevumu kaçırdım bu aralar biri iptal etse de ben yakalsam diye siteme bakıp duruyorum

Canim gozun aydin
Cok sukur ikinizde uyisiniz
Yine diyorum ama.kahve ic agrin olmasada bidr baska yerdesiniz benim gibi cekersen eziyet olur optum ikinizede

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Insallah ağrın sızın da hemen geçer.

Canım gözün aydın tez zamanda ikiniz de iyilesin inşaallah

Merhaba anneler en baştan erin sayfa sayfa takip ediyorum sizi. Hepinizi tanıyorum biraz geç yazıyorum ama böyle denk geldi hamileliğimin il zamanları yazmıştım bir kaç kere. gazelim_24 geceden beri foruma Girit’i girip bakıyorum heyecan yaptım sonunda kavuşmuşsun yavruna Allah analar babalı büyütsün inşallah. Sağlıcakla gidin annenin yanına. exixizimm canIM sizde inşallah biran önce evinize geçersiniz hangi hastanede Doğum yaptın bende olimposa gidiyorum Mustafa Derda kaya dr um çok memnunum. İlk doğumumuzda orada yapmıştım Atlas bebek Nasıl

gazelim_24 cok sukur Rabbime sağlıcakla kucagina aldin ya. .gozun aydin cnm rabbim anali babali saglikli büyütsün hyrli evlat olsn ins

Ne kadar dogdu merak ettim usgler arasinda fark cok cikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…