2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pek takip edemiyorum ama arada baktığımda hep atraksiyon oluyor. Ağystos bebekleri aceleci çıktı gerçekten. Doğum yapan arkadaşlar, hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün inşallah.

Kızlar doğum sonrası korsesi aldınız mı hangi marka aldınız?

Kızlar doğum sonrası korsesi aldınız mı hangi marka aldınız?
Ben aldım bu sefer kararlıyım kulanıcam, dr da söyledi kulanmam gerekdiğini göbek kalmasın diye ilk doğumumda yararı olmaz diye kulanmadım pişmanım azcık faydası olucaksa bile kulanıcam.

Nesrinay86 canım korse almışsın takabilecekmisin havalardan dolayı ben alsam mı emin olamadım daha önce takmışmıydın ilk bebeginmiydi bilemedim ben onu soruyorum

13 hazirandi canim dr tekrar 18 temmuza verdi suyu da bebekte gelisimide iyiydi o yuzden sıkınti etme

Ben bi 28. Haftanin icinde gitmistim. Sonra iste 32. Haftada yani 25inde rabdevum vardi. Atlayinca nerdeyse iki ay olmus olacak. Arada bi gtsem fena olmaz. Sikintim yok esasinda ama rutin kontrolleri de olsun istiyorum bi yandan. Bakalim gidebilirsem zaten yarin oburgun giderim. Yoksa 17sine kalir.

Bu tarzda da baktim. Ahsap mi olsun diye. Hatta dedigin gibi bi yer var hem ham halini hem boyanmisini satan. Senin olculeri bilmiyorum taboki ama bana da ham haline tek isim 20 cift isim 25 dedi. Bu duvara asilan icin fiyat. Ayakta dursun iatersek 30 tek isim, 35 cift isim dedi. Ama benim model buyuk s harfi uzerinde sare yazan model. Bir de simli falan boyama istiyorum eger ahsap yaparsam. Belki seninkinin boyutu daha buyuktur... sen bana oozelden bi yazar misin bi de oraya sorayim.

Ben aldım bu sefer kararlıyım kulanıcam, dr da söyledi kulanmam gerekdiğini göbek kalmasın diye ilk doğumumda yararı olmaz diye kulanmadım pişmanım azcık faydası olucaksa bile kulanıcam.
İlk doğumunuzda sıcak hava probleminiz varmıştı ben bi tek ondan korkuyorum kullanamam diye

Vakka ben hic tavsiye etmiyroumm basima gelecekleri bilsem genek anestezi isterdim ama her hastada olmuyormusbenim sikayetker

C
anim bence her ay doktor kontrolune gitmelisin benim doktorum 15 gyne dúsúrdu bir sorun olmamasina ragmen ayin 6 gidecem ondan sonra 10 gúnde bir gidicem bson ayda heran bebegin durumu degisebiliyormus kontrollu gitmek gerekiyormus illa bir sorun ilmasina gerek yokmus doktor bana òyle sòyledi

İlk doğumunuzda sıcak hava probleminiz varmıştı ben bi tek ondan korkuyorum kullanamam diye
Evet canim vardi cok sıcakdi o yüzdende kulanmak isdemedim ama pişmanım yansam içinde cıkarmıyca hem bu sefer aldığım cok kalın ve cok fazla sıkı değl bence kulana bilirim. Biraz gecdikden sonrada ayarlana bilir olanı kulanıcam eylül gibi. Bu aldığım ucuz basit bele sarılan korse ama cok sıkı ve kalın olmadığı için aldım ayarlana bilir kalınim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…